Pohvalite se III

Imam pravo vec 4 godine da se prijavim ali nisam jos uvek jer moram da dam moj pasos dok traje proces. A ne sedi mi se u Engleskoj osam meseci. Cula sam da se sada ceka malo krace, tako da mozda ove godine a mozda i nez:mrgreen: Ne treba meni drzavljastvo u sustini, ja sam resident.

eh...pa imaš i tamo šta da vidiš ako ti je do atrakcija
jel si izobilazila vels, zamkove i to ?
ja bi to prvo tamo obišao...oduševljavaju me te njihove starine i to je jedino što poštujem od njih

Bila sam u Velsu, Kardif je lep grad. Nisam bila u Skotskoj.
Sledece cu verovatno u Lake District tamo je divna priroda.

- - - - - - - - - -

ma kakvo crno kupanje...ladno je tamo za kupanje...mi smo više za južne krajeve
mislio sam na istoriju, engleska je bogata time...al dobro, ako te ne interesuje to, onda ništa...

Ovde je sve istorija, ima da se vidi svasta.

Ne na Pancicevom, pricamo o Nebeskim stolicama. To je kada od Granda krenes na levo, ali ne sa strane glavnog ulaza, nego sa strane na kojoj su zicare (pri tom ti je Grand iza ledja). Pitaj nekog, steta da ne odes da vidis.

Ovo je odatle:

20031883_10211406118882733_3840718438556493167_n.jpg

nebeske stolice su ti iza djokovicevog restorana

skroz ste me zbunile.znam za hotel,tj apartmane nebeske stolice,nalaze se odmah pored masinca.a djokovicev hotel je bio u konacima,mislim da se zvao bondjorno,tamo me je uputila maricac,rucali smo,ali mislim da je tu sad izgradjena andjela i da toga nema

- - - - - - - - - -

ili se zvala red bul?

Moj decko je iz jednog lepo grada, koji ima jednu od najstarijih katedrala u Engleskoj, a skola je navodno druga po redu najstarija skola na svetu.
Gde god mrdnes ima lepih istorijskih znamenitosti.

skroz ste me zbunile.znam za hotel,tj apartmane nebeske stolice,nalaze se odmah pored masinca.a djokovicev hotel je bio u konacima,mislim da se zvao bondjorno,tamo me je uputila maricac,rucali smo,ali mislim da je tu sad izgradjena andjela i da toga nema

E, od apartmana Nebeske stolice krenes putem koji vodi iznad njih - imas tablu. Ima jedno 7-8 km da se pesaci.

Back