Pohvalite se III

:D ma daj, Smokvo, pa to su uobičajene promene na koži koje se pojave s godinama, ponekad, povremeno.
Ja sam imala nešto kao potkožno tkivo veličine manjeg krikera. Pojavilo se u predelu kičmenog stuba.
Stajalo tako od jula do oktobra i povuklo se. Naredne godine isto, u istom periodu. I treće godine se repriziralo. Ove godine ga nije bilo. Preskočilo sezonu.

:D ma daj, Smokvo, pa to su uobičajene promene na koži koje se pojave s godinama, ponekad, povremeno.
Ja sam imala nešto kao potkožno tkivo veličine manjeg krikera. Pojavilo se u predelu kičmenog stuba.
Stajalo tako od jula do oktobra i povuklo se. Naredne godine isto, u istom periodu. I treće godine se repriziralo. Ove godine ga nije bilo. Preskočilo sezonu.
E i meni je ovo na krstima

Meni je sve ovo smesno:lol:
Cuj bogi,hocete li vi stvarno nositi te patike? Pa ne,nosicu ih nestvarno:lol: i to na temi pohvalite se,gde mardz radosna sto je dobila poklon.
Da smo dobile recimo najk,niko ne bi pitao hocete li vi stvarno nositi najk patike???
Imam dovoljno godina da mogu da stojim iza svega i dobrog i loseg i jeftinog i skupog i onoga sto imam i onoga sto nemam.
Ali mi je nekako gorak ukus na neciju pohvalu pljucnuti u fazonu,ja to ne bih nikad,a sve pod parolom ovo je forum,svako iznosi svoje misljenje.pa iznisi,al nekad treba i malo stati pa se zapitati,hoce li to nekog povrediti? Da li je moje misljenje bas svuda zlata vredno
Da se razumemo,ja svoje patike nosim u slast,em su vesele,em su dzaba,em ih ima jako malo u sr,em obozavam lidl i ne stidim se.al mi doslo zao nesto kad sam procitala
Ja da se vratim na lidlike.
Koliko ja znam , te patike su dobili najkreativniji, jer se u proseku, za svaki broj patika javilo po 500 ljudi, a dobili ih samo 10. Tako da, ako neko nosi lidl patike, znači da ih je zaslužio svojim idejama.

neces, odlazemo fascinatore do daljeg :cmok2:
E cekaj,ali jos pre devet godina sam kacila na fejs svoj epitaf
IMG_20200930_163511.jpg

Back