Bogami, evo i mene. Od ovih silnih praznika i čašćavanja postaju mi tesne farmerke.
..uvek mi je nezgodno da kazem dobro dosla..ali smatraj da imas svu nasu podrsku..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami, evo i mene. Od ovih silnih praznika i čašćavanja postaju mi tesne farmerke.

Jos malo pa ko rambo .cim uradim deset rravilno, moram to da snimim pa da uplodujem
sta se desilo?E moram da vas pitam ....
Kad ste zadnji put uradile/i komplet labaratorijske analize ?
Kod mene je uvek sve bilo u redu a onda se desilo , sticajem okolnosti , da sam morala odmah nakon svih ovih bahanalisanja u zadnjih 15 dana i moram da priznam da sam u soku ... negativnom , naravno
Preselila sam se na razne forume ''zdravlje''.
Mislite o tome ..... da ne bude kasno .... nije sve u estetskoj figuri nego i u onom sto nam se desava u organima![]()

Holesterol , trigliceridi , ....... ma opsti kolaps ................ nakon cuvene srpske kuhinje po raznim restoranima svakodnevno
nocas sam se bavila time i proucavala na drugim forumima i raznim linkovima ........... nismo ni svesne sta radimo
tezina moze da ide dole ako izbacimo neke vrste ali one sto koristimo isto mogu da naprave haos
mada , ruku na srce ....... kajmak , masni sirevi , razne pogace , svadbarski kupus , kolenice vake , nake ..... przeno , peceno ... pecenja ..... pogace prelivene nakim saftom u kome su suve sljive i bukovaca ....... da ne meracim dalje ...... koliko god samo malo da se proba ................ ode sve kardinalno u pm
e sad cu da zobam salatice i beli luk i limun ..... mesecima
i to ne zbog tezine jer to sam odmah regulisala nego onog sto je mnogo vaznije
Afro ......... potpuno si u pravu ...... fizicka aktivnost je tata-mata za sve ...... i verujem da mi to najvise nedostaje ....... previse sam se ulenjila ... kola , kola ... ni 100 m ne predjem
Sad ce morati da se menjaju navike i opet postepeno jer bi i to bio sok za organizam

Jel probao neko herbalufe?![]()

Jel probao neko herbalufe?![]()
Nervoza
Ma sad kad odstrelim sve one koji me nerviraju ........... rascisticu vise od pola problema .
Zivot je suvise kratak da bi dopustila da mi se beskonacno penju po ganglijama .
Ili je ovo za rupu ?
Kako god ... odluke su donete .... razne![]()

jest mislila la herbalife al u blizu pa se omaklo. Jedna fina gospoja iz mog kraja izgubila 27kg i nastavlja sa tim čudom,pa se zamislih.

E moram da vas pitam ....
Kad ste zadnji put uradile/i komplet labaratorijske analize ?
Kod mene je uvek sve bilo u redu a onda se desilo , sticajem okolnosti , da sam morala odmah nakon svih ovih bahanalisanja u zadnjih 15 dana i moram da priznam da sam u soku ... negativnom , naravno
Preselila sam se na razne forume ''zdravlje''.
Mislite o tome ..... da ne bude kasno .... nije sve u estetskoj figuri nego i u onom sto nam se desava u organima![]()
- ovo je malo...al ajde....NIkad nisam imala problem sa tim....osim ponekad holesterol zna da mi bude na granici ali moja doktorka me ubedjuje da je to od stresa, a ne od ishrane.

A gde je ona simpaticna beclika .............. jesam li ja to nesto propustila ?
nadam se da je dobro![]()

pozdravi i ti nju