Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.498
Nema dobrih srpskih domacina, a sam pojam pravi srpski ukljucuje podlost , klecke i prevare....moze samo sebi dobar da bude..Sve suvi streberi, kad bi vodili pravi srpski domacini mozda bi se bolje pokazali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema dobrih srpskih domacina, a sam pojam pravi srpski ukljucuje podlost , klecke i prevare....moze samo sebi dobar da bude..Sve suvi streberi, kad bi vodili pravi srpski domacini mozda bi se bolje pokazali
To treba da se ukine, glasas samo ako si u zemlji , nema vezivanja glasanja za drzavljanstvo...kakav je to nacin razmisljanja, uvrnut....Izdajnici zato sto u ovom trenutku ne vole Vucica ili zato sto ce ziveti u inostranstvu?
Ah da, i dalje ce biti gradjani Srbije iako nece ziveti na teritoriji Srbije, odnosno nece biti rezidenti. I kao gradjani Srbije vce mopci da glasaju na republickim i predsednickim izborima u Srbiji, za koga hoce. Brkas osnovne stvari, u tvojoj glavi mora da je tezak kurshluz zemaro.
Zamisli da ti neko kaze dobijaces pola plate 60 godina, a onda cemo ti isplatiti sve ono iz druge polovine....I gde je to odneto?
Setao ulicom ali nije moglo da mu se pridje, sljudi se skupili oko njega svi hoce da se slikaju sa njim i da se upoznaju. Boze me sacuvaj. CirkusJesi li to gledao na informeru ili sanjao?
Banalizuješ.Zamisli da ti neko kaze dobijaces pola plate 60 godina, a onda cemo ti isplatiti sve ono iz druge polovine....
Jel to prihvatljivo ?
Nije ti oduzeto samo ce ti se dati kad napunis 80 godina...a ti zivi svo vreme sa pola plate..
Ne banalizujem...svako ko te pokrade i kaze, razvoj ce doci kasnije kad moji unuci okrenu ovaj pokradeni kapital taj ti je uradio isto ovo...samo ti nije dao kad omatoris ostatak od oduzetih plata..Banalizuješ.
Ja sam pitao SajuBg gde je odneto to što je prodato,a ti si se nadovezao na to,komentarišući moje pitanje,pa eto,da pitam i tebe-Gde je odnet Bg na vodi,propali PKB koga su Arapi podigli na noge i ostale firme koje su izvlačile pare iz budžeta a sada rade i pune isti porezima i doprinosima?Ako je promenilo vlasnika ne znači da ga više nema.A sve i da ga ima,šta nam znači ako ne donosi profit?I zašto pljuješ Srbe?Ko si ti?Ne banalizujem...svako ko te pokrade i kaze, razvoj ce doci kasnije kad moji unuci okrenu ovaj pokradeni kapital taj ti je uradio isto ovo...samo ti nije dao kad omatoris ostatak od oduzetih plata..
Inace zato Srbi vole da pokradu , jer ne cine samo kradju , nego eliminisu i potomke onoga koga su pokrali , znaci dva cilja ispunjena, nema prvog komsije, nema para za trenutno qurcenje...
Jeste, onda bi drzava Srbija trebalo da prestane da oporezuje imovinu svakoga ko ode iz Srbije, zasto bi ljudi placali poreze na imovinu u Srbiji ako nemaju pravo glasa. Na stranu da gradjani Srbije koji zive napolju salju 5 milijardi eura godisnje (sto je vise od celokupnih stranih investicija na godinu dana) <--- LINK LINK Na tih 5 milijardi eura na godinu dana koje se posalje putem banaka, WU i drugih finansijskih institucija treba uracunati i ono sto svaki gastarbajter potrosi licno kada dodje u Srbiju a to je verovatno i veca suma od one koju posalje gradjani Srbije rasejani od Aljaske do Australije. Od dijaspore u velikoj meri zive i aerodromi u Srbiji, naplacuje se i zestoka putarina od gastosa iz Austrije, Nemacke, Slovenije, Svajcarske, restorani su puni zahvaljujuci u velikoj meri gastosima, tamburasi po cardama cesto sviraju gastosima zeljnim "dodira" otadzbine, stovarista gradjevinskog materijala sav kesh u eurima, CHF i US$ dobijaju od dijaspore, estrada iz Srbije u velikoj meri zivi od koncaeta koje drze zemarama negde u belom svetu, privatne klinike o stomatoloske ordinacije zive od gastosa i njihove rodbine, privatni staracki domovi uglavnom zive od staraca cija deca rade u inostranstvu, Tehnomanija ili Gigatron u velikom % prodaju belu tehniku, TV prijemnike i kompjutore gastoshima itd itd. Pa je ono sto dijaspora unese u Srbiji verovatno i preko 10 milijardi eura.To treba da se ukine, glasas samo ako si u zemlji , nema vezivanja glasanja za drzavljanstvo...kakav je to nacin razmisljanja, uvrnut....
Sociopatologija Srba je bas poznata, to nije sad, 20 30 40 50 godina, to je vec vekovima....tako da pruzati mogucnost srbima da pojacavaju svoje sociopatoloske ideje i misli i delovanja, nije dobro niti pametno..
Neka se zadrzi na ispolajvanju sociopatologije u okruzenju u kokjem su , a ne na nacionalnu pripadnost...
Itekako su ovde u pravu, iako mislim da je to sastavio neko drugi, a ne oni.Pogledajte njihovu logiku i kako oni vide prosperitet Srbije:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...eli-da-zaradi-na-zaboravu-kulturnog-nasledja/
Apsurdnog li saopstenja. Ako oni ne znaju i ne razumeju ovakve osnovne stvari u vezi razvoja drzave, ili neke lokalne samouprave gde ucestvuju sami kao kandidati, kako mogu da ocekuju da ce iko zdrave pameti da glasa za njih?
Eto zamislite kandiduju se u Leskovcu kao trenutno u Mionici, i obecaju da nece biti izgradjen hotel ili stambene zgrade jer to nije u interesu razvoja grada vec po definiciji.
Generalstab je vec srusen a sagradili su ga komunisti u vreme kada se gradilo masovno, znaci nije imao nikakvu istorijsku vrednost ni pre bombardovanja a kamoli sada.I arhitekte upozoravaju na to, a na stranu sto je nacionalna sramota rusiti Generalstab i uniziti sve zrtve bombardovanja, zarad sake cvaraka od strane Amerikanaca i gradnje zdraga gde im nije mesto.
Nema veze, otkad je bilo bombardovanje, od tad je simbol zrtava bombardovanja, uostalom i Vucic je ispred Generalstaba pravio manifestaciju za godisnjicu bombardovanja, pa neka ispostuje makar to svoje.Generalstab je vec srusen a sagradili su ga komunisti u vreme kada se gradilo masovno, znaci nije imao nikakvu istorijsku vrednost ni pre bombardovanja a kamli sada.
Nije simbol, ne moze vojni cilj biti simbol zrtava a i niko tu nije poginuo.Nema veze, otkad je bilo bombardovanje, od tad je simbol zrtava bombardovanja, uostalom i Vucic je ispred Generalstaba pravio manifestaciju za godisnjicu bombardovanja, pa neka ispostuje makar to svoje.
Pa znas sta, i "corava koka ponekad neko zrno ubode". Ovog puta su u pravu, ali znam da oni imaju svoje razloge a to je zato sto su protiv Trampa.Nije simbol, ne moze vojni cilj biti simbol zrtava a i niko tu nije poginuo.
To sto se najveci natofili i sami predstavnici NATO-a poput Kaje Kalas zalazu za njegovo ocuvanje svedoci o apsurdnosti takvog razmisljanja.
Одавно не прочитах подмуклији коментар.Pogledajte njihovu logiku i kako oni vide prosperitet Srbije:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...eli-da-zaradi-na-zaboravu-kulturnog-nasledja/
Apsurdnog li saopstenja. Ako oni ne znaju i ne razumeju ovakve osnovne stvari u vezi razvoja drzave, ili neke lokalne samouprave gde ucestvuju sami kao kandidati, kako mogu da ocekuju da ce iko zdrave pameti da glasa za njih?
Eto zamislite kandiduju se u Leskovcu kao trenutno u Mionici, i obecaju da nece biti izgradjen hotel ili stambene zgrade jer to nije u interesu razvoja grada vec po definiciji.