Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.226
Daj ćutiAha, ali kod njega i kurje oko završava fatalno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj ćutiAha, ali kod njega i kurje oko završava fatalno![]()
pa mozel drugacije?Aha, ali kod njega i kurje oko završava fatalno![]()
Lezi, ušuškaj se ispod dekice, proći će brže
Drkni Rozifen![]()
Ma jesu ali ja jedem ko ptica, malo jbg.4? Zar nisu jos kad vas u Sarajevu oni mali ćevapi?
A ja na pragu 50ihDobro, analgin do 50-te i nije previše opasan ako se popije ponekad, već sa 50+ može biti jako opasan.
Mene bi @Žardinjera šicala pogledom preko stola da se ponašam i ne pijem puno dok ona uredno šljoka kao da sutra ne postojiZamišljam nas za stolom sa svom tom hranom, dok nam Minka peva dugočekanu Zlatiborske zore, a ja joj otimam mikrofon!![]()
Žillavi!
Ko bi koga tu vozio kući, treznio, umivao? Mora neko čiste glave da bude...![]()
10 u pola sa lukom?Taman u bebeći tanjirić.Meni celu porciju.
![]()
Mlada si, imaš vremenaČekaam
![]()
Znači 2 nesarajevskaMa jesu ali ja jedem ko ptica, malo jbg.
Korak do pedesetihA ja na pragu 50ih![]()
Ali ti jedeš s lukom, a ja bezJa nikada ne uspijem peti pojesti, 4 mi plafon![]()
Spedifen uzmi
Samo neke prahove spominjem![]()
To je to. Sledeća faza - mašine ustaju protiv ljudi.ChatGPT zna čitati doktorski rukopis, ja mu slikala nešto da mi pročita![]()
![]()
Zato ih rijetko jedem, ebeš ćevap bez lukaAli ti jedeš s lukom, a ja bez![]()
Samo ti sedi pored mene i nema zime, samo vrućica.Mene bi @Žardinjera šicala pogledom preko stola da se ponašam i ne pijem puno dok ona uredno šljoka kao da sutra ne postoji![]()
Mlada si, imaš vremenačekaj!
I nisu mali, bar ne ovi koje ja volim i jedem, ne jedem ja gdje jedu turisti, ne sviđaju mi se4? Zar nisu jos kad vas u Sarajevu oni mali ćevapi?
Ona se ide ljubiti posle, a mi kući mačkamaZato ih rijetko jedem, ebeš ćevap bez lukaviše luka!
Nemoj, ozbiljna sam, brufen ti nije potreban. Nikako.Moram baš pogledati da li ima u apoteci
![]()
To je to. Sledeća faza - mašine ustaju protiv ljudi.![]()
Nekada ti treba toplo, da te preznoji. Za vitamin C treba sačekati da padne barem na 60 stepeni. To je ono kad staviš mali prst u vodu, vruće ali možeš da izdržišIli još bolje, uzeti nar, oguliti i svježeg pojesti.![]()
Bila sam jednom sa forumašima na večeri u SkadarlijiJao što bi bilo dobro druženje sa vama uživo, ali da ima pečenja, sve meni!![]()