Da li vam se sviđa ova scena filma ?

Moli se @38imak da se ne beči
Hvala
Good Night Smackdown GIF by WWE

Па времена се мењају а и ми. Волим повремено да погледам неки од старих филмова да видим како ћу га сад доживети. Има једнако јаких, има и онако али увек приметиш нешто још.
Рецимо, пре пар година ничим изазвано погледам Челичне магнолије, испачем се јамачно, али схватим да је то можда један од нај ВАСП филмова, сви бели, деца са сребрнасто плавом косом...потпуно ме то изненадило. Можда последњи снимљен ,,бели" филм.
Čuo, ali ne verujem da sam gledao. A i da jesam, sve sam zaboravio. Širli Meklejn je super glumica

Па времена се мењају а и ми. Волим повремено да погледам неки од старих филмова да видим како ћу га сад доживети. Има једнако јаких, има и онако али увек приметиш нешто још.
Рецимо, пре пар година ничим изазвано погледам Челичне магнолије, испачем се јамачно, али схватим да је то можда један од нај ВАСП филмова, сви бели, деца са сребрнасто плавом косом...потпуно ме то изненадило. Можда последњи снимљен ,,бели" филм.

Ista stvar. Bio bolestan, ostao kući i na tv išao onaj prastari film iz 1970-e, Žandari iz Sen Tropea. Gledam ja ali nešto mi čudno,ne uklapa se, štrči, i onda shvatam da na ulicama tog mesta u Francuskoj šetaju samo Francuzi, na plaži samo Francuzi, možda se tu i tamo pojavi jedna osoba koja nije i to je to.
Poredivši sa današnjom Francuskom, jedan izgubljeni svet, francuska Atlantida.

Back