Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.293
Moli se @38imak da se ne beči
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Stojkov Menidjer Ovo ti je gif iz kecera, samo da znas.
Ako se nisu uzeli, a žive zajedno onda kako utucavaju vreme?
Film nisam gledao ali ga i ja oštro osudjujem
O čemu mislite kad je odgledate?
Muzika je posebna i daje ton celoj sceni.
Ona hekla, a on gleda KK Partizan u Evroligi.Ako se nisu uzeli, a žive zajedno onda kako utucavaju vreme?
Mogao je samo da se iznerviraOna hekla, a on gleda KK Partizan u Evroligi.
Više mi se sviđa valjanje sa Mrs. Robinson, tu se mogu identificirati
Čuo, ali ne verujem da sam gledao. A i da jesam, sve sam zaboravio. Širli Meklejn je super glumicaПа времена се мењају а и ми. Волим повремено да погледам неки од старих филмова да видим како ћу га сад доживети. Има једнако јаких, има и онако али увек приметиш нешто још.
Рецимо, пре пар година ничим изазвано погледам Челичне магнолије, испачем се јамачно, али схватим да је то можда један од нај ВАСП филмова, сви бели, деца са сребрнасто плавом косом...потпуно ме то изненадило. Можда последњи снимљен ,,бели" филм.
Па прилично је ,,женски" али тема је универзална. И да, Ширли је фантастична у филму.Čuo, ali ne verujem da sam gledao. A i da jesam, sve sam zaboravio. Širli Meklejn je super glumica
Па времена се мењају а и ми. Волим повремено да погледам неки од старих филмова да видим како ћу га сад доживети. Има једнако јаких, има и онако али увек приметиш нешто још.
Рецимо, пре пар година ничим изазвано погледам Челичне магнолије, испачем се јамачно, али схватим да је то можда један од нај ВАСП филмова, сви бели, деца са сребрнасто плавом косом...потпуно ме то изненадило. Можда последњи снимљен ,,бели" филм.
sloboda nije prijatna kad se shvati razmera uticaja na zivotPa ok na film, ali ova poslednja scena je baš pomalo neprijatna, uznemirujuća
Беже од окова малограђанске средине, нема везе са браком.
Си гледо филм, м?
Маштао си да крешеш мисис Робинсон ор нот?![]()
Гледано и практично и теоријски Мрс. Робинсон је 'кресала' Дипломца
![]()
,,,jako i duboko,,,,