lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
Pa hvalio se kao i Vučić i Dodik, sve super, sve funkcioniše...a od deset šibica samo jedna kreše!Ee.. Star sam kao fosilizirana mumija, a nikada nisam čuo za to?? U čemu je fora???![]()
Eto, tako i danas krešu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa hvalio se kao i Vučić i Dodik, sve super, sve funkcioniše...a od deset šibica samo jedna kreše!Ee.. Star sam kao fosilizirana mumija, a nikada nisam čuo za to?? U čemu je fora???![]()
To je naša tajna. Ne moraš ti sve da znaš!Opet neki tvoj biser?? Čuo sam da partizanka mlada zanese.. ali kapetan???

Tobejaraи, јел има лоповлуак при изборима у сарајеву ?
Sada će Kapetan da pita dede tvogaKo zna?? Možda nije uvreda, nego kompliment!!??Nemoj sa predrasudom istrčati pred rudu, rekao bi moj deda!!![]()

Bilo sabotaže?? Titovi su rado šibicama palili žito koje su uzgajali srpski seljaci!!??Pa hvalio se kao i Vučić i Dodik, sve super, sve funkcioniše...a od deset šibica samo jedna kreše!
Eto, tako i danas krešu!![]()

Bilo sabotaže?? Titovi su rado šibicama palili žito koje su uzgajali srpski seljaci!!??![]()
![]()
Ko? JA!?? Moj stric skoro završio u konc. logoru jer je neko zapalio žito.. tokom DSR-a....Nemoj da lažeš.
Seljaci su i tada hebali stvar. Zapošljavali se u fabrikama, a vrijeme sjetve, žetve bolovanje.Nemoj da lažeš.
To nešto familijarno?Ko? JA!?? Moj stric skoro završio u konc. logoru jer je neko zapalio žito.. tokom DSR-a....
Seljaci su i tada hebali stvar. Zapošljavali se u fabrikama, a vrijeme sjetve, žetve bolovanje.
Uzalud je Tito vikao: ,,Fabrike radnicima, zemlja seljacima,,!
Logično! nakon nacionalizacije, tj. OTIMANJA 'viška' zemlje, niti si mogao od zemlje da živiš, niti si kao radnik u fabrici mogao mnogo da zaraduiš.. i šta onda?? Radiš jedno i drugo....Seljaci su i tada hebali stvar. Zapošljavali se u fabrikama, a vrijeme sjetve, žetve bolovanje.
Uzalud je Tito vikao: ,,Fabrike radnicima, zemlja seljacima,,!
Logično! nakon nacionalizacije, tj. OTIMANJA 'viška' zemlje, niti si mogao od zemlje da živiš, niti si kao radnik u fabrici mogao mnogo da zaraduiš.. i šta onda?? Radiš jedno i drugo....
To što si sada napisao je seljačka politika.Logično! nakon nacionalizacije, tj. OTIMANJA 'viška' zemlje, niti si mogao od zemlje da živiš, niti si kao radnik u fabrici mogao mnogo da zaraduiš.. i šta onda?? Radiš jedno i drugo....
pa rezolucija 1244 podrazumeva ne-menjanje granica Srbije sa obadve svoje pokrajine.Piše da nema promjene granica. Što se mijenjalo, mijenjalo se!![]()
Što onda filuju narod lažima i nadom?pa rezolucija 1244 podrazumeva ne-menjanje granica Srbije sa obadve svoje pokrajine.
ne znam ocemu se prica, .........zadrzavam se samo na ovoj vesti o karakteru americke rezolucije za Balkan.Što onda filuju narod lažima i nadom?
Jel ima krađe pri izborima u sarajevu?Tobejara![]()
Što nisi na protestu? A?Jel ima krađe pri izborima u sarajevu?
Ja????Što nisi na protestu? A?
Na to sam mislila, bar da dočekaš ljude, doneseš vode, hrane...Ja????
Nije protest neznalice neupućena. Već skup komemorativni, SUTRA
A danas od 18.30 cekamo goste koji pešače
Ja!!!????
Slušaj bošnjo,ne vređajNa to sam mislila, bar da dočekaš ljude, doneseš vode, hrane...
Šta sad ,,ja,,? Ubačeni element, da ne kažem cigla?
Na čijoj si ti strani?
Ja sam tu!!!Na to sam mislila, bar da dočekaš ljude, doneseš vode, hrane...
Šta sad ,,ja,,? Ubačeni element, da ne kažem cigla?
Na čijoj si ti strani?