Hvala svima...prija pohvala, da ne budem skromna.
Pocela sam da se drugacije hranim jer sam bila preterala, ustvari i nisam se ja prezderavala, sto ni mojima nije bilo jasno sta se to samnom desava, ali se ispostavilo da kombinacij neke hrane jednostavno nisu prijale mom organizmu.
Kada sam otisla u prevenciju za ishranu i ispricala sve i kako i od cega su mi umrli roditelji, doktorica je rekla da stavim prst na celo i da pod hitno nesto uradim.
Tako sam ja resila da pronadjem najbolji nacin ishrane koji ce prijati i meni i mom organizmu.
Znaci da se sve unosi i da ne budem zeljna nicega.
Od svih nacina ishrane UN dijeta mi se ucinila najboljom, sto se kasnije , a i sada, pokazalo.
Bila sam kod dr, rezultati su svi dobri,krvna slika i sve ostalo.
E sad, sve ovo drugo,lep izgled i sve ostalo kao pojava je samo bonus i nagrada za sav ovaj trud, zdravlje je bilo na prvom mestu.
Najvise mi se dopada kada prodju pored mene i ne jave se, a onda se trgnu i okrenu i ostanu zabezeknuti, a ja se smejem i ne znam sta da im kazem...oduseve se svi koji me vide i svi mi daju svoju podrsku i ohrabruju za dalje.
Znaci, zdravlje pa onda sve ono ostalo lepo sto prati kada skidate kilograme.
Ljubim vas sve.
....eto najvaznije je da si nasla sta tvom organizmu odgovara, rezultati su morali da se vide

Slikacu se za tebe i poslacu ti na pp...
Ovde ima tema, ali ja na tu temu odavno ne idem.
Hvala ti svakako na podrsci.
...vazi jedva cekam

Prvi put sam sastavila 7 dana svakodnevne šetnje od 9km, i bez obzira što imam kg koliko imam, ta šetnja mi zaista prija. Osećam se poletno i lako, i čini mi se da bih mogla šetati još toliko.

onaj suvi,kao ptiber, pa još posni. Ali to me ne opravdava