prevara u braku

Nisam pitao šta bi uradila, već kako bi se osećala?
Osim toga, taj švalerčina bi i tamo našao upotrebljivog bakutana, mlađeg od tebe...:lol:

Da , bila bi razocarana ...........ali vise sto je trosio moje vreme
Neka ide ......meni ne treba ...............a jos uvek mi preostaje vreme koje ne zelim da trosim sa njim

Ubila bi ga vijagra, dok bi svršavao na nekoj dobrodržećoj od 40-ak godina?:lol:

Svako ima svoju karmu ...........mada je to suvise laka smrt

Da , bila bi razocarana ...........ali vise sto je trosio moje vreme
Neka ide ......meni ne treba ...............a jos uvek mi preostaje vreme koje ne zelim da trosim sa njim
t
Kako bi prevazišla to razočaranje? Sama si, nevoljena, neželjena, bez dece, izdaje te i pamćenje i snaga...i jedino što vidiš ispred sebe je ...ništavilo(zato što si ateista)

Da li je gore osećati se izdano, ili osećati se prevareno?
Da li taj osećaj da si izdan dolazi samo od sujete koja kopka? Ili...?

Pretpostavljam izdano... polazim od sebe. Mogu da budem odana do smrti, ali to ne povezujem sa vernošću.
Ima i sujete, možda ako bih saznala da je manje vredna (nebitno šta bi bili parametri) od mene, lakše bi mi palo. :lol:
Imam lošu osobinu da se svetim, i to valja zaslužiti, ali hipotetički, ako zaslužuje, dobiće je kad-tad, mogu da čekam do smrti.
Čovek koga ne poštujem, ne može ni loše osećanje izdaje da probudi u meni.

Pretpostavljam izdano... polazim od sebe. Mogu da budem odana do smrti, ali to ne povezujem sa vernošću.
Ima i sujete, možda ako bih saznala da je manje vredna (nebitno šta bi bili parametri) od mene, lakše bi mi palo. :lol:
Imam lošu osobinu da se svetim, i to valja zaslužiti, ali hipotetički, ako zaslužuje, dobiće je kad-tad, mogu da čekam do smrti.
Čovek koga ne poštujem, ne može ni loše osećanje izdaje da probudi u meni.
Hm, to mi poznato.
Nego, kako bi se ti njemu osvetila?:think:

Kako bi prevazišla to razočaranje? Sama si, nevoljena, neželjena, bez dece, izdaje te i pamćenje i snaga...i jedino što vidiš ispred sebe je ...ništavilo(zato što si ateista)

Aj sad .........treba da se ipak dogovorimo o kom zivotnom dobu hipotetisemo

Izdaje me pamcenje i snaga !!?? pa jel imam 80 ili 50 ili 60 .....

Ima razlike ..........jer sa 80 bi mozda trubom da mi pricaju sta je deda radio ceo zivot a ja bi vikala ''ne cujem deco , a..a..a ...opet se upiskio ?? qq ''

Sa 50 i 60 imam cak interesantne primere roditelja mojih prijateljica
Skoro je jedna kupila kuce malo ne bi li zaustavila razvod svoji roditelja jer su govorili medjusobno ( a sami u stanu ) iskljucivo preko zivotinja
NPR kazi onom skotu da ide da ti kupi hranu da jedes jer je nestalo i da te proseta jer ja nisam stigla
a on ...reci kucki da je nova hrana u polici ispod sudopere
e onda kuce prvo uginulo
razvod pokrenut
i ona brze bolje kupila drugo da komuniciraju
ali
ni jedno nece da ga primi i sad je kod prijateljice :rotf:
jer bi onda morali ostati zajedno da ga cuvaju

A da se uclanim u klub penzionera i nadjem drugog dedicu ? :mrgreen:

Što, bre? :eek:
Jedini način da dugo živiš je- da ostariš:

A kad ostarim, baš me briga da li me je varao, ili nije... naročito ako me izdaje pamćenje, uživancija.

Vratila bi mu na način koji mene ne srozava. Nikada ne bih bila kao onaj kome se svetim, znači tehnike moraju da se razlikuju.
Osim toga, ne treba se nikada sexati iz drugog razloga sem zadovoljstva.

Aj sad .........treba da se ipak dogovorimo o kom zivotnom dobu hipotetisemo

Izdaje me pamcenje i snaga !!?? pa jel imam 80 ili 50 ili 60 .....

Ima razlike ..........jer sa 80 bi mozda trubom da mi pricaju sta je deda radio ceo zivot a ja bi vikala ''ne cujem deco , a..a..a ...opet se upiskio ?? qq ''

Sa 50 i 60 imam cak interesantne primere roditelja mojih prijateljica
Skoro je jedna kupila kuce malo ne bi li zaustavila razvod svoji roditelja jer su govorili medjusobno ( a sami u stanu ) iskljucivo preko zivotinja
NPR kazi onom skotu da ide da ti kupi hranu da jedes jer je nestalo i da te proseta jer ja nisam stigla
a on ...reci kucki da je nova hrana u polici ispod sudopere
e onda kuce prvo uginulo
razvod pokrenut
i ona brze bolje kupila drugo da komuniciraju
ali
ni jedno nece da ga primi i sad je kod prijateljice :rotf:
jer bi onda morali ostati zajedno da ga cuvaju

A da se uclanim u klub penzionera i nadjem drugog dedicu ? :mrgreen:

Recimo da si u onom ružnom dobu kad si još dovoljno mlada da imaš želja, a već suviše stara da bi ih ostvarivala.
On je još uvek sa tobom, još se dobro drži, a ti si nagomilala kilograme, i još koješta(nisi ti kriva, hormonski poremećaj) pa si nepoželjna muškarcima.
Kojim bi to mislima, ili delima utešila sebe, pobedila razočaranje i vratila milo za drago?

A kad ostarim, baš me briga da li me je varao, ili nije... naročito ako me izdaje pamćenje, uživancija.

Vratila bi mu na način koji mene ne srozava. Nikada ne bih bila kao onaj kome se svetim, znači tehnike moraju da se razlikuju.

Sex je uvek zadovoljstvo, ali ti si se toga odricala, bila si njemu verna, ali on nije bio takav.
Daj ideju za osvetu, ti osvetoljubiva ženo...
Voleo bih da pročitam.

:ok::ok::ok:

Sto nas vraca na pocetak rasprave .........ne sexati se sa drugima i pored sumnje da drugi to radi jer u krevetu te ne gleda taj neko ko te je povredio ,nego si sam sa drugom osobom , pa to onda nije ni osveta ni hranjenje ega

Osveta se ipak kuje hladna :mrgreen: i naravno visestruko vracena ,kad tad :zper:

A sex je zadovoljstvoooo :zaljubljena:

:ok::ok::ok:

Sto nas vraca na pocetak rasprave .........ne sexati se sa drugima i pored sumnje da drugi to radi jer u krevetu te ne gleda taj neko ko te je povredio ,nego si sam sa drugom osobom , pa to onda nije ni osveta ni hranjenje ega

Osveta se ipak kuje hladna :mrgreen: i naravno visestruko vracena ,kad tad :zper:

A sex je zadovoljstvoooo :zaljubljena:
Jesteeeeeee:ok::ok::ok:
Ali, pored fizičkog zadovoljstva prija i egu, ponekad...pa, skoro uvek.Ne?

Ničega se ja u životu ne odričem, ni zbog koga.

Ništa o osveti, a?
Verujem ti da se ne odručeš, pa ne možeš ni da se staviš u situaciju. To nas dovodi do one priče o "objektivnoj" analizi, ali to sam tupio sa drugom forumašicom, na drugoj temi.
Pošto voliš da se svetiš, svetiš li se do kraja, ili se zaustaviš i donekle pokaješ kad vidiš da se subjekt koprca pred tvojim nogama?

Back