goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilja, da pokušam objasnit.Ne mogu da pronadjem dovoljno uverljive reci za tvoju promasenu ulogu:shock:
Nadam se da imas dovoljno dobar izgovor![]()

(jes da "politički" nijesi uvjerljiva al pridonosiš uveliko kalemljenju raznolikosti :|)

Zaspem kao globalista (pičim po raznim krajevima sveta),
probudim se kao liberal (puca mi za sve živo)
doručkujem kao monarhista (sve na krevet)
obučem se kao komunista (sve pod konac)
kroz saobraćaj idem kao antiglobalista (pa neće mene tamo neko da koči)
u firmu ulazim kao demokrata (čekam da kolega otvori i pridrži ulazna vrata)
radno vreme provedem kao anarhista (ne hebem šefa ni pet posto a ovaj ispod ne može da me ugrozi)
na pauzi za ručak sam kao socijalista (pošto nije moje nek skupi tetkica)
a sa koleginicama sam tradicionalista (zna se ko koga).
A osećam se kao kapitalista
vidim da ste vas dvojica duhovito raspoloženi možda bi bilo zgodnije da se malo prebacite na ovu temu:СРБИЈА СУТРА
....Косово постаје независно, укида се Република српска, Сепаратисти у војводини стварају независну војводину, у Метохији избија нуклеарни рат, Рашка област постаје држава у држави као Ватикан, Земун проглашава независност над Београдом, у Панчеву не јењавају терористичке четничке окупационе банде, Хрватска постаје земља која преседава Европском Унијом, Црна Гора лансира прву ракету на Марс...а у деловима још неокупираног Каламегданског парка преживели срби у умиру од куге и заразне жутице....Слоба устаје из гроба...
....наставиће се....

Biljano vidim da voliš moje ankete a i nešto ti neide u poslednje vreme dobro procena osobaNe mogu da pronadjem dovoljno uverljive reci za tvoju promasenu ulogu:shock:
Nadam se da imas dovoljno dobar izgovor![]()
Bilja, da pokušam objasnit.
Prvo, ti imaš vazda dovoljno riječi. Obdarenost, škola,...(jes da "politički" nijesi uvjerljiva al pridonosiš uveliko kalemljenju raznolikosti :|)
Drugo; nemam uloge pa izgovor nije potreban.
Pratio sam tvoje i Ironove postove iznenađen prijatnom harmonijom na neobičnom nivou:
(Iron:
Neko je na prag stao
I tiho zakucao...
Čule su se kapi kiše
Samo to i ništa više...
Bilja:
Da, a onda je iz obrisa zamisljene savršenosti izronila jedna promašena iluzija
Kad Iron ka što on samo može: Mat u tri poteza!!![]()

Nije da nije...
Ali, po koju cenu?!
Jos uvek nije platio dovoljno, platice onda kad postane sebi suvisan, drugima nebitan...

A sta ako nije sve to sto jeste:wink:Poštovana Biljana(Tokyo, sorry još ovaj put) vjeruj mi, moji instinkti su kroz posebno obrazovanje šlifovani da u roku osjećam pravilne psihograme o osobama s kojima komuniciran. Ironu neće niko podonositi račune. Ođe sigurno ne
![]()
Dozvoli sebi luksuz i tumači ga ne prevodeći ga po statutu partije. Rezultat će biti ovo.
![]()
Poz.![]()
A sta ako nije sve to sto jeste:wink:
Pozdravljam i ja tebe, laku noc!

Ma pustite sada politicka opredeljenja,neka objasni neko sta znaci svetonazor.Vidim ovde neki tvrde da je to stara srpska rec a niko ovde nezna njeno znacenje.Znam da je tisuca stara srpska rec ali je danas hrvati koriste.
mi kažemo svjetonazor, kod vas je pretpostavljam svetonazor
svetonazor je ideološka pripadnost svetovnoj nerjetko i političkoj opciji...
jasnije? bar malo?8-)
По теби је твоје одело а што се мене тиче дао си тачну дефиницију.

vidim da ste vas dvojica duhovito raspoloženi možda bi bilo zgodnije da se malo prebacite na ovu temu:
http://forum.krstarica.com/threads/176925
malo previše offtopičarite ovdje (a ako usto imamo na umu da je jedan od vas ex-moderator koji je svojevremeno mene banovao zbog offtopičarenja...nebih dodatno komentirao)
--------------------------
Biljano vidim da voliš moje ankete a i nešto ti neide u poslednje vreme dobro procena osoba
evo i za tebe jedna maštovita tema (i anketa naravno):
http://forum.krstarica.com/threads/178671
---------------------------
a sad lepo budite dobri i vratite se na temu8-)
Nije da nije...
Ali, po koju cenu?!
Jos uvek nije platio dovoljno, platice onda kad postane sebi suvisan, drugima nebitan...
Nisam ja Boris Tadić, to da ti bude jasno
.....Pozdrav uzvraćen...Samo da pozdravim svoje kolege kapitaliste a ostali neka se zavaravaju da su ovo ili ono, kako srcu drago...
Malo malo pa nam jave ko šta ima, ko koliko ima, ko je šta napravio
Prema imovini mere snagu
ČIST KAPITALIZAM KO SUZA!
@kyoatia a gde je u ankti Radikal ?