Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pratim ovu temu, čekam odgovor na pitanje za drugaricu, pa usput pročitah da hoćeš da eliminišeš celulit
nekako imam utisak da je to samo faza to što ti je od trčanja celulit vidljivii
trčanje skida celulit, tako kažu
takođe i bicikla i dosta vode
ja bih se, lično pre za tu "prirodnu" varijantu opredelila

ja bih da napadnem sa svih strana :lol:
a za drugaricu nemam pojma stvarno

a ja sve toplom vodom,ne mogu da podnsem hladnu,iako znam da nije dobro
i za grudi je takodje dobro tusiranje hladnom
danas je hladno i mokro,ne mogu da trcim :sad2: ali od utorka lepo vreme,ma mozda vec sutra odem do sume,ako se osusi

Linda posto smo na isti tropar gradjene (sto bi rekla moja baka) ja ti ne preporucujem bajs iako je on super za tip gradje "obnutog trogla"...previse razvija donji deo i siri misice zadnjice i butina, tzv. prednje loze...trcanje je super ali ako je presporo moze da napumpa listove tako da vecina trenera ne preporucuje trcanje na distancu vec na vreme, ne znam kako trcis ali se meni pokazala najbolja opcija 70% aerobne snage koliko mogu da izdrzim pa brzi hod, pa trcanje pa brzi hod, sve ukupno 40 minuta + pod obavezno 10 minuta strecing jer on izduzuje telo...brzi hod u smislu 30 koraka na 15 sekundi, dugacki koraci, uvucen stomak i stisnuti misici zadnjice, to je najbolja vezba za vajanje nogu koja neretko daje najbolje rezultate uzimajuci sve sportove u obzir...lele al' sam nabila nos a da me niko nista nije pitao al' kad se o sportu prica ne mogu da izdrzim...

ako ako,slusam ja i skupljam pametne savete pa koristim sta mi prija i odgovara
hvala svima na dobronamernim savetima btw
ja bih u idealnom svetu meda bomboncica volela da skinem ove bokove,zategnem butine,listovi su ok,guza je ok ali sa smanjenjem bokova bi dobila savrsen izgled,malo uvucem stomak i zategnem jos malo ruke,i istanjim ih
kapiram da jedino trcanje radi sve to u isto vreme,i da je najbolji odnos ulozenog/dobijenog

skuvala sam zeleni caj:super::super::super:
jos samo da uspem da ga popijem
bila sam ipak na trcanju,po kisi (pa vi vidite motivaciju!)
isteglila se,pa cu da se tusiram,posvadjala sam se sa mm pa cu opet ostati bez masaze:evil: ali nema veze,izmasiracu se sama koliko mogu

..dobro vece dijetalke....:D

..evo ovako, mnogo sam zadovoljna sobom....:zurka:

...znaci 2kg manjeeeeee.......:super:

...jutros doruckovala kiselo mleko i 1 paradaiz...

...rucala pastu arrabiatu...eno link na sta kuvamo, izmedju popila cedjenu
narandzu i limun...
...popila kafu..pa vecerala trecinu onoga sto sam rucala...

...sad se vratila sa merenja..i mnogo, mnogo sam zadovoljna...:lol::lol::lol::lol:

narandzu i limun...

...sad se vratila sa merenja..i mnogo, mnogo sam zadovoljna...:lol::lol::lol::lol:
:klap::klap::klap:a i ovo je za tebe:cmok2:...jer ti imas pride i otezavajuce okolnosti...daklem ostaje ti jos 3kg. e sad ces to zaista lako...

:klap::klap::klap:a i ovo je za tebe:cmok2:...jer ti imas pride i otezavajuce okolnosti...daklem ostaje ti jos 3kg. e sad ces to zaista lako...

...hehehe...ne mogu da verujem, i neka je 1kg ustvari voda...opet je ok, ali mislim
da nije voda...jer pijem 2l na dan...uspevam nekako, hvala Cru sto me podsetila
na flasice...:super:

...i mnogo mi je vazno sto nisam gladna, ne drhiti kao ranije od gladi, pa onda
moram nesto na brzinu da pojedem i to uvek bude slatko...

...nemam nista slatko u kuci cele nedelje, grickalice nemam inace..tako da
idemooooo daaaljeeeee....:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::zag:

narandzu i limun...

svaka cast, samo napred :)

Evo i ja došla, hoću da skinem stomak (nisam debela, ali mi se tu uvek nalepi neki višak). Radim vežbe, ali se od njih ne smanjuje već samo učvršćuje, pa sam rešila da izmenim ishranu.
Ne znam kako ću bez slatkiša i koka-kole, joooj

...hehehe...ne mogu da verujem, i neka je 1kg ustvari voda...opet je ok, ali mislim
da nije voda...jer pijem 2l na dan...uspevam nekako, hvala Cru sto me podsetila
na flasice...:super:

...i mnogo mi je vazno sto nisam gladna, ne drhiti kao ranije od gladi, pa onda
moram nesto na brzinu da pojedem i to uvek bude slatko...

...nemam nista slatko u kuci cele nedelje, grickalice nemam inace..tako da
idemooooo daaaljeeeee....:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::zag:

Ma super si,samodisciplina kicme iz ljubavi prema sebi,jel tako...guraj draga rekoh ja da ces ti na kraju da budes VITKA...:ok:

Bravo, Afro... sad je valjda krenulo, pa će lakše da ide...

Pus, tebi očigledno treba samo da izbaciš slatkiše i koka kolu.

Ja bih sad mogla da budem zlobna pa da pitam, kako uošte možete da pijete tu koka kolu, toliko je slatka i previše gazirana.

Ja sam užasnuta kako je i kod nas poslednjih godina sve postalo preslatko. Evo danas sam kupila pirinčano mleko. Ono "Zajic" .. ima i sojino i neka obogaćena. Eto čisto da imam nešto kad hoću da razblažim kafu ili kad mi se kao danas prijede sutlijaš.. i dakle napravim to mleko onako sve po uputstvu sa kutije, a ono slatko - užas....
Ja volim slatkiše, ali ne volim slatke napitke. A više nema ni djuseva kao što je nekad bilo, da osetiš da gorči malo, kao i kad sami iscedimo pomorandžu, ona je gorkasto-kisela. Čak i kad piše bez dodatka šećera, to je sa veštačkim zasladjivačima, što je još gore za organizam...

Ja bih sad mogla da budem zlobna pa da pitam, kako uošte možete da pijete tu koka kolu, toliko je slatka i previše gazirana.

Ja sam užasnuta kako je i kod nas poslednjih godina sve postalo preslatko. Evo danas sam kupila pirinčano mleko. Ono "Zajic" .. ima i sojino i neka obogaćena. Eto čisto da imam nešto kad hoću da razblažim kafu ili kad mi se kao danas prijede sutlijaš.. i dakle napravim to mleko onako sve po uputstvu sa kutije, a ono slatko - užas....
Ja volim slatkiše, ali ne volim slatke napitke. A više nema ni djuseva kao što je nekad bilo, da osetiš da gorči malo, kao i kad sami iscedimo pomorandžu, ona je gorkasto-kisela. Čak i kad piše bez dodatka šećera, to je sa veštačkim zasladjivačima, što je još gore za organizam...

...hvala Bi...:zag:

...ali sad si me malo zatekla, ja nikad ne pijem nista gazirano, u mojoj kuci
toga nema niti je ikad bilo, ni moja deca to ne piju...ili cedjen sok od narandze i
limuna nekad cak i grejpa kad imam..ili nista...ustvari imam domaci mama
pravila od zove i to je to...koji ja ne pijem ne volim...:lol:

...ponekad kupim onaj mislim da je Next djus bez secera i on je ok, bas takav
kako ga opisujes....pije moja kuma koja je dijabeticar, provereno nema secera,
kafu zasladjujem zasladjivacem, ali kako pijem samo dve dnevno mislim da
bi cak to mogla i obicnim secerom....

...eto idem dalje, istim tempim nadam se, pa cemo videti hocu li uspeti da
se resim tih 5 zacrtanih..a onda bih volela jos jednom toliko...

Sto ne probas sojino sa zelenim zecom super je a i nije slatko...i da tacno svuda guraju secer...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back