1976!
Iskusan
- Poruka
- 5.110
i da rezimiramo...:
...sve je jedan veliki jebarnik...samo se ovde pravimo fini...![]()
Ako je ovo Tarabić video, nije ni čudo što je bulaznio k'o baba u bolesti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i da rezimiramo...:
...sve je jedan veliki jebarnik...samo se ovde pravimo fini...![]()

Ništa o osveti, a?
Verujem ti da se ne odručeš, pa ne možeš ni da se staviš u situaciju. To nas dovodi do one priče o "objektivnoj" analizi, ali to sam tupio sa drugom forumašicom, na drugoj temi.
Pošto voliš da se svetiš, svetiš li se do kraja, ili se zaustaviš i donekle pokaješ kad vidiš da se subjekt koprca pred tvojim nogama?
i posle vi meni kažite da ovde ne dolaze prevareni ili za prevaru spremni...![]()

ma da...otprilike i ja tako rezonujem...Nema apsolutno nevinih !!
Nema bezgrešnih........
Postoje grešni i bezobrazno grešni !
![]()
Zbog čega, onda, ako ne voliš, i ne uživaš?Ne volim tu potrebu da se svetim. I ne radim to iz zadovoljstva.
Samim tim ne stajem dok ne ne procenim da je dovoljno. Koprcanjem samo može da me stimuliše da pojačam tempo.
Zbog čega, onda, ako ne voliš, i ne uživaš?
I, kad je to "dovoljno"?Kako to meriš? Kako to osetiš?
Čovek uvek treba da ostane korektan i dosledan prema sebi... prema ostalima, samo po zasluzi.
Neki ljudi jednostavno ne zaslužuju reakciju izazvanu iz sujete, kamoli savesti. Čemu uzaludno rasipanje tolikih negativnih emocija na osobu koja više ne zaslužuje ni pozitivne?

Sudis o stvarima koje te nikada u zivotu ocigledno nisu nikada snasle i koje su od slucaja do slucaja potpuno razlicite.
Nije to tako kako se tebi cini!
To sto ti pricas je CISTA TEORIJA koja sa zivotnom praksom VEZE NEMA!

au, al se ova tema otegla...![]()
Ti sudiš o meni, a ne poznaješ me. Niti znaš šta me je snašlo... ta replika koj si citirao važi generalno za sve odnose. Moje lično mišljenje... jel i da boldujem?
Džaba ja pišem. Jel to mene neko provocira? Pa krvi ću mu se napiti... kosku po kosku ću da mu lomim... mislim, to je sasvim demokratski.
Ne, mislim stvaaaarno...
Dobro bre nemoj da me nerviraš. Koji ti je?
Vidi, zamisli osobu koja je sve probleme rešila vezano za članove svoje porodice, u dobrim je odnosima sa njima, voli svog bračnog partnera, ima vanbračni seks... i... šta tu ne valja?
Ma ti imaš neke lične porive. Kad bi mogla sebe i druge da ubediš da ako se ima vanbračna veza nema ljubavi u braku. I ti bi takav brak srušila i sebi i drugome i ako se ljudi u tom braku slažu. Samo zato što ti se ne uklapa u balkanitet i balkanoumlje. Razbalkanišelišemise balkanobračni drugovi? Ajd izgovori ovo pitanje. Jer ko pita ne skita, a samim tim nema ni vanbalkanobračne veze.
A evo povoda da dam i oglas: Nemojte tražiti veze van braka. Pozovite mene i ja ću doći u vaš brak.
a da li se tu racuna i "ljubav " preko net-a? Mislim prevaru?
ah, bas si strasan...ceo ljis drhti od tebe.........ma da, sve funkcionise, svi se vole ali bi malo da umoce sa strane....ok, ako su takvi, ako im sex nema veze sa bliskoscu i emocijama, ako se oboje tako dogovore...ali, najcesce to nije tako, najcesce je to sebicno grabljenje trenutnih zadovoljstava ne obaziruci se na stetu koja moze da proistekne u porodici.....
p.s. jedino balkansko (tj tvoj prim prev za primitivno) sto ja citam iz tvog teksta je tvoj nacin da negiras postojanje tudjih i drukcijih misljenja....![]()
Pa jel to znači da oni nisu čoveci?ovde od oženjenih i udatih koji su spremni na prevaru čovek ne može da dođe do izražaja...
Šta? Da nisu čoveci?možete da se ljutite koliko hoćete al to je činjenica: )
Ako te boli uvo bolje da odeš kod otorinolaringologa nego da u takvom stanju zevaš u monitor. Može da bude nešto ozbiljno. Naročito u braku.I boli me uvo dal varaju svoje muževe i žene, njima je tako lepo...go for it: )
p.s. naravno, ima i onih koji nisu u tim vodama al ih je mnogo manje![]()