Poziv Srbima iz Hrvatske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komentar se odnosi na temu ...ako je jos uvek aktuelna.....mislim tema.
Kao i uostalom sve sto je u politici na ovim prostorima.samo forma ,koja je iznudjena
od strane nekih spoljnih faktora,a nikako i sustina koja dokazuje da je bilo sta zaista i
namera.Za povratak je potrebno nesto vise od suvog poziva koji treba da ima samo odjek
kao politicka poruka,ali ne onima na koje se odnosi,vec onima koji ocekuju da se cuje.

:rotf::rotf::rotf::rotf:
jeli tbe neko ucio povijesti...
ili si samo spavao na predavanjima

Da ne ocekujes mozda da se u Srbiji uchi ustashka verzija istorije, gde su rvati junaci protiv turaka koji su sazaljivo primali jadne progonjene Srbe na svoje tlo da bi ih opomenuli da je to ipak ustashija mnogo godina kasnije.:roll:
Ne valja lagati ni mrak u pustoj gori, a kamoli kroz udzbenike iz istorije toliku jadnu naivnu decu.:rtfm:
ps. Pade mi na pamet da te priupitam: Ucite li vi istoriju odvajkada il samo od kad ste nastali kao ameri?:mrgreen:

Da ne ocekujes mozda da se u Srbiji uchi ustashka verzija istorije, gde su rvati junaci protiv turaka koji su sazaljivo primali jadne progonjene Srbe na svoje tlo da bi ih opomenuli da je to ipak ustashija mnogo godina kasnije.:roll:
Ne valja lagati ni mrak u pustoj gori, a kamoli kroz udzbenike iz istorije toliku jadnu naivnu decu.:rtfm:
ps. Pade mi na pamet da te priupitam: Ucite li vi istoriju odvajkada il samo od kad ste nastali kao ameri?:mrgreen:

bolje se ti pobrini kako ces vlastito dijete da ucis,da i on ne bi bio mrzitelj svega nesprskoga:roll:

s obzirom da si im ti učiteljica ništa pametno ni ne mogu naučiti

:hahaha:kakav idiotski izraz, aj ga definisi pa primeni pa ces otkriti da volitelj svega srpskog i mrzitelj svega nesrpskog nisu iste stvari.:cool:

volitelj svega srpskog sigurno nije osoba koja se tu razmece nekim jadnim izrazima,tj karakteriziras hrvate ustasama itd..koliko ti je godina??15,16,ili 30 i kusur...mnogo si ti primitivna za te godine koliko si ih nakupila

Ko mu moze verovati ?

Malo njih,jer napisah gore sta mislim o verodostojnosti svega izgovorenog kad su
politika i politicari sa ovih prostora u pitanju.Ali ,poziv sam po sebi na ovoj temi nudi
prostor za sagledavanje realnih uslova koji trenuto (ne)postoje u Hrvatskoj.Nazalost,kad
god se pokrene neka tema u kojoj je potrebno ispoljiti tolerantnost i ne iskazivati netrpeljivost ,a u pitanju su odnosi srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski,tema se negde izgubi u moru netrpeljivosti i netolerancije,pa se pitam ,imaju li uopste svrhu ovakvi razgovori.

Malo njih,jer napisah gore sta mislim o verodostojnosti svega izgovorenog kad su
politika i politicari sa ovih prostora u pitanju.Ali ,poziv sam po sebi na ovoj temi nudi
prostor za sagledavanje realnih uslova koji trenuto (ne)postoje u Hrvatskoj.Nazalost,kad
god se pokrene neka tema u kojoj je potrebno ispoljiti tolerantnost i ne iskazivati netrpeljivost ,a u pitanju su odnosi srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski,tema se negde izgubi u moru netrpeljivosti i netolerancije,pa se pitam ,imaju li uopste svrhu ovakvi razgovori.

pa ajde napisi te realne uslove??sta vam treba,crveni tepih pri doceku,sta,staaa??stalno nesto kukate,ovo ono,nikad niste zadovoljni,pa ****** sta bi vi?

pa ajde napisi te realne uslove??sta vam treba,crveni tepih pri doceku,sta,staaa??stalno nesto kukate,ovo ono,nikad niste zadovoljni,pa ****** sta bi vi?

A sta to od uslova uopste i postoji,ja bih pitala tebe.obzirom da tvrdis da je sve tako bajno i sjajno,navedi argumente,pa cemo ili sporiti ili podrzati.I nema razloga ni za zajedljivost niti za pristrasnost,bilo s koje strane. Sta je to sto je drzava Hrvatska do sada uradila konkretno,da omoguci normalan povratak prognanih?

ili kad ti glumis da si neki wannabe pjesnik,ono kao neko izrazavanje,bacas kao neke rime ovo ono..prilicno jadno ispadne:hahaha:

amaa daj,netrebas biti lektor da vidis tko je ovaj..:roll:

миле саКлисе у Новом Саду сам а ко си ти 0?

Poslednja izmena:

Pitanje je koliko je iskrena zvanicna politika Zagreba u povratku prognanih lica, a i kakvo je raspolozenje u Hrvatskoj da se vrati veliki broj Srba i ko bi im garantovao bezbednost ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back