IZBORI 2026

Za koga ćete glasati na izborima 2026. godine?

• Ukupno glasova
    51
Da imam pravo ne bih glasao kao što nisam ni glasao poslednjih 20 godina. Izbor između štetočina na vlasti, anarhista, boljševika i cirkuzanata. Eventualno za Kusturicu ako okupi normalne oko sebe a ne ovu opaljenu Danicu.

Stefan-Stamenkovski-Objektiv-2-YT.jpg

Još nisam rešio za koga ću. Najbliža mi je studentska lista ako ne bude nekih neprijatnih iznenadjenja u smislu same liste, retorike itd. Rezervne varijante su Nestorova Mi snaga naroda ili Kusta.

Pošto će Aca Nišan biti u haškom kazamatu zbog ratnih zločina, sS sNs će doživeti kolaps i debakl od strane srbskog i bosanskog naroda na čelu sa studentima.

Dodik čestita Mili Pajić Bože Zdravlje.

Kad blokada postane biznis: Posle tuđih uništenih godina, zgubidani traže pare za svoju (VIDEO)​

Na društvenoj mreži "Iks", jedan od blokadera objavio je poziv da se trima blokaderkama koje su se preselile u Novi Sad plate školarine, priznavanje ispit, overa semestra, kirija za stan za 10 meseci, komunalije u istom periodu.​

Kako je navedeno, sve preko toga će ići za njihovu ishranu u menzi. U pitanju su ozbiljne svote novca - 376.000 dinara za školarine, priznavanje ispita 42.000, 15.000 dinara za overu semestra, 480.000 za kirije i 180.000 za komunalije.

N1 saznaje: Studenti na protestu 28. decembra skupljaju potpise za raspisivanje vanrednih izbora

Na dan najavljenog velikog protesta, 28. decembra, studenti će skupljati potpise za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, i to u celoj Srbiji, saznaje portal N1 u studentskim krugovima.

“Mi studenti smo napravili obuke za volontere i terenske kampanje, koje bi trebalo što više ljudi da prođe, kako bismo bili spremni da obiđemo celu Srbiju kad se raspišu izbori”, kazali su studenti za N1.

Ovim potezima, kako su kazali, žele da pošalju tri poruke - snaga i organizacija, konkretna podrška i mobilizacija.

Kako su objasnili, studenti žele da pokažu da imaju terensku mrežu koja može da izvede logistički zahtevne operacije, što je proba za prave izbore.

Ovako žele i da pruže podršku ljudima koji su se borili dosad i da pokažu “da svoje ljude ne ostavljaju na cedilu”.

Cilj je i pretvoriti pasivne posmatrače u aktivne učesnike jer je potpisivanje, kako su naveli, prvi korak ka glasanju.

Nakon ovog koraka, kazali su za naš portal, da su u planu i dalje akcije kako bi se što više ljudi uključilo u aktivnosti studentskog pokreta.

Back