Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja kolegica ima muža znači, UŽAS hipohondrija, prepisali mu neke lijekove, došao kući i njoj: aj ti popij da vidimo jel sve ok, ako bude ja ću večeras..Samo ti kači ovo, a ja ću kao hipohondar umisliti sve reakcije![]()
![]()
Malog Hecu ?Za menstrualne smotam![]()
meni se ovo sviđa što je najcrnje
Ebi ga, stala na 28965 i poDa si napravila onih 47294 koraka, ne bi morala sad sklekove raditi![]()
Nosiš odavde?Ja imam svog dilera i za antibiotike u Srbiji.![]()
E ovako nešto volim samo ne sa sirom, nego gore stavim ćureća prsa, pršutu ili dimljeni losos.
Pitaj ove tvoje iz Užica šta kažumeni se ovo sviđa što je najcrnje
Volim ja te stvari
Ne vole ga doktoriNe bi trebalo da može ni kod vas
Portparol Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) Aleksandar Tucović je rekao, povodom velikog interesovanja javnosti o neželjenim dejstvima "nimulida", da se lek uzima najduže 15 dana i da se izdaje isključivo uz lekarski recept.
On je naveo da su u prijavama neželejenih reakcija na taj lek opisane blage do umerene reakcije -alergijske reakcije, osip, crvenilo, svrab, otok, urtikarija, mučnina ... ali nijedna nije vezana za oštećenje jetre.
Tucović je objasnio da je "nimulid" nesteroidni antiinflamatorni lek sa analgetskim dejstvom i odobren je isključivo za primenu u terapiji akutnog bola i primarne dismenoreje (bolne menstruacije) i to samo kada se prethodna primena drugih dostupnih lekova pokaže neuspešnom.
Pa ok, to je sendvič onda. Ovi nazvali komplet lepinja, Užičani hoće da ih obeseE ovako nešto volim samo ne sa sirom, nego gore stavim ćureća prsa, pršutu ili dimljeni losos.
I nije lepinja, nego kajzerice koje prethodno istostiram
Mogu i kuvana jaja gore, ali njih radije stavim na wasa pločice.
Moja kolegica ima muža znači, UŽAS hipohondrija, prepisali mu neke lijekove, došao kući i njoj: aj ti popij da vidimo jel sve ok, ako bude ja ću večeras..
Lijek za prostatu![]()
Nije ružan-ružan, samo nekako zemljast, neobičan. Ako si pila u prahu ašvagandu ili zlatnu maku s vodom, sličnog je ukusa. Zato i stavim kašiku u kakao kad ga skuvam i ne osjetim.ali je ružnog ukusa?![]()
Tell us moreKad vidim avokado, Sanja mi je doživotna asocijacija, legenda moja.![]()
Ubiće te u zlatiborskom okrugumeni se ovo sviđa što je najcrnje
Volim ja te stvari
Upravo ta baba,a bila je biolog,mi je rekla da će mi iskočiti GUKE što ne jedem i ne volim mesoPitaj ove tvoje iz Užica šta kažu![]()
Zadivljena sam kako se nije razvela.
I supruga mu onaj pokusni kunić...![]()
Šta će ti iskočiti?Upravo ta baba,a bila je biolog,mi je rekla da će mi iskočiti GUKE što ne jedem i ne volim meso
Od tad ga jedem
Nece ti ništa biti ako ga popiješ jednom mesečnoNemojte više o nimulidu, mislim da sam se dovoljno istraumirala, a bio je jedini lijek koji mi pomaže![]()
Pa znaš kad je pisala tamoTell us more![]()