Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.566
I muškarce sa kojima se ljubim biram tako, po količini luka koju mogu pojesti i podniejti, uz ćevapeOna se ide ljubiti posle, a mi kući mačkama
Mogu sad pisati ovo, prošlo 10 i Žard otišla da spava![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I muškarce sa kojima se ljubim biram tako, po količini luka koju mogu pojesti i podniejti, uz ćevapeOna se ide ljubiti posle, a mi kući mačkama
Sinhronizovane smo
Čitam sve sa zakašnjenjem![]()

Bez tucane, molim.10 u pola sa lukom?
I tucanom?![]()
![]()
Odmah mi padne na um Bosanka i veganBila sam jednom sa forumašima na večeri u Skadarliji
A tad nas je maltretirao neki ludi vegan
I ja uzmem kobasicu i każem da me slikaju da ga zajebavamo
No,kad sam videla sliku,rešila sam da je nikad ne objavim!
Mislim da sam je čak izbrisala
Ko reklama za neku kinky javnu kuću
A bila sam malo i pripita pa mi je i izraz lica adekvatan
Ma bravooo, samo luk bratee!Bez tucane, molim.![]()
Nemoj, ozbiljna sam, brufen ti nije potreban. Nikako.

Tu iza ćoška ti je 50, ne gvirkaj!Gdje mlada, u četrdesetima skoro![]()

Paracetamol onda. Prosto pravilo ti je odoka: popij ono što smije popiti i trudnica. Paracetamol pomogne, zaista djeluje a smije ga piti i ona koja u sebi nosi novi život. Brufen će ti shebati bubrege, a trebaće ti.Vjerujem, ali ne bi mi bio ni prvi, ni posljednji![]()
Zar nisu sarajevski oni mali?I nisu mali, bar ne ovi koje ja volim i jedem, ne jedem ja gdje jedu turisti, ne sviđaju mi se
Ne volim Banjalučke, silni, premasni, prezačinjeni.
Prah u kesiciNisam to nikad pila. Prah? Sokić?![]()
![]()

Tu iza ćoška ti je 50, ne gvirkaj!![]()
Kad podrignete, nema pitanja ko to smrdi, romantika!I muškarce sa kojima se ljubim biram tako, po količini luka koju mogu pojesti i podniejti, uz ćevape![]()

Jesi li naručivala sa Temu flastere protiv bolova? Rade posaoI ja čitam sa zakašnjenjem i nervira me to mnogo![]()
Volim samo Sarajevske.Zar nisu sarajevski oni mali?
Pogledajte prilog 1796436
Ovde kod nas obično dobiješ značajno duže
Pogledajte prilog 1796439
Gladan sam sad![]()
Meni atrofirala, pa zato i ne boli, oduzela se od godina!Zato me i boli glava, stigle godine![]()

Vidim, dobro ti ideI muškarce sa kojima se ljubim biram tako, po količini luka koju mogu pojesti i podniejti, uz ćevape![]()
Jesi li naručivala sa Temu flastere protiv bolova? Rade posaoJa jesam. Ništa nisu lošiji a ni drugačiji od ovih iz apoteka, samo su mnogo jeftiniji. Ima i za uspavljivanje lakše @Bebica Be sleep flasteri, rade posao

Pored tebe bih mogla i slobodnih nožica da budemSamo ti sedi pored mene i nema zime, samo vrućica.
A mi ćemo ovako u Žardinjerinom pravcu!
Pogledajte prilog 1796435
![]()

Ćevapisto!Volim samo Sarajevske.
Ljubila se, ne ljubila, lukac ne jedemOna se ide ljubiti posle, a mi kući mačkama

Da sam mod, sad bih te banovala za ovo zlostavljanje.Zar nisu sarajevski oni mali?
Pogledajte prilog 1796436
Ovde kod nas obično dobiješ značajno duže
Pogledajte prilog 1796439
Gladan sam sad![]()

Ako si gledala Terminatora i sećaš se Skynet-a, guglaj Skynet i Kinu.ChatGPT kaže da je to laž, da nas nikad neće zamijeniti ili dirati![]()
![]()
Ima, imaNisam ni vidjela da ima![]()

Sad će Sensei da me banuje... oh, waitDa sam mod, sad bih te banovala za ovo zlostavljanje.![]()
Možda ti je od promene vremenaNisam ni vidjela da ima![]()