dakinho
Zainteresovan član
- Poruka
 - 250

http://www.imdb.com/title/tt0107211/
dobar, potcenjen dosta po meni, 5.7 je malo za ovakav film, preporucujem

dobar, potcenjen dosta po meni, 5.7 je malo za ovakav film, preporucujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako ti je gotivan Gotham. Meni je prva sezona bila solidna, druga je imala vrlo jak početak, ali onda ovo ostalo - čist užas. Mnogi likovi su takve karikature, pritom to vraćanje iz mrtvih je kliše nad klišeima i smara, retko kada ubodu priču i uvek ima brdo nedoslednosti.
Ako ti se svideo Breaking bad makar gledaj Narcos, tu već leži kvalitet. Zapravo sam sanjao sinoć Wagnera Mouru koji tumači glavnu ulogu - Eskobara- i koji mi priča detaljno o Eskobarovom životu, dok se obojica nalazimo u zatvoru.
Pa vidiš meni taj stripovski fazon ne šljaka jer se tu uglavnom sve gleda crno-belo, dok su za mene višedimenzionalni likovi oni koji su više u sivom području

Hah, čudi me da ga baš ti vidiš kao čisto zlo, posle one spike o amoralnosti
On je bio samo jedan običan čovek sa neobičnim željama i težio je da ih po svaku cenu obistini. Čitaj knjigu njegovog sina o njemu, ima dosta zanimljivih detalja, pogotovo u vezi sa samom porodicom. U drugoj sezoni narcosa se dobro prave paralele između Medelin kartela i search bloca koji je bio zadužen za nalazak Eskobara, i koji je pribegavao metodama koje se ne razlikuju mnogo od Eskobarovih. Kada jedan čovek ima toliku moć kao što je on imao, naravno da neće imati na umu stotine i hiljade drugih ljudi, njemu je to beznačajno podjednako koliko i državi koja šalje svoje ljude u rat. To što je Eskobar gradio kuće i stadione sirotinji, to nije nešto što mi pokazuje da je on bio dobar, već način na koji se ophodio prema svojoj porodici, potom njegova neizmerna ljubav prema životinjama (kupio je jednog unikatnog papagaja za 100 hiljada dolara), i toliko kontradiktornosti je nabijeno u jednom čoveku - ujedno ljubav prema živim bićima, a sa druge strane potpuna nemarnost kada su životi drugih bića u pitanju, neizmerna ljubav prema sopstvenoj porodici, i opet ravnodušnost prema tolikim porodicama koje je razorio. Tu leži to sivilo, u kontradiktornom poimanju sveta.
U knjizi se takođe dosta ide u detalje povodom njegovih poslovnih odluka, i vidi se koliko je on bio kreativan u rešavanju svih problema koji su mu dolazili. Naravno njega je zaebalo uplitanje u politiku, tu je napravio kobnu grešku jer je otad bio stalno na meti, ali tu je već radio njegov kompleks siromašne klase iz koje je došao, dok je prezirao sve aristokrate koji vode državu.

Ljudi, dajte preporučite neku dobru seriju, smorih se živ, nemam šta da gledam.
LPhoklice, ja od animiranih gledao samo Mr Picklesa i South Park, pa molio bih te reci mi jel ovo što si preporučila u tom fazonu?