- Poruka
- 120
Naravno nisi Srbin ,nisi ni Hrvat ti si ustaša
da ja ću da ti kažem da si ustaša
A šta si onda ti? Četnik? Nacista? Naravno jedno bez drugog ne ide!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno nisi Srbin ,nisi ni Hrvat ti si ustaša
da ja ću da ti kažem da si ustaša

Sprdačina su vaša merila i životne vrednosti,jer ih nemate.Bio je snimak sa Špegeljom koji je KOS montirao i to tako loše, da meni stvarno nije jasno kako neko može pasti na onu sprdačinu!

zebrice, bježi iz srbije dolazi vamo. ode na socijali, da samo ležiš, dobivaš pola prosječne srpske plače, a ako hoćeš radit dnevnica je na crno 200-300 kuna (25-40 eura)
A šta si onda ti? Četnik? Nacista? Naravno jedno bez drugog ne ide!
Усташа не иде без без нацизма?
jeli tbe neko ucio povijesti...
ili si samo spavao na predavanjima

Da ne ocekujes mozda da se u Srbiji uchi ustashka verzija istorije, gde su rvati junaci protiv turaka koji su sazaljivo primali jadne progonjene Srbe na svoje tlo da bi ih opomenuli da je to ipak ustashija mnogo godina kasnije.
Ne valja lagati ni mrak u pustoj gori, a kamoli kroz udzbenike iz istorije toliku jadnu naivnu decu.
ps. Pade mi na pamet da te priupitam: Ucite li vi istoriju odvajkada il samo od kad ste nastali kao ameri?

Vidim ti imaš merila i vrijednost amebe!
Al to zato jer si već evoluirao u amebu!

bolje se ti pobrini kako ces vlastito dijete da ucis,da i on ne bi bio mrzitelj svega nesprskoga
 kakav idiotski izraz, aj ga definisi pa primeni pa ces otkriti da volitelj svega srpskog i mrzitelj svega nesrpskog nisu iste stvari.
kakav idiotski izraz, aj ga definisi pa primeni pa ces otkriti da volitelj svega srpskog i mrzitelj svega nesrpskog nisu iste stvari.
Da ne ocekujes mozda da se u Srbiji uchi ustashka verzija istorije, gde su rvati junaci protiv turaka koji su sazaljivo primali jadne progonjene Srbe na svoje tlo da bi ih opomenuli da je to ipak ustashija mnogo godina kasnije.
Ne valja lagati ni mrak u pustoj gori, a kamoli kroz udzbenike iz istorije toliku jadnu naivnu decu.
ps. Pade mi na pamet da te priupitam: Ucite li vi istoriju odvajkada il samo od kad ste nastali kao ameri?

Al je gradjanin kejn glup i prost, straaasno.

Je li tema jos Mesicev poziv Srbima ili sam ja zalutala?
Je li tema jos Mesicev poziv Srbima ili sam ja zalutala?
Ko mu moze verovati ?
РЕВЕЛИН нека нечуди те,кад год усташе наиђо као штонаиђоше сад тема оде у оф

Malo njih,jer napisah gore sta mislim o verodostojnosti svega izgovorenog kad su
politika i politicari sa ovih prostora u pitanju.Ali ,poziv sam po sebi na ovoj temi nudi
prostor za sagledavanje realnih uslova koji trenuto (ne)postoje u Hrvatskoj.Nazalost,kad
god se pokrene neka tema u kojoj je potrebno ispoljiti tolerantnost i ne iskazivati netrpeljivost ,a u pitanju su odnosi srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski,tema se negde izgubi u moru netrpeljivosti i netolerancije,pa se pitam ,imaju li uopste svrhu ovakvi razgovori.
ili kad ti glumis da si neki wannabe pjesnik,ono kao neko izrazavanje,bacas kao neke rime ovo ono..prilicno jadno ispadne
A ti si neki recenzent ili lektor,pa si pozvan da ocenjujes ?!
Nemoj spocitavati drugome ono sto dozvoljavas sebi!

pa ajde napisi te realne uslove??sta vam treba,crveni tepih pri doceku,sta,staaa??stalno nesto kukate,ovo ono,nikad niste zadovoljni,pa ****** sta bi vi?
ili kad ti glumis da si neki wannabe pjesnik,ono kao neko izrazavanje,bacas kao neke rime ovo ono..prilicno jadno ispadne
pa ajde napisi te realne uslove??sta vam treba,crveni tepih pri doceku,sta,staaa??stalno nesto kukate,ovo ono,nikad niste zadovoljni,pa ****** sta bi vi?
amaa daj,netrebas biti lektor da vidis tko je ovaj..
Malo njih,jer napisah gore sta mislim o verodostojnosti svega izgovorenog kad su
politika i politicari sa ovih prostora u pitanju.Ali ,poziv sam po sebi na ovoj temi nudi
prostor za sagledavanje realnih uslova koji trenuto (ne)postoje u Hrvatskoj.Nazalost,kad
god se pokrene neka tema u kojoj je potrebno ispoljiti tolerantnost i ne iskazivati netrpeljivost ,a u pitanju su odnosi srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski,tema se negde izgubi u moru netrpeljivosti i netolerancije,pa se pitam ,imaju li uopste svrhu ovakvi razgovori.