Amerika sprema zakon o Balkanu: Na meti politički lideri

Posto je Balkan pod NATO kisobranom nema tendencija za menjanje granica.
Eventualne “bubice u glavi “ kod nekih ostrascenih nacionalista bice sprecene…

I ja se slažem sa Amerikancima da o granicama više ne treba pričati
one su takve su kakve su i zapisane su u UN i ta priča je prošlost

Tako da im je potpuno dobra ova nova strategija, i da treba pričati samo o ekonomiji i privredi.

Već su ovu promenu Amerikanci znali da će biti i Kisindžer najavljivaio i kad će se desiti
pa Amerika više i nema ambasadore ovde
569594718_122116331216993611_8969936990933843876_n.jpg

I ja se slažem sa Amerikancima da o granicama više ne treba pričati
one su takve su kakve su i zapisane su u UN i ta priča je prošlost

Tako da im je potpuno dobra ova nova strategija, i da treba pričati samo o ekonomiji i privredi.

Već su ovu promenu Amerikanci znali da će biti i Kisindžer najavljivaio i kad će se desiti
pa Amerika više i nema ambasadore ovde
Pogledajte prilog 1809626
Koji si ti naivac!! I Tito je mislio da su granice SFRJ večne!!! Pa je recimo izvalio i ovo:
:rotf:
:rotf:

Da je pošten referendum kako bi se iznenadio rezultatom!?
Ko bi se iznenadio?? Ustav SFRJ kaže da bi taj referendum bio u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.. jer.. kaže:
".. Član 5.
Teritorija Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije je jedinstvena i sačinjavaju je teritorije socijalističkih
republika. Teritorija republike ne može se mjenjati bez pristanka republike, a teritorija autonomne pokrajine — ni
bez pristanka autonomne pokrajine. Granica Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije ne može se mjenjati
bez suglasnosti svih republika i autonomnih pokrajina. Granica između republika može se mjenjati samo na osnovu
njihovog sporazuma,
a ako se radi o granici autonomne pokrajine — i na osnovu njene suglasnosti."

Npr. da mi je videti i jednog Hrvata koji bi bio PROTIV!!?? itd.... :heart: :heart:

Ko bi se iznenadio?? Ustav SFRJ kaže da bi taj referendum bio u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.. jer.. kaže:
".. Član 5.
Teritorija Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije je jedinstvena i sačinjavaju je teritorije socijalističkih
republika. Teritorija republike ne može se mjenjati bez pristanka republike, a teritorija autonomne pokrajine — ni
bez pristanka autonomne pokrajine. Granica Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije ne može se mjenjati
bez suglasnosti svih republika i autonomnih pokrajina. Granica između republika može se mjenjati samo na osnovu
njihovog sporazuma,
a ako se radi o granici autonomne pokrajine — i na osnovu njene suglasnosti."

Npr. da mi je videti i jednog Hrvata koji bi bio PROTIV!!?? itd.... :heart: :heart:
Sporazuma nikada nije bilo, niti će biti.

Ko zna?? Možda nije uvreda, nego kompliment!!??Nemoj sa predrasudom istrčati pred rudu, rekao bi moj deda!! :rotf:
она увјек вређа, код ње нема конверзације очито где не крене са увредама , док после нарвано се жали како је нападнута од више њих овде и како је она жртва

шибицар је увреда колко знам зар не ал исам је упитао за тачан превод шта значи ШИБИЦАР

Back