Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.124
Normalno, samo oslobođeno, kurejski, hedonizam jača orgazam! Organizam!Pored tebe bih mogla i slobodnih nožica da budem
A ona bi me sve pokrivala![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno, samo oslobođeno, kurejski, hedonizam jača orgazam! Organizam!Pored tebe bih mogla i slobodnih nožica da budem
A ona bi me sve pokrivala![]()
Može i kajmak, pavlaka, ovo, ono, ali ne i tucana.Ma bravooo, samo luk bratee!
Kako ih reklamiraš a ni ne znaš šta sve ima ?Nisam ni vidjela da ima![]()
Pa valjda bi primetila da je zveknula glavom u vrataMožda ti je od promene vremena
Ili od vrata
Ja sam od laptopa imala jezive glavobolje od neprirodnog po!ožaja
Onda malo istegnem vrat, ili mi muž izmasira, uradim malo istezanja i ako popusti onda je od toga
Ako si gledala Terminatora i sećaš se Skynet-a, guglaj Skynet i Kinu.
Opet sr*nje kreće od njih.
Šta imaš ti toliko protiv tucane?Može i kajmak, pavlaka, ovo, ono, ali ne i tucana.![]()
Jao kako slatko
Znači nije ti ni kompletara prejaka?Meni baba Užičanka,dakle MORA na kajmaku
Kako ih reklamiraš a ni ne znaš šta sve ima ?
Btw, danas kad sam tražila neke šnalice iz Stradivariusa, identične su mi iskočile kasnije na Temuu. U Stradivariusu 990din, na Temu manje od 200. Svi kradu![]()
Pa jesteZnači nije ti kompletara prejaka?![]()
Može i kajmak, pavlaka, ovo, ono, ali ne i tucana.![]()
Kajmak i stop!Može i kajmak, pavlaka, ovo, ono, ali ne i tucana.![]()
To im je onaj nadzorni sistem za praćenje ljudi sa milion i po kamera. Trenutno identifikuje, daje sve podatke i prati kretanje.guglala sam da se podsjetim
Ima jezivih epizoda na tu temu i u BM![]()
Odma će sve da prođePopila sam nimulid
Minka da ne čita ovo![]()
![]()
I moja
Jesi li bar svjesna šta si popila? Kako se usudiš popiti lijek koji se legalno ne može kupiti bez ljekarskog recepta?Popila sam nimulid
Minka da ne čita ovo![]()
![]()
Šta ću sa njom...?Šta imaš ti toliko protiv tucane?![]()
Za mene mogu pavlaka i kupus.Može i kajmak, pavlaka, ovo, ono, ali ne i tucana.![]()
To im je onaj nadzorni sistem za praćenje ljudi sa milion i po kamera. Trenutno identifikuje, daje sve podatke i prati kretanje.Kao u igrici.
![]()