- Poruka
- 55.627
Nemam.
odgovorio bih i na nastavak pitanja, al` omasicu topic.![]()
Odgovori slobodno..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam.
Razmisljam da kupimOdgovori slobodno..(samo ne znam na koji nastavak..
)
e, ne znam. nisam citao post.pa ti kao pater.familias na temi o smaku sveta.vezao bi kravu za drvo,pa...
Nemam.
E ja imam pitanjac u vezi trčanja.
Pošto hoću da krenem sa trčanjem danas - sutra, interesuje me koje pripreme bi trebalo da imam?
Da doručkujem/ne doručkujem, pijem vode/ ne pijem, kako je i šta je najefikasnije a da se ne izbljujem odmah na početku od napora
I da, neću uvek moći trčati ujutro, je l' važi isto i za uveče, mislim, meni bi bilo lakše i lepše da trčim ujutro, tad imam energije i dobijem energije za ceo dan, ali nekad ću morati i uveče, jer neću ujutro imati vrmena.
Gde nam ja affro? Nedostaje..
probaj pa ces videti kako ti najvise prija. meni recimo trcanje ujutru u opste ne prija, a jednom kada sam izasla posle dorucka (ovsene pahulje, i to sam namerno jela malo da mi ne bi bilo muka, nego cisto da imam nesto u stomaku), bas mi se izmucko zeludac i jedva stigoh ziva kuci kolko me boleo stomakJoj pilika ne mogu da ne jedem, meni pozli, navikla sam da doručkujem pre bilo čega, samo mi je bilo bitno šta da jedem, da li može biti tako nešto malo samo da imam energije.
A što se tiče peciva - to stvarno ne volim i nimalo mi ne prija, jedem jedino u pms-u, ali onda bih najradije tih par dana preživela na mekikama i pancerotama i sladoledima, no suzdržavam se.
Inače mi stvarno to ništa ne prija i najviše volim meso i jogurt i sir i povrće i voće.
Meni je sad trčanje više kao varijanta da ne vratim kilograme + da steknem zdravu naviku.
Trenutno jesam zadovoljna mojom kilažom i izgledom, možda bih skinula 2-3 kg.
I onda sam skontala da mi je najbolje da ubacim i trčanje pored izbacivanja večere što sam već uradila.
Ne znam, probaću ovako pa ću videti šta ću dalje..
Koto, ovo u vezi sa konjskim gelom... u ovom slučaju se koristi crveni gel, namijenjen je protiv reumatskih bolova. Izaziva jako peckanje i crvenilo usled masaže jer zagrijava tu površinu.
Njegova namjena u kombinaciji sa bršljan gelom mi nije najjasnija, što me svakako nije spriječilo da ga koristim:/
Moje mišljenje je da on ima ulogu da pospješi cirkulaciju i omogući bršljan gelu brže i dublje prodiranje u tijelo. Možda griješim, ali mi se to čini logišno.
Gde nam ja affro? Nedostaje..
Jutros je vaga pokazala 59.5kg... neću da se radujem do ujutro, da potvrdim informaciju, a ako bude pozitivno vjerovatno ću svisnuti od sreće jer godinama nisam imala ispod 60kg: )
Od ovog režima ishrane sam puna energije, ne muče me letargije iz prethodnog perioda i lagani gubitak kilograma mi dan čini sjajnim. Slatko mi i dalje nedostaje, mada odolijevam... evo i sada kod sestre u sobim imam čokoladice, ali ni ne pomišljam da maznem koju... voće mi ne fali, malo me čudi jer sam očekivala da ću izgarati za jagodama, pošto mi uvijek naročito fali ono šta je zabranjeno, pa sve i da ga inače ne jedem.
Trenirala sam, 15min bajs i 20min steper, posle istezanje... imala sam snage za još toliko, nego me malo muči bojazan da ću zog dijete opet izgubiti mišić ako uz to treniram.
Savršen dan sve do momenta kada sam namazala onaj odvratni konjski gel i bršljan... nije problem u njemu, u meni je, ja bih da se što prije otresem celulita pa sam se natrackala punom šakom mješavine, i to sa većom koncentracijom onog pakla, a lijepo sma rekla prošli put da to više neću:/
Ako neko namjerava da koristi ovu mješavinu, neka stavi malo konjskog gela, ali baš malo... i ako se učini da uopšte ne pecka, pa da pojača dozu, neka to ne radi, peckaće, ooooo itekako će peckati.
Još nisam skinula foliju, pa ne znam ni da li je koža znojava nakon ovoga.
Većina vas realno ignoriše moje postove, ali ću vam svejedno javiti da sam baš srećko ovih dana: )
cmok cmok, kis kis: )
Citam al ne znam sto toliko tripujes oko gubitka misica..kapiram da mislis da ce koza visiti..ali nece jer se skuplja-siri..a ako izgleda zategnutije s nabudzenim misicem to ne mora da znaci skladno za zensko..dokle god radis izvestan broj ponavljanja neke vezbe misic je tu i razvija se..nema potrebe da ga budzis ne bi li popunio visak koze..vremenom ce se smanjiti a vidi sta ti je primarno..masa ili da skines koji kg..jedno s drugim ne ide bas lako