Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.786
Trebao si Jolićku da uglaviš. Da ratujemo i sa kinezima.S namerom sam stavio tu opciju![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebao si Jolićku da uglaviš. Da ratujemo i sa kinezima.S namerom sam stavio tu opciju![]()
Jolićka ratuje protiv Kriptojevreja.Trebao si Jolićku da uglaviš. Da ratujemo i sa kinezima.![]()
Može! Ima i ono 8miliona srpskih kostiju ugrađeno u kineski zid.Jolićka ratuje protiv Kriptojevreja.
Hajde botiću. Truješ forum glupavim spam temama godinama. Od 300 ljidi praviš trideset hiljada, a nekog botom nazivaš. Udavićeš se u gomnima koja ti serviraju pod kolače.
Botiću, a da ti malo laješ na drugom mestu? Moraćeš da naučiš da Av nikad ne raspisuje izbore ako nije siguran da će ubedljivo dobiti. Ovo što botuješ za siću ua 20-30 klimoglavaca je baš patetično, da ne pričam kakve gluposti valjaš. Niko normalan se ne loži na to osim tebe, alivti ne spadaš u pomenute.Nego reci ti nama bote hoće li SNS preći cenzus ? Ako je suditi po anketi na forumu, teško da će preći
A ako gledaš glasanje u MZ Bešenovo vidi se da SNS nije prešao cenzus
Pogledajte prilog 1804696
A ako je suditi po VIDEO-u sa poslednjeg Beer Festa daleko je SNS od cenzusa, pogledaj nikog nema glasača nema
Botiću, a da ti malo laješ na drugom mestu? Moraćeš da naučiš da Av nikad ne raspisuje izbore ako nije siguran da će ubedljivo dobiti.
Pa nije neko skraćenje decembar 2026. umesto marta 2027.Tako da će sasvim izvesni skratiti sopstveni mandat i u sledećoj godini održati prevremene predsedničke izbore. Ne zato što je siguran da bi SNS kandidat na njima mogao pobediti, već zbog toga što je takav potez doslovno iznuđen. Suštinaki nigde gde se EXPO održavao, nije bila izborna godina.
Naravno, zato ih je i spojio sa parlamentarnim, što ste vi ignorisali kao faktorOvo jeste tačno, ali u 2026. godini on mora da održi predsedničke izbore.
Ne mora, ali će ih raspisati jer će tako gurati i poslaničku listu. Džaba je to pričati ovima koji guraju ko june na plast.Ovo jeste tačno, ali u 2026. godini on mora da održi predsedničke izbore.
Ne može da čeka puni mandat, jer nije idealno da se u isto vreme u Srbiji održava i BelEXPO i izbori za predsednika republike, nikako.
Tako da će sasvim izvesni skratiti sopstveni mandat i u sledećoj godini održati prevremene predsedničke izbore. Ne zato što je siguran da bi SNS kandidat na njima mogao pobediti, već zbog toga što je takav potez doslovno iznuđen. Suštinaki nigde gde se EXPO održavao, nije bila izborna godina.
Ne mora, ali će ih raspisati jer će tako gurati i poslaničku listu. Džaba je to pričati ovima koji guraju ko june na plast.
Naravno, zato ih je i spojio sa parlamentarnim, što ste vi ignorisali kao faktor
Najveća greška čitave opozicije je što ga potcenjuju i onda plate strašnu cenu. Meni ovi na forumu deluju kao da rade za vlast namerno stavljajući neke teme o kao superjakoj opoziciji, a njih nigde na terenu nema.Da, raspisaće i vanredne parlamentarne izbore zajedno sa vanrednim predsedničkim.
Kakvo ignorisanje?
Najveća greška čitave opozicije je što ga potcenjuju i onda plate strašnu cenu. Meni ovi na forumu deluju kao da rade za vlast namerno stavljajući neke teme o kao superjakoj opoziciji, a njih nigde na terenu nema.
Platili su nestankom. Mnogih opozicionara više nema. Budžetske pare su nestale, a onda i oni. DS gotovo da ne postoji. Sami nikad preko cenzusa. Tako i ova studentarija. Biće kao oni pet miliona. Ko oh se seća. Ko je tad bio na forumu seća se onih silnih anketa koje su predviđale sigurnu pobedu.Veliko je potcenjivanje evidentno, ali koja je to strašna cena? Šta su platili?
Par suzica Nine Grbović?
Platili su nestankom. Mnogih opozicionara više nema. Budžetske pare su nestale, a onda i oni. DS gotovo da ne postoji. Sami nikad preko cenzusa. Tako i ova studentarija. Biće kao oni pet miliona. Ko oh se seća. Ko je tad bio na forumu seća se onih silnih anketa koje su predviđale sigurnu pobedu
Студентска листа али прво да се види ко је све на њој
A ja ću iz ljubavi, nikakve pareČetr crvene i zaokružuješ, a?
Pa nema nekih suštinskih promena. Politike se ne menjaju. Trenutno je samo Đilas standardan, a ostali su lošija rešenja. Koliko ja vidim, sad imamo lošija rešenja nego pre.Većina bivših opozicionara, bivši su zbog složenih razloga, uključujući i (pre svega) aktivnosti drugih opozicionara. Pre nego potcenjivanja Vučića ili njegovog dejstva.
Naprotiv, tu se baš ne bih složio. Vučiću ne gode nikako promene u opoziciji. Njemu odgovara večiti opozicionar koji će biti neko ko je proistekao iz bivše vlasti. Zato i jeste Dragan Đilas omiljeni opozicionar režima. Odlazak u političku prošlost takvih pojedinaca, uopšte mu ne ide u korist. Tako da, ta propast različitih opozicionih lidera ili političara nije posledica potcenjivanja Vučića toliko koliko drugih faktora.
brt kad budu izbori vi naprednjaci idete na smetlište istorije i u zatvore.. izgubićete sve gradove i to je to..Platili su nestankom. Mnogih opozicionara više nema. Budžetske pare su nestale, a onda i oni. DS gotovo da ne postoji. Sami nikad preko cenzusa. Tako i ova studentarija. Biće kao oni pet miliona. Ko oh se seća. Ko je tad bio na forumu seća se onih silnih anketa koje su predviđale sigurnu pobedu.
A ja ću iz ljubavi, nikakve pare![]()
Biće sve okoreli drugosrbijanci, ko bi drugi? Narativ im je šablonski pa bi bilo čudno da nije i lista. Uostalom cela akademska zajednica je drugosrbijanska po svojoj prirodi. To je nešto slično kao LSV.To je ok , ali realno treba očekivati jednu heterogenu listu i ma kako mi bili orijentisani ili vukli na ovu ili na ovu stranu verovatno
Ali atudentska lista koja ne postoji je izdajnicka.glas bilo kojoj opciji osim studentske je izdaja
Na krsti nema 2 miliona aktivnih forumasa koji bi popunili anketu . Realnost je da 10 forumasa koji su glasali imaju 10 glasovana izborima, opet daleko od 2 miliona. Ako oduzmes od toga 8 forumasa koji nisu ni drzavljani Srbije.. razumes sta sam ti rekao ovim.SNS 7% u anketi na Krsti je otprilike koliko bi u realu glasali ljudi za SNS da nisu placeni ili ucenjeni. Tih 200.000 penzionera, i toliko.