Richard III
Domaćin
- Poruka
 - 3.892

Odgledao prvu sezonu Daredevil i promenio sam mišljenje. Serija je dobra, ali nije ni primaći Gotham-u, koji je najbolja serija te vrste ikad. Preskočio sam sve delove koji su uključivali Karen Page negde od sedme epizode, apsolutno suvišan i nepotreban lik, uz to i vrlo iritantan, koji zauzima polovinu serije, a ništa se ne dešava. Serija je za moj ukus previše usporena, previše delova i dijaloga je potrošeno na neke apsolutno patetične stvari, na emocionalne razgovore koji se otežu unedogled. Drugo ne dopada mi se kako je obradjen lik Kingpina, odnosno Wilsona Fiska, glavnog negativca. Za bosa čitavog njujorškog podzemlja je previše patetičan, emocionalan, sve podredjuje onoj Vanesi, i uopšteno gledano vezano za njega nema nešto puno dinamike i akcije, pola serije je potrošeno na njega i Vanesu. Jedini koji su mi negde okej su Gao i Stick. Doduše ona scena kad pogurena baba Gao sjebe Daredevila jednim potezom boli koliko je nerealna. Stick mi se naročito dopada, ali njega ionako ima malo u seriji. Fogija sam već komentarisao, on i Karen su najiritantniji likovi. Sve u svemu serija je od 1 do 5 slaba trojka. Ja lično kad bih pisao scenario ubio bih Karen već u prvoj sezoni.