Pohvalite se III

regina,bruko jedna :lol: meni je spustanje nizbrdo u cipelama po snegu strasno,to je vrat da polomis.da sam bila sa tobom,isla bi ti meni gore ko bela lala.inace videla sam znak da je zabranjeno brati cvece :lol:

Ma bezi bre... Drug je uspeo iz nekoliko pokusaja :lol: Drugarica nije ni pokusavala...

Jedino sto smo stoici izdrzali setnju do Nebeskih stolica... Fantazija od vidikovca...

kako mislis iz nekoliko pokusaja?pa odakle je kretao?mslim ja sam ovde u centru,mozda je covek isao peske od brusa:lol:
meni je trebalo otprilike sat i po jako sporog hoda

Uh kako da ti objasnim... Onaj uspon od hotela Srebran lisica... Tuda... Tu valjda ide ski staza, nemam pojma jer sam bila na leto...

Ja sam otisla zicarom do gore i cekala ga... A on krene pa stane, pa me zove da mi kaze da je opet stao :lol: I drugarica koja pohebava iz doline :lol:

mi pačju juče, nikad joj bolja nije bila..al pošto je sujetna..rekao sam samo difna je.. mir božji sa ženama je amin...

jos kad im se umesas u kuhinju i raspored zlo i naopako
mi smo juce svi bili kod mame na bozicnom rucku
ja se predjem i pokupim tanjire posle supe, a pre sarme
ljuta majka sto sam joj koncept pokvarila
kako sklanjam tanjir pre sarme
kako iz istog tanira posle sarma, pa pecenje :lol:
samo sam rekla sestri - za uskrs stajemo kod predjela, ovo je prinuda i prisila..ne vidim smisao tolikog spremanja kad stvarno niko ne moze da jede

- - - - - - - - - -

pokojna mileva?:lol:

e kao njenu :)

i moja mama ludi kad se stavlja tanjir u tanjir,kao isprlja se od dole:lol: a ona inace uvek opere tanjir pre nego sto ga stavi u masinu,pa je tu glupu naviku prenela i na mene
i sad em se tanjir pere dva puta,al svejedno ne sme da se prlja bezveze.nego iz trpezarijee treba da se nosi svaki tanjir posebno

i moja mama ludi kad se stavlja tanjir u tanjir,kao isprlja se od dole:lol: a ona inace uvek opere tanjir pre nego sto ga stavi u masinu,pa je tu glupu naviku prenela i na mene
i sad em se tanjir pere dva puta,al svejedno ne sme da se prlja bezveze.nego iz trpezarijee treba da se nosi svaki tanjir posebno

tvoja je pobednica :lol:
moja samo ne moze da shvati kako pecenje moze da se jede iz tanjira u kome je bila sarma
al joj nije problem da shvati kako supa iz tanjira u kome je bila ruska salata

Ma bezi bre... Drug je uspeo iz nekoliko pokusaja :lol: Drugarica nije ni pokusavala...

Jedino sto smo stoici izdrzali setnju do Nebeskih stolica... Fantazija od vidikovca...

Kad si zdrav i imas volje lako je popeti se.
Gore na 1800 metara,kakav je vazduh za disanje,koliko je razredjen?
Mogu li se paliti svece? (Ako pisemo o istom,gore je deo sa pravoslavnim krstom.)

Kad si zdrav i imas volje lako je popeti se.
Gore na 1800 metara,kakav je vazduh za disanje,koliko je razredjen?
Mogu li se paliti svece? (Ako pisemo o istom,gore je deo sa pravoslavnim krstom.)

Nismo palili svece, tako da ti ne mogu odgovoriti na to pitanje. Inace su u pitanju ostaci crkve, ima i veliko zvono i mozes da zvonis. Pogled je fantastican.

Gde bre? Ja to nisam videla? Ima spomenik.inace visina je 2017 metara.

Ne na Pancicevom, pricamo o Nebeskim stolicama. To je kada od Granda krenes na levo, ali ne sa strane glavnog ulaza, nego sa strane na kojoj su zicare (pri tom ti je Grand iza ledja). Pitaj nekog, steta da ne odes da vidis.

Ovo je odatle:

20031883_10211406118882733_3840718438556493167_n.jpg

Poslednja izmena:

Back