Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Sad je tamo na 51.26% za AVa na 33% obrađenih. To je na osnovu izveštaja SJ kontrolora. A RIK kaže da ima 57% na 56% obrađenih (nigde ne piše uzorka). Skroz sam zbunjen, ko koga tu...
Pa isto kao i onda za parlamentarne izbore... Izađe RIK sa nenormalnim procentima i onda se to polako smanjuje...

Kapiram da pokušavaju da isprovociraju opoziciju nekako da bi mogli da ignorišu kada padnu ispod onoga što im je potrebno...

Вучићева побједа, консолидација евроманијака, пораз српских кандидата

Александар Вучић је убједљиви побједник избора за предсјендика Србије. У првом кругу остварио је више него сви противкандидати заједно, негдје око 55 одсто гласова, не рачунајући гласове са Космета, гдје се и онако очекује убједљивија побједа него што је у остатку Србије.

У овом тренутку, Србија није могла очекивати више од тога да се не деси ситуација са прошлих избора. Врло лако се могло десити да се подину нездраве тензије, само због тога што Вучић на примјер тврди да је побиједио са 50,02 одсто, а опозција тврди да је резултат ипак 49,83. Вучићева побједа, након првог или другог круга, никада није ни долазила у питање, тако да је миран одлазак на спавање највећи добитак за Србију.

Сам резултат је потпуно очекиван, и наговјештавала су га сва истраживања, која су Вучићу давала више од 50 одсто подршке. То је била једина константа, будући да су се у зависности од времена и аутора истраживања, мијењале позиције и проценти осталих кандидата. Када истраживање јавног мнијења погријеше, то сви примјете, док нико не констатује када су била прецизна. Стога вриједи истаћи ову чињеницу. . .

http://www.frontal.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=3&idnovost=60611

A polako... Nemojte odmah na čitav narod, jer ovaj je već pao na 50%, a i dalje pada... Tek je obrađeno 35% glasova...
Vidi, 50% njih nije izaslo, a 25% ih je glasao za vodju, sto ce reci da 3/4 Srbije nema problem sa njim i da im stanje odgovara. Ja bih sada te penzije smanjio za jos 20%, podigao malo akcize za gorivo, cigare i struju, a usput i zaposlio jos komunalne zardinjerije da ima ko da bije tu stoku od naroda...

Vidi, 50% njih nije izaslo, a 25% ih je glasao za vodju, sto ce reci da 3/4 Srbije nema problem sa njim i da im stanje odgovara. Ja bih sada te penzije smanjio za jos 20%, podigao malo akcize za gorivo, cigare i struju, a usput i zaposlio jos komunalne zardinjerije da ima ko da bije tu stoku od naroda...
Ne biju oni tu stoku nego one koji hoce normalno da zive i nisu glasali za vodju...

pa tako ce i da bude sta si ti mislio???

jer to je politika MMF nema atlernativu. A ta politika se sprovodi tako sto svake godine dizes cene poreze i akcize a penzije i plate smanjis svake 4 godine.

Narod je za to glasao i tako ce mu biti.

Vučić je od nacionalista preko Informera napravio konjine i privukao ih na svoju stranu.

To samo govori koliko su srbski nacionalisti povodljiva kategorija i sa kojom je lako manipulisati.

Pravi evrofili i prozapadni likovi iz Bg i Ns teško da će ikada za Vučića glasati, dakle manje su podložni manipulaciji preko Merkelove.

Al zato Informer deluje na nacionaliste veoma uspešno, preko priča o pištolju Jankovića do Jeremićevih narko kartela.

Poslednja izmena:
Vučić je od nacionalista preko Informera napravio konjine i privukao ih na svoju stranu.

To samo govori koliko su srbski nacionalisti povodljiva kategorija i sa kojom je lako manipulisati.

Pravi evrofili i prozapadni likovi iz Bg i Ns teško da će ikada za Vučića glasati, dakle manje su podložni manipulaciji preko Merkelove.

Al zato Informer deluje na nacionaliste veoma uspešno, preko priča o pištolju Jankovića do Jeremićevih narko kartela.

o cemu ti pricas

ceo nekadasnji DOS sem par njih je prisao Vucicu i SNS-u

Ceo G17+ je sada u SNS. Rasim Ljajic je u SNS. Pola nekadasnjeg DS-a je u SNS-u itd.

Pa kako je onda DS pao sa 30% na 5%? Pa upravo tako sto su svi dotadasnji biraci DS-a presli SNS-u

Крстарица и њени ехперти к'о и обично погађају :hahaha::mrgreen:

Па овде је и речено да ће СНС маркетингом успети да обезбеди 2 мандата још док је Црногорац Тадић био на власти.
Само нико није предвидео шта ће после тога бити...

Evo vam moje prognoze za naredne 4 godine. Nastavice da raste zaduzenost drzave, plate ce tapkati u mestu , u najboljem slucaju, u losijoj varijanti bice smanjene za jos 20% . Cene akcize i porezi ce nastaviti da rastu po stopi od 20-30% godisnje - svake godine.

Narod ce da kuka kako mu je tesko , a vecina ce da gleda kako da se prisljamci SNS-u i tako izvuce neku sitnu licnu korist. To vam je to.

Mani da lupetaš gluposti. Kakvi bre,nacionalisti tvoji, vi neokomunjare i u supi vidite nacionaliste.

Za Vučića nisu glasali nikakvi nacionalisti, jer Srbi danas većinom nemaju ni n od nacionalne svesti. Nema u Srbiji danas puno nacionalista. Sva tri prva kandidata (Vučić Janković i Beli) su anacionalni i antinacionalni kandidati, što je dokaz moje teze da Srbi većinom danas nemaju nacionalne svesti. A samim tim nema mnogo ni nacionalista, niti su nacionalisti glasali za Vučića. Srbi jesu većinom, plus muslimani i ostale manjine, ali nacionalisti nisu.

Nacionalisti su na ovi iz izborima glasali za Dveri i SRS (ako Šešeljeve glasače nazove nacionalistima). Dakle, procenat njihovih glasova je procenat nacionalista u Srbiji danas. A taj procenat je jedva 5%. Srpski nacionalizam trenutno toliku podršku ima u srpskom narodu. Kraj priče, što bi reko Miroljub Petrović.

Mogu reci samo jedno:

CRKNI, SRBIJO!!!

Pocev sa mnom. A u tri lepe, nek' nam onda deru kozu s ledja. Bude li se neko bunio protiv rezima, ponudicu se Vucicu da batinam za njega. Za DZ, cisto iz uzitka.

Srbija je većinom glasova odabrala sopstveno uništenje. I nema sad žaljenja. Slažem se sa tobom, a isto to mi je rekao i jedan moj prijatelj, kaže koga čujem da se žali, a glasao je za Vučića ima da mu tresnem šamarčinu da se puši.

I nema razloga da se mi nerviramo ili brinemo. Narod je odabrao kako je odabrao i to mu je to.

Srbija je većinom glasova odabrala sopstveno uništenje. I nema sad žaljenja. Slažem se sa tobom, a isto to mi je rekao i jedan moj prijatelj, kaže koga čujem da se žali, a glasao je za Vučića ima da mu tresnem šamarčinu da se puši.

I nema razloga da se mi nerviramo ili brinemo. Narod je odabrao kako je odabrao i to mu je to.

Alo, dilberi, izbor koji ste podrzavali je vec pokazaao sta zna, lopovluk i kriminal, cak vam je i deo pretrcao

kod tih iz glupe srbije. Ima vrlo razloga da se nervirate, jer ako ne pohapse one koje ste zastupali,

oni Beli listici ce doci glave sadasnjoj vlasti.

Oni koji su mogli da progutaju Šredera na godišnjicu bombardovanja, progutaće sve. Granice više ne postoje, a mogućnosti su beskonačne. Tako da, srećan Vučić svima koji slave...

na kraju je ispalo da su oni koji su bili za bojkot u pravu

pa ja sam apstinirao tj bojkotovao ove izbore po prvi put u zivotu upravo iz tih razloga. Izbori nisu bili regularni

A nisu bili regularni jer je vlast kupovala glasove biraca putem pretnji otkazom u slucaju da ne glasaju za njih, ili obecanjima o zaposlenju u slucaju da glasaju za njih.

Samim tim posto je takvih stotine hiljada kako da izbori budu regularni?

Back