Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
IMG_20170331_235546.jpg

Da li se neko seca ovoga?!

Sent from my SM-T815 using Tapatalk

Честитам тројици првопласираних.
Вучић је опет најбоље комбиновао, јанковић изненађујуће добар, а Бели- прича за себе...
Остали би требали да се склоне, очито је да само сметају.

Dobro je i Jeremić prošao i to bez podrške stranaka, a sa jakom konkurencijom (desničarski populizam)

Nego pratite li vi ove rezultate kako pristižu, neuzorkovani?
Šizoje je na 51.92%:

https://izbori.live

Mislim da će ovom što je sad Đurđević da bude baš jeb.eno. :mrgreen:

A baš sam hteo da pitam zašto se proglašava pobeda ako je tek nekih 30 i kusur procenata glasova obrađeno...
Ako AV padne ispod 50% s ovako lošim rezultatima koje je Šešelj ostvario, u drugom krugu će da bude baš baš tesno, a velika je verovatnoća i da u drugom krugu izgubi jer će opozicija da se podrži... Jedino Šekijevi glasači su mogli da obezbede pobedu AV-u u drugom krugu, ali eto... dobio je nebitan procenat...

A baš sam hteo da pitam zašto se proglašava pobeda ako je tek nekih 30 i kusur procenata glasova obrađeno...
Ako AV padne ispod 50% s ovako lošim rezultatima koje je Šešelj ostvario, u drugom krugu će da bude baš baš tesno, a velika je verovatnoća i da u drugom krugu izgubi jer će opozicija da se podrži... Jedino Šekijevi glasači su mogli da obezbede pobedu AV-u u drugom krugu, ali eto... dobio je nebitan procenat...

Sad je tamo na 51.26% za AVa na 33% obrađenih. To je na osnovu izveštaja SJ kontrolora. A RIK kaže da ima 57% na 56% obrađenih (nigde ne piše uzorka). Skroz sam zbunjen, ko koga tu...

Back