Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.542
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje nego paliPili anđeo
![]()
to vec radis u srbijiMogu da glumim samo u horor parodiji.
Ti si onaj lik koji suptilno upozori na opasnost sa dve reci i cudnim pogledom na pocetku.nisi samo definisala, pozitivna ili negativna uloga ..![]()
to vec radis u srbiji![]()
Ti si onaj lik koji suptilno upozori na opasnost sa dve reci i cudnim pogledom na pocetku.
jooooj dade mi ideju za temu
Počeću ti naplaćivati idejejooooj dade mi ideju za temu![]()
otvorena na ljisuPočeću ti naplaćivati ideje![]()
Pochetji i meniPočeću ti naplaćivati ideje![]()
Bolje tebi nego nekome sa velikim.Pochetji i meni
@Jugoslav Čvarak - mackoljub..obicno su to zenske uloge, ali zalomi se nekad i muskarac, povucen ekscentrik sa kucom punom macaka u kardiganu ili dugom kaputu, cuvar nekog prokletstva... tipicna scena..sedi u fotelji, miluje macku, kamera se polako priblizava na lice a on govori, "one znaju, one sve znaju", na to macka zasisti i pogleda u kameru.......
@Jugoslav Čvarak - mackoljub..obicno su to zenske uloge, ali zalomi se nekad i muskarac, povucen ekscentrik sa kucom punom macaka u kardiganu ili dugom kaputu, cuvar nekog prokletstva... tipicna scena..sedi u fotelji, miluje macku, kamera se polako priblizava na lice a on govori, "one znaju, one sve znaju", na to macka zasisti i pogleda u kameru.......
Ne znam da li si gledao ovu horor komediju:@FDDD Zli nacista izvodi užasne eksperimente nad migrantima. Misliš da si ga ubio al u poslednjoj sceni shvatiš da je iza tebe.
Video sam ali nisam gledao. Ne volim komedije.
Ne znam da li si gledao ovu horor komediju:
Ona lutka iz horor filmova.
Na kraju, dobijam Oskara za kostim
Chucky iz "Child's Play".Ona lutka iz horor filmova.
Bukvalno mi je to isto palo na pametZnam šta ste radili na Krstarici![]()
Dobro je da nije ljis žanr .