Serpenti
Domaćin
- Poruka
- 4.155
Nisam, jer ih imam, ali kad mi se slome neću kupiti ponovo u StradivariusuJesi naručila na Temu?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, jer ih imam, ali kad mi se slome neću kupiti ponovo u StradivariusuJesi naručila na Temu?![]()
Sa ćevapom kupus?Za mene mogu pavlaka i kupus.![]()
Jesi li bar svjesna šta si popila? Kako se usudiš popiti lijek koji se legalno ne može kupiti bez ljekarskog recepta?
Nimulid je opravdano popiti isključivo za menstrualne boloveTrujem se svaki dan i bez toga svakako, nažalost![]()
Da je jedeš?Šta ću sa njom...?![]()
Nedavno sam bacila ovakvu majicu jer se raspala od nošenja
Kod nas možeJesi li bar svjesna šta si popila? Kako se usudiš popiti lijek koji se legalno ne može kupiti bez ljekarskog recepta?
Za bilo kakve ako su JAKINimulid je opravdano popiti isključivo za menstrualne bolove![]()
Ne volem. Zapravo, ne znam ni da li sam ikada probao.Da je jedeš?![]()
Ma kod nas je sve užas komplikovano bez recepta, kad mi baš nešto treba odem u Istočno Sarajevo, tamo može sveKod nas može
Oduvek
A jesu bezobrazni, ja uzela neke Aldo, ono kao da su samo zlatoNisam, jer ih imam, ali kad mi se slome neću kupiti ponovo u Stradivariusu![]()
Nije tako, mama.Za bilo kakve ako su JAKI
E a kod nas u VALTERU, uvek stave kupus u ono pola lepinjeSa ćevapom kupus?
Oj majko, upravo sada je zbog tebe neki Bosanac, negdje u svijetu-pao sa skele![]()
Kod nas može
Oduvek
A piše po netu da ne može... Mada, mogu i antibiotici ako pitaš lepo 2xKod nas može
Oduvek
Ne bi trebalo da može ni kod vasKod nas može
Oduvek
Može i više njih slobodnoSa ćevapom kupus?
Oj majko, upravo sada je zbog tebe neki Bosanac, negdje u svijetu-pao sa skele![]()
Za menstrualne bolove vam je shatavariNimulid je opravdano popiti isključivo za menstrualne bolove![]()
Ne bi trebalo da može ni kod vas
Portparol Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) Aleksandar Tucović je rekao, povodom velikog interesovanja javnosti o neželjenim dejstvima "nimulida", da se lek uzima najduže 15 dana i da se izdaje isključivo uz lekarski recept.
On je naveo da su u prijavama neželejenih reakcija na taj lek opisane blage do umerene reakcije -alergijske reakcije, osip, crvenilo, svrab, otok, urtikarija, mučnina ... ali nijedna nije vezana za oštećenje jetre.
Tucović je objasnio da je "nimulid" nesteroidni antiinflamatorni lek sa analgetskim dejstvom i odobren je isključivo za primenu u terapiji akutnog bola i primarne dismenoreje (bolne menstruacije) i to samo kada se prethodna primena drugih dostupnih lekova pokaže neuspešnom.
Za menstrualne smotamZa menstrualne bolove vam je shatavari![]()
Kako nije?Nije tako, mama.
Da si napravila onih 47294 koraka, ne bi morala sad sklekove raditiEvo mene bole sad leđa, od sjedenjai umjesto tablete Minka će napraviti 120 sklekova
![]()
Ja imam svog dilera i za antibiotike u Srbiji.A piše po netu da ne može... Mada, mogu i antibiotici ako pitaš lepo 2x![]()