goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Bantu crnci imaju plemensku religiju, hrišćani ne
.......
.......Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.......
Bantu crnci imaju plemensku religiju, hrišćani ne.......

evo ja i Iron jedini kapitalisti ,neka ,neka ,a svi cete doci po ziranta za kredit![]()

Nek ide život![]()
Zaspem kao globalista (pičim po raznim krajevima sveta),
probudim se kao liberal (puca mi za sve živo)
doručkujem kao monarhista (sve na krevet)
obučem se kao komunista (sve pod konac)
kroz saobraćaj idem kao antiglobalista (pa neće mene tamo neko da koči)
u firmu ulazim kao demokrata (čekam da kolega otvori i pridrži ulazna vrata)
radno vreme provedem kao anarhista (ne hebem šefa ni pet posto a ovaj ispod ne može da me ugrozi)
na pauzi za ručak sam kao socijalista (pošto nije moje nek skupi tetkica)
a sa koleginicama sam tradicionalista (zna se ko koga).
A osećam se kao kapitalista
Pa ja sam zaokružio sve opcije jer u zavisnosti od doba dana menjam poglede na svet.![]()

Šta si trenutnoPa ja sam zaokružio sve opcije jer u zavisnosti od doba dana menjam poglede na svet.![]()

:?
Josh ako znash neku teoriju u matematici koja je oborena, pa da umrem da ne zalim:razz:
50% + 1 ne može biti isto i samo isto kao 50% + 1%

Znaci, nestabilna licnost![]()
Šta si trenutno![]()
Jedno tvrdjenje se moze smatrati naucnim ako je u principu opovrgljivo, tj. ako se moze pokazati njegova pogresnost. U suprotnom je tvrdjenje ne pripada nauci, vec metafizici![]()
ObjasniTo što menjam poglede na svet znači da se prilagodjavam istom kako bih ostvario svoje kapitalističke ciljeve

...лепа анкета нема шта...ја би додао и дебилиста по цео дан, верујем да таквих има колико хоћеш...а то су они које не занима ама баш ништа а гурају нос свугде где не треба...:?