Praline

Ово сам правила колегиници за рођендан. Пошто у нашој кући не мањка скалпела, лењира и картона свих дебљина и боја, правила сам и кутију. Недостаје само слика са машном. Ово поред је покушај са новим калупом.
wl1v9z.jpg

Prelepe su:heart:

Хвала вам свима. Годи, признајем. Увек сам волела да ситницом обрадујем. Затрпани смо конфекцијом, а мени је увек било важно да поклон има душу, па нека није баш ни савршен.
Дивим вашим мајсторствима, највише на украшавању. "Крадуцкам" и идеје и информације.

Хвала вам свима. Годи, признајем. Увек сам волела да ситницом обрадујем. Затрпани смо конфекцијом, а мени је увек било важно да поклон има душу, па нека није баш ни савршен.
Дивим вашим мајсторствима, највише на украшавању. "Крадуцкам" и идеје и информације.

Ima šta i od tebe da se ukrade. :per:

Још ове и нећу више сликати. Шљашти мало више, али то је због блица. Такође нисам сигурна да ћу више користити тај сјај у праху. Видела сам код Кинеза у блоку, пише да није токсично, али...
Ово је било за једну промоцију. Моја школска другарица је објавила другу књигу: Љубав је пронашла господара.

Prilozi

• P7100195.jpg
    P7100195.jpg
    37,4 KB · Pregleda: 79
  • P7100203.jpg
    P7100203.jpg
    32,3 KB · Pregleda: 52
Ја сам купила на Каленић пијаци, као што сам сазнала овде на форуму, али ме паковање и изглед страшно подсећају на оно што видех код Кинеза. Било би добро да нисам у праву. Немам ја ништа против тих продавница, него ми је Кинескиња објаснила да се то лепком лепи на стакло и праве се различите шаре..
Уз пут, у том локалу има фантастичних трака и машни, а видим да их користите, тј. постављате око торти.

Hleb može da se kupi i još mnogo drugih stvari, a opet ih pravimo kod kuće. Ovde je reč o hobiju i zadovoljstvu. Naravno, nekome je to izvor prihoda i to najviše cenim. A svaka roba ima kupca.

To je recept za šumske tajne koje sam davno ovde pokupila a glasi ovako:
gr mlejka u prahu, gr, šećera u prahu, gr. margarina, korica od jedne pomorandže, sok od pola pomorandže/te iste/. Sve to umutiš i praviš kuglice.
Na drugoj strani otopi gr čokolade sa gr. margarina. Sipala sam malo ćokolade, stavila kuglicu od bele mase pa napunila do vrha čokoladom.

Meni je ovo bilo mnogo bele mase pa sam onda topila i belu čokoladu. Predlažem da se smanji i mleko, a posebno šećer u prahu.

Back