Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ja samo jednu flasu od 1.5 l vode :( i kafe koje ne racunam ,sokove sam odavno izbacila iz upotrebe
Пошто једем готово само пресну храну, практично ни не пијем воду, а ни сокове.
Није човек риба да живи у води!
Кафа ујутро, ш'а има накнадно да се луксузирам, сем кад дођу гости.

Ja slabo pijem vode u ovo zimsko doba. Oko litar i to sve uglavnom na poslu.
Ali kad se razvalim od klope i čokolade uveče, kao što sam radila do preksinoć, onda popijem još litar posle toga. Što je krajnje nepraktično. Bolje je meni da manje jedem i to bareni kelj i slično, pa makar i ne pila vodu.
Mislim, pijem koliko mi se pije. Niti si uskraćujem, niti se teram.

Ja popijem oko 2l vode dnevno.

Na temu dijete nemam šta da kažem, sem da nikako ne mogu da siđem ispod 80kg. Taman mi fino krene, jedna slava, druga slava, rođendan, proslava...Šetam onih mojih 9km skoro svakodnevno, i vrtim se tu oko 80, ali nikako da mi se promeni prva cifra.

ja pijem 4 litre vode dnevno, ne pijem na silu. imam visok unos proteina. imam zaebanu povredu noge, i bice poduza rehabilitacija i sada sam na strogoj dijeti, jer ne smem da se ugojim. a sto je najgore dok ovako bzvz sedim i smaram se i nista ne vezbam stalno mislim na klopu. :(

...e, ja nema sanse da popijem ni litar ipo dnevno, od kad je zazimilo....litar nekako, vise od toga ne ide,
bude mi muka, prosto osecam da mi bucka u stomaku, ne prija mi nikako....

...i dalje sam onako kako bi htela, jos uvek se pentram na ove visine, pa i kad malo preteram, sve se samo
od sebe sredi, a kako i ne bi, kad "planinarim" uredno minimum 3x....

Neka ti je na zdravlje...ne treba robovatizeljama, ne treba ni preterivati, znam kako je...
Ljubim te Afro...
PS
Ja krenula drugi krug UN dijete, znaci ciklus od 90 dana.
Evo proslo prvih mesec dana i prezadovoljna sam.
Za sada od februara 27 kg minus:zskace::zskace:

Neka ti je na zdravlje...ne treba robovatizeljama, ne treba ni preterivati, znam kako je...
Ljubim te Afro...
PS
Ja krenula drugi krug UN dijete, znaci ciklus od 90 dana.
Evo proslo prvih mesec dana i prezadovoljna sam.
Za sada od februara 27 kg minus:zskace::zskace:

....braaavooooooooo lepotice, a da se sliknes da te vidimo:heart:

.....a nije to ni neka kolicina narocita bila, odjednom sam imala potrebu za necim slatkim,
pa rekoh ajde palentu nisam dugo jela, a nju jedem slatku sa mlekom...pa jednim udarcem dve muve:lol:
.....ne robujem ja nicemu, samo ne bih bas da vratin naviku vecere...to bi bilo opasno...

.....hvala draga moja:zag:

Hvala svima...prija pohvala, da ne budem skromna.
Pocela sam da se drugacije hranim jer sam bila preterala, ustvari i nisam se ja prezderavala, sto ni mojima nije bilo jasno sta se to samnom desava, ali se ispostavilo da kombinacij neke hrane jednostavno nisu prijale mom organizmu.
Kada sam otisla u prevenciju za ishranu i ispricala sve i kako i od cega su mi umrli roditelji, doktorica je rekla da stavim prst na celo i da pod hitno nesto uradim.
Tako sam ja resila da pronadjem najbolji nacin ishrane koji ce prijati i meni i mom organizmu.
Znaci da se sve unosi i da ne budem zeljna nicega.
Od svih nacina ishrane UN dijeta mi se ucinila najboljom, sto se kasnije , a i sada, pokazalo.
Bila sam kod dr, rezultati su svi dobri,krvna slika i sve ostalo.
E sad, sve ovo drugo,lep izgled i sve ostalo kao pojava je samo bonus i nagrada za sav ovaj trud, zdravlje je bilo na prvom mestu.
Najvise mi se dopada kada prodju pored mene i ne jave se, a onda se trgnu i okrenu i ostanu zabezeknuti, a ja se smejem i ne znam sta da im kazem...oduseve se svi koji me vide i svi mi daju svoju podrsku i ohrabruju za dalje.
Znaci, zdravlje pa onda sve ono ostalo lepo sto prati kada skidate kilograme.
Ljubim vas sve.

....braaavooooooooo lepotice, a da se sliknes da te vidimo:heart:

.....a nije to ni neka kolicina narocita bila, odjednom sam imala potrebu za necim slatkim,
pa rekoh ajde palentu nisam dugo jela, a nju jedem slatku sa mlekom...pa jednim udarcem dve muve:lol:
.....ne robujem ja nicemu, samo ne bih bas da vratin naviku vecere...to bi bilo opasno...

.....hvala draga moja:zag:

Slikacu se za tebe i poslacu ti na pp...
Ovde ima tema, ali ja na tu temu odavno ne idem.
Hvala ti svakako na podrsci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back