Pohvalite se III

Дошла сам само да проверим да ниси прекорила Афро што је убија у појам :lol:

:zag:
Ma ne dajem ja mnogo značaja tome, tolika sam kolika sam, najvažnije mi je da budem što zdravija....a ostalo polako....sad mi baš prija ova autofagija ako se taki uopšte kaže...za čudo primetila sam da bolje spavam...ostale prednosti ovoga očekujem za jedno 20 dana....

meni racuni dodju na email i cim legne penzija (danas), odmah online platim obaveze
Ja sam njima potpisala trajni nalog, a dobijem i na adresu račune da mogu da pratim šta i koliko treba da se plati. Inače nikad nisam ni dan ranije platila ni jedan račun ni dok sam ga sama plaćala. Ne dam unapred nikom ništa.
Meni će inače tek u subotu leći penzija, obzirom kolika je dobro i plaćam išta :evil:

Moja mama da nema zemlju koju daje u arendu, po visini penzije mogla bi da uzme konopac i da se obesi.
Da neki ne shvate bukvalno, ne bi se obesila, jer ima mene, ali je sramota kolicna joj je penzija.
Hvalim se uspešno odrađenim poslom juče.
Ja ne znam kad je uvedena minimalna plata, kažu relativno skoro, ali tako treba da bude uvedena i minimalna penzija ispod koje stvarno ne sme da se ide. :(
i ta minimalna plata je stvarno minimalna, ali nekad su poslodavci davali i mnogo manje.

Ja da se pohvalim da su mi i mačak i golubovi na terasi pretekli živi.
Golubica je snela jaja u žardinjeri u cveću na terasi gde je mačkov wc. I golupčići su se izlegli i samo sam čekala da vidim ko će da sleti dole sa petog sprata kad mačak poleti na žardinjeru
Međutim porastoše, neko vreme su vežbali letenje, šetali po celoj terasi i odoše. Prosto ne verujem da su svi živi. :)
Terasu su naravno unakazili, sad ide ribanje. To je već za rupu.

Da se pohvalim da smo nas 4 koje smo se družile u osnovnoj i srednoj, nešto malo i kasnije konačno našle način da oživimo prijateljstvo preko viber grupe. To mi je posle svih loših stvari koje su se desile nešto što me baš umirlo i razvedrilo. Mada su nas upravo ti loši događaji opet sasatavili.

Kad se već hvalim da se pohvalim da sam na bolovanju. Nisam htela bolovanje, ali sad mi odmor tako prija. :whistling:

Jedan lep vikend.

Prilozi

• 1602394236156.jpg
    1602394236156.jpg
    135,6 KB · Pregleda: 62
Ja ne znam kad je uvedena minimalna plata, kažu relativno skoro, ali tako treba da bude uvedena i minimalna penzija ispod koje stvarno ne sme da se ide. :(
i ta minimalna plata je stvarno minimalna, ali nekad su poslodavci davali i mnogo manje.
Kako mislis nekad
Pa daje se i sad ispod minimalca na mnogim radnim mestima u sred centra bg
De god si neprijavljen mozes dobiti ispod minimalca

Back