Q. in perpetuum hibernum
Stara legenda
- Poruka
- 94.144
ОВО МЕ РАДУЈЕ ШТО ЈЕ ВУЧИЋ ПОБЕДИО!
Kojo?
Ma...to je nereprezentativno.
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ОВО МЕ РАДУЈЕ ШТО ЈЕ ВУЧИЋ ПОБЕДИО!
Oni koji su mogli da progutaju Šredera na godišnjicu bombardovanja, progutaće sve. Granice više ne postoje, a mogućnosti su beskonačne. Tako da, srećan Vučić svima koji slave...
што рече један колега са форума - данашња Србија је најбоља могућа Србија са данашњим Србима. то је окрутна истина. али истина.
o cemu ti pricas
ceo nekadasnji DOS sem par njih je prisao Vucicu i SNS-u
Ceo G17+ je sada u SNS. Rasim Ljajic je u SNS. Pola nekadasnjeg DS-a je u SNS-u itd.
Pa kako je onda DS pao sa 30% na 5%? Pa upravo tako sto su svi dotadasnji biraci DS-a presli SNS-u
na kraju je ispalo da su oni koji su bili za bojkot u pravu
Srbija je većinom glasova odabrala sopstveno uništenje. I nema sad žaljenja. Slažem se sa tobom, a isto to mi je rekao i jedan moj prijatelj, kaže koga čujem da se žali, a glasao je za Vučića ima da mu tresnem šamarčinu da se puši.
I nema razloga da se mi nerviramo ili brinemo. Narod je odabrao kako je odabrao i to mu je to.
Ali sta je tu je, ja napisah sta napisah - bude li problema i protesta protiv vlasti, ponudicu se Vucicu i bratiji da batinam besplatno, samo da mi daju da lesim dok mi ruke ne otpadnu od umora.
Ту и јесте грешка.Zanima me bas koliko je trebalo jos da izadje glasaca pa da Vucic padne ispod 50%.
Nisu u pravu. Trebalo je izaci i glasati protiv. Posto vas mnogo nije naslo za shodno da to uradi, tako je kako je.
Zanima me bas koliko je trebalo jos da izadje glasaca pa da Vucic padne ispod 50%. Recimo da su svi ti dodatni glasali protiv. Da vidim koliko je lenjivaca omogucilo Vucicu pobedu time sto ih je mrzelo da odvoje 10-15 min i glasaju.
Ali sta je tu je, ja napisah sta napisah - bude li problema i protesta protiv vlasti, ponudicu se Vucicu i bratiji da batinam besplatno, samo da mi daju da lesim dok mi ruke ne otpadnu od umora.
- - - - - - - - - -
Naravno, to je sto je. Nego imam decu, i sestra ima klince, i jos u porodici ima dosta decurlije, zao mi ih je, stvarno. Za mene me nije ni briga vise, ja od Vucica i ne zivim. Ali mu placam mnogo novca. Bas mnogo.
Razmisljam da prestanem da placam i porez, i doprinose, nek' se nosi Srbija u tri lepe, pa neka zive od svojih para - kojih nema.
I samo sanjam, ali stvarno sanjam, da dijaspora prestane da salje novac, pa da se sistem u Srbiji raspadne za godinu dana. Vec sam o tome pisao, necu da ponavljam.
Srbija je većinom glasova odabrala sopstveno uništenje. I nema sad žaljenja. Slažem se sa tobom, a isto to mi je rekao i jedan moj prijatelj, kaže koga čujem da se žali, a glasao je za Vučića ima da mu tresnem šamarčinu da se puši.
I nema razloga da se mi nerviramo ili brinemo. Narod je odabrao kako je odabrao i to mu je to.
Naravno, to je sto je. Nego imam decu, i sestra ima klince, i jos u porodici ima dosta decurlije, zao mi ih je, stvarno. Za mene me nije ni briga vise, ja od Vucica i ne zivim. Ali mu placam mnogo novca. Bas mnogo.
Razmisljam da prestanem da placam i porez, i doprinose, nek' se nosi Srbija u tri lepe, pa neka zive od svojih para - kojih nema.
I samo sanjam, ali stvarno sanjam, da dijaspora prestane da salje novac, pa da se sistem u Srbiji raspadne za godinu dana. Vec sam o tome pisao, necu da ponavljam.
Oni koji su mogli da progutaju Šredera na godišnjicu bombardovanja, progutaće sve. Granice više ne postoje, a mogućnosti su beskonačne. Tako da, srećan Vučić svima koji slave...
А требала је да изабере верског фанатика?
Ко каже да су прогутали?Па кад су прогутали, што ти кажеш, довођење Шредера на годишњицу бомбардовања, па они ће прогутати и све остало.
Ко каже да су прогутали?
Медији ту обаве посао. Кажу нам како је то угледник из ЕУ, "забораве" да помену да је угледник био и у оно доба, кад је Немачка учествовала у агресији на СРЈ, мало балона и конфета, осмеси и сликање- прође то; а од ових 2 милиона, бар 99,9 би гласало опет за Вучића, и без тог перформанса, чак и да су рекли да је Шредер саветник газде Блица, који је ту био својим послом, а узгред свратио и да подржи Вучића.
Све је то интерес, све се то за паре ради; сутра ће тај Шредер да буде саветник у Влади код Јанковића или неког трећег, и да опљује Вучића као најцрњег скота- ако му се плати.
Присети се и сам, колико овде медији раде на информисању, а колико на креирању јавног мњења.Ма јел, а ми смо заборавили ко је и шта је он био? Ако је то што си ти рекао тачно, онда је то још горе него оно што сам ја рекао.
Медији, опет; ти људи немају ни интересовање за политику, ни способности за сналажење у мутним водама српске политике. Шта им кажу "независни аналитичари", плаћене протуве за формулисање нечијих лажи као политичку поруку- то им је инструкција за гласање.али такви људи ми никада неће бити јасни.
Комбинација "штокхолмског синдрома", потребе за "Вођом" и одсуство квалитетне контра- понуде.Он те уништи, а ти га и даље подржаваш и гласаш за њега. Међутим, каква је ,,опозиција" и није чудо што их је Вучић одувао
Vucic je razvalio u Istocnoj i Juznoj Srbiji, ima dosta opstina gde ide preko 60 pa i preko 70%. Raska -78% Knjazevac 77, Trgoviste 94% , Bela Palanka 75.
Najlosije je prosao U Novom Sadu gde ima 43 % a Jankovic 25%, obzirom da i Beli ima 10% , Jeremic 6% , Radulovic i Canak zajedno 5% , Obradovic 2% tu je opozicija osvojila vise glasova.
U NS je veliki pad Vucic doziveo u odnosu na izbore 2016 lokalne kada je sam prakticno osvojio vise a sada sa SPS manje. Kako cujem tamo su jako lose i radili tj postavljali su predsednike odbore iz DS-a i drugih stranaka koji bas i nisu ljudi od poverenja.
Pa nije to samo ovdedulesrbenda
Присети се и сам, колико овде медији раде на информисању, а колико на креирању јавног мњења.
....
Ja dobih 100 € od drugara jer smo se kladili da neće biti 2. kruga. I tako i bi.
Normalna prorpatna pojava činjenice da u Srbiji ne postoji opozicija. Ako to ne vidite, onda ste slepci i nema vam pomoći. Nije tu bila bitna izlaznost, al je dobar pokazatelj ovog što pišem.
Mali glupi prilepak pokvari utisak i pobedu belih listica.
- - - - - - - - - -
Da li u mladi skolovani ljudi toliko glupi da ne shvataju opasnost politike?
Zar ne shvatate da politika nije resenje? Politika je za prevarante bavite se strukom
i bicete jaci od politicara.