*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.188
Pomenuta teorema je izvodljiva ako i samo ako ima 100 Srba sa pravom glasa i pravilno zaokruženim glasačkim listićem.
Sad se pokaza i kao samoobmanjiv:razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomenuta teorema je izvodljiva ako i samo ako ima 100 Srba sa pravom glasa i pravilno zaokruženim glasačkim listićem.

To misliš na one što bupnu na temu pa zveknu šta im zuji?
Kako se lepo opisa, ni ja bolje ne bih:razz:
U pripremi je![]()
Nešto kao proleće lepršavo, kao leto veselo, ali teško kao jesen i dosadno kao zima
Jednom je jedan divan covek napisao nesto ovako: Dve kapi kise na pragu....onda tisina (ili nesto slicno) a onda ga je nadvladao losh covek...
Neko je na prag stao
I tiho zakucao...
Čule su se kapi kiše
Samo to i ništa više...
Super fora...

Da, a onda je iz obrisa zamisljene savršenosti izronila jedna promašena iluzija...
I ja imam problema sa sinusima čim krene ovo vlažno vreme:-|Pomozi mi Boze,dobih vrtoglav:shock:
Na kojoj temi?![]()

СРБИЈА СУТРА
....Косово постаје независно, укида се Република српска, Сепаратисти у војводини стварају независну војводину, у Метохији избија нуклеарни рат, Рашка област постаје држава у држави као Ватикан, Земун проглашава независност над Београдом, у Панчеву не јењавају терористичке четничке окупационе банде, Хрватска постаје земља која преседава Европском Унијом, Црна Гора лансира прву ракету на Марс...а у деловима још неокупираног Каламегданског парка преживели срби у умиру од куге и заразне жутице....Слоба устаје из гроба...
....наставиће се....
Nemilosrdan si u poentama mr. Iron![]()
Nemilosrdan si u poentama mr. Iron![]()