Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.057
Dame imaju prednost + imaš moju punu podrškuŽao mi je što umiremo ti i ja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dame imaju prednost + imaš moju punu podrškuŽao mi je što umiremo ti i ja![]()
Neka, moram u filmu zaplakati, da suze pokvase moje uplakano lice prije smrti, a zaplakaću jer si ti ubijenDame imaju prednost + imaš moju punu podršku
Nisam ni ja vakcinisanaJa sam više za neku apokalitičnu zombi priču, znam ko bi bio nulti zaražen jer nije hteo vakcinu @Plavooki Treptač
![]()
Lażeš zlato, lažeš dušoNeka, moram u filmu zaplakati, da suze pokvase moje uplakano lice prije smrti, a zaplakaću jer si ti ubijen![]()
A jbg, tebi čovek ne može ni jednu ulogu da dodeli...@Stojkov Menidjer naslovna uloga u filmu ''Biće iz septičke močvare''.
Onda nemoj da se čudiš što će tebe prvu da ugrizeNisam ni ja vakcinisana![]()
da da..on je idealan za ulogu nultiog pacijentaJa sam više za neku apokalitičnu zombi priču, znam ko bi bio nulti zaražen jer nije hteo vakcinu @Plavooki Treptač
![]()
Nisam ni ja vakcinisana![]()
Onda će i tebi uloga biti vrlo kratka
Ocel bit krvi ili je samo psiho triler?@Ната Ли - zavodnica koja krije mracnu tajnu, deluje kao obicna zena ali je demon koji samo vreba da ukrade dusu
@Meowy - online lik koji ne ucestvuje direktno vec tragove otkriva na drustvenim mrezama
@Senna - onaj lik koji je povezan sa likovima iz filma, zna @Ната Ли o @Meowy i postaje lepak oko kog se vrti prica
Kobno, ko što niko nikog lagao nijeLażeš zlato, lažeš dušo
Lažeš vještice
Lažeš svojim slatkim jezikom
lalala lalaaaa
mmmmmmm
medeno sve mednije
mmmmm
![]()
Deco danas će da učimo slaganje suglasnika po milozvučnisti
našla krpa zakrpu