soko stark
Aktivan član
- Poruka
- 1.082
I sve to nije u skladu da njihovom rezolucijom 1244 , kako onda tumače .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trampova današnja DNEVNA prva misao nakon što je olakšao svoj mehur!!??Koje sad pitanje Bosne poslije najave zakona o Balkanu?
Koga briga za to!!?? Sutra će biti nešto drugo aktuelno!!

Posto je Balkan pod NATO kisobranom nema tendencija za menjanje granica.
Eventualne “bubice u glavi “ kod nekih ostrascenih nacionalista bice sprecene…
Koji si ti naivac!! I Tito je mislio da su granice SFRJ večne!!! Pa je recimo izvalio i ovo:I ja se slažem sa Amerikancima da o granicama više ne treba pričati
one su takve su kakve su i zapisane su u UN i ta priča je prošlost
Tako da im je potpuno dobra ova nova strategija, i da treba pričati samo o ekonomiji i privredi.
Već su ovu promenu Amerikanci znali da će biti i Kisindžer najavljivaio i kad će se desiti
pa Amerika više i nema ambasadore ovde
Pogledajte prilog 1809626
Promjene su nagle i neočekivane, zato....Trampova današnja DNEVNA prva misao nakon što je olakšao svoj mehur!!??Koga briga za to!!?? Sutra će biti nešto drugo aktuelno!!
![]()
![]()
Koji si ti naivac!! I Tito je mislio da su granice SFRJ večne!!! Pa je recimo izvalio i ovo:![]()
![]()
Sada će ovaj da sruši vilu na Dedinju i optuži Bačulova.doda druka oskara,. ugasio ga je
„Додик за скидање санкција пристао да достави информације о Вучићевом криминалу“

Da su bili pametni, debilčine bi davno rešile jedan problem.. po mojoj ideji!!
Da je pošten referendum kako bi se iznenadio rezultatom!?Da su bili pametni, debilčine bi davno rešile jedan problem.. po mojoj ideji!!
Pogledajte prilog 1809631
а јесу ли поштени референдуми или избори у сарајеву ?Da je pošten referendum kako bi se iznenadio rezultatom!?
Ko bi se iznenadio?? Ustav SFRJ kaže da bi taj referendum bio u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.. jer.. kaže:Da je pošten referendum kako bi se iznenadio rezultatom!?

To bi ti mogao odgovoriti prije nego ja. Meni mirišeš na šibicara.а јесу ли поштени референдуми или избори у сарајеву ?

шта значи та увреда ШИБИЦАР ?To bi ti mogao odgovoriti prije nego ja. Meni mirišeš na šibicara.![]()
Sporazuma nikada nije bilo, niti će biti.Ko bi se iznenadio?? Ustav SFRJ kaže da bi taj referendum bio u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.. jer.. kaže:
".. Član 5.
Teritorija Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije je jedinstvena i sačinjavaju je teritorije socijalističkih
republika. Teritorija republike ne može se mjenjati bez pristanka republike, a teritorija autonomne pokrajine — ni
bez pristanka autonomne pokrajine. Granica Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije ne može se mjenjati
bez suglasnosti svih republika i autonomnih pokrajina. Granica između republika može se mjenjati samo na osnovu
njihovog sporazuma, a ako se radi o granici autonomne pokrajine — i na osnovu njene suglasnosti."
Npr. da mi je videti i jednog Hrvata koji bi bio PROTIV!!?? itd....![]()
![]()
Ko zna?? Možda nije uvreda, nego kompliment!!??Nemoj sa predrasudom istrčati pred rudu, rekao bi moj deda!!шта значи та увреда ШИБИЦАР ?

а ко то каже ?Sporazuma nikada nije bilo, niti će biti.
она увјек вређа, код ње нема конверзације очито где не крене са увредама , док после нарвано се жали како је нападнута од више њих овде и како је она жртваKo zna?? Možda nije uvreda, nego kompliment!!??Nemoj sa predrasudom istrčati pred rudu, rekao bi moj deda!!![]()
Drug se Tito šibicama fali, deset kreše jedanaesta pali!шта значи та увреда ШИБИЦАР ?

Da su bili pametni, debilčine bi davno rešile jedan problem.. po mojoj ideji!!
Pogledajte prilog 1809631
A kako je npr. od NDH nastala SR BiH i SR Hrvatska..itd??? Kao da su te granice Bogom dane... osim privremeno, kada neka zločinska debilčina sebe proglasi Bogom i batinom, gospodarom ljudskih života!!Sporazuma nikada nije bilo, niti će biti.

и, јел има лоповлуак при изборима у сарајеву ?Drug se Tito šibicama fali, deset kreše jedanaesta pali!
Zbog ovoga se išlo u tvorza.![]()
Ee.. Star sam kao fosilizirana mumija, a nikada nisam čuo za to?? U čemu je fora???Drug se Tito šibicama fali, deset kreše jedanaesta pali!
Zbog ovoga se išlo u tvorza.![]()

Ko bi reko čuda da se dese...а ко то каже ?
раја покрај миљацке ?

Opet neki tvoj biser?? Čuo sam da partizanka mlada zanese.. ali kapetan???Ko bi reko čuda da se dese...
da Kapetan na ratištu zanese...![]()