Pohvalite se III

nisam znala za to.daleko je to meni,8 km tamo,osam nazad,ima da zanocim negde u sumi.inace idem ja sumom,kad eto ti njega
divan je,ogroman,lepo uhranjen i maza,ovde izgleda kao siroce

26694588_10210838131810051_1911605952_n.jpg

Bio je i letos. On je od nekog od radnika.

Nama je trebalo do Stolica nekih sat i po u jednom smeru i to sam pauzom od 10tak min. Staza je uglavnom ravna, ali ima nkoliko ozbiljnih uspona, pogotovo u povratku. U odlasku je lakse.

А зашто је проблем да прокоментаришемо?

Нико ништа лоше није рекао, свако каже из свог угла како то види, нико га не напада.

ma nije frka..ide bebi liftom i ako padne, pašće sa strane..50m mu je taj bebi liftitj.. malo da se dete zarumeni...

ja nisam praktikovao..al eto, neki drugi rade.. sigurni u sebe.. i bezbednos bejbija..

- - - - - - - - - -

e neam sučim..da se falim...nije mi neka xtra super faza prepuna uspeha...pre je uravnilovka i stane dolanc..

ma nije frka..ide bebi liftom i ako padne, pašće sa strane..50m mu je taj bebi liftitj.. malo da se dete zarumeni...

ja nisam praktikovao..al eto, neki drugi rade.. sigurni u sebe.. i bezbednos bejbija..

- - - - - - - - - -

e neam sučim..da se falim...nije mi neka xtra super faza prepuna uspeha...pre je uravnilovka i stane dolanc..

nije to bebi lift,to je tanjiraca kod rtnja,spust nije blag

moje dete sa iznajmjenom opremom dobio i kacigu.nema sanse da je stavi na glavu.a vidim da ove godine jako mnogo njih nosi
razmisjam sad kad imam stapove,dal da nosim i kacigu kad setam:malav:

moje dete je kad je pocela da vozi bord stavljala stitnike na kolena i nije nosila kacigu
dok nije pala prvi put
onda je kaciga postala prvi deo opreme koju na sebe navuce

Back