- Poruka
- 28.793
za 10 dana skinuh 1,5kg hrono restrikcijom (iako nisam bas postovala
)
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Sa tim hrono bez restrikcije sam bila dovela liniju do savršene ali sam vratila brzo baš..za 10 dana skinuh 1,5kg hrono restrikcijom (iako nisam bas postovala)
I ja,mada nisam ni imala neki veci visak.al to nije da skines kile pa odustanes,to se usvoji kao nacin ishraneSa tim hrono bez restrikcije sam bila dovela liniju do savršene ali sam vratila brzo baš..
Дошла сам само да проверим да ниси прекорила Афро што је убија у појамI ja,mada nisam ni imala neki veci visak.al to nije da skines kile pa odustanes,to se usvoji kao nacin ishrane

Danas sam ustala na desnu noguДошла сам само да проверим да ниси прекорила Афро што је убија у појам
![]()
Nisam mnogo ni odstupala kad sam kao prestala ali sam počela manje da se krećem zbog operacije i malo po malo nisam mogla da verujem kad sam htela da obučem neke stvariI ja,mada nisam ni imala neki veci visak.al to nije da skines kile pa odustanes,to se usvoji kao nacin ishrane

Ma ne dajem ja mnogo značaja tome, tolika sam kolika sam, najvažnije mi je da budem što zdravija....a ostalo polako....sad mi baš prija ova autofagija ako se taki uopšte kaže...za čudo primetila sam da bolje spavam...ostale prednosti ovoga očekujem za jedno 20 dana....Дошла сам само да проверим да ниси прекорила Афро што је убија у појам
![]()
Naći, ti i Cmoki ste izdominirale..pa lepo...patika nikad dosta. Mislim da imam jedno 7-8 aktivnih pari.Ja da se vratim na lidlike.
Koliko ja znam , te patike su dobili najkreativniji, jer se u proseku, za svaki broj patika javilo po 500 ljudi, a dobili ih samo 10. Tako da, ako neko nosi lidl patike, znači da ih je zaslužio svojim idejama.
platih infostan, sbb i telefon...odmah lakse disem
Ja o tome i ne mislim platiće štedionica kad dođe vreme...platih infostan, sbb i telefon...odmah lakse disem
meni racuni dodju na email i cim legne penzija (danas), odmah online platim obavezeJa o tome i ne mislim platiće štedionica kad dođe vreme...

Ja sam njima potpisala trajni nalog, a dobijem i na adresu račune da mogu da pratim šta i koliko treba da se plati. Inače nikad nisam ni dan ranije platila ni jedan račun ni dok sam ga sama plaćala. Ne dam unapred nikom ništa.meni racuni dodju na email i cim legne penzija (danas), odmah online platim obaveze

Slično se osećam, jer kad mi sve skinu što treba ono što ostane je samo za plakanje. Srećom da postoji dozvoljen minus.Kako se to lakse dise posle placanja racuna
Ja kad platim tri dana srece nemam![]()
Ja ne znam kad je uvedena minimalna plata, kažu relativno skoro, ali tako treba da bude uvedena i minimalna penzija ispod koje stvarno ne sme da se ide.Moja mama da nema zemlju koju daje u arendu, po visini penzije mogla bi da uzme konopac i da se obesi.
Da neki ne shvate bukvalno, ne bi se obesila, jer ima mene, ali je sramota kolicna joj je penzija.
Hvalim se uspešno odrađenim poslom juče.

Fenomenalne su ti torteJedan lep vikend.
Kako mislis nekadJa ne znam kad je uvedena minimalna plata, kažu relativno skoro, ali tako treba da bude uvedena i minimalna penzija ispod koje stvarno ne sme da se ide.
i ta minimalna plata je stvarno minimalna, ali nekad su poslodavci davali i mnogo manje.
Hvala.Fenomenalne su ti torte