ne daju mi,pa moram ovako
ergeta imas repku za ono pisanje
ergeta imas repku za ono pisanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocela sam na sve slano da stavljam pavlaku, a na sve slatko slag, propashcu
А да помериш болдовано за неки од дневних оброка?!?Лакше и брже се свари, а и током дана се више крећеш.Daa, naiđe tako period kad ti se svaki dan jede ista stvar. Preostaje samo da čekaš da prođe ta faza. Sreća pa ja ne volim ni pavlaku ni šlag.
Kod mene danas: za doručak 2 jabuke i čaj, za ručak supa od paradajza i parče tosta, a za večeru zelena salata s kuvanom piletinom).
А да помериш болдовано за неки од дневних оброка?!?Лакше и брже се свари, а и током дана се више крећеш.
За вечеру, пак, само неко воће,бар га сада има по вољи много.
![]()
affro, ti super izgledaš, samo treba malo vežbica da se zategneš
ja sam povratila sve ono što sam bila lepo skinula prošle godine
neću čekati ponedeljak-od sutra sam na dijeti, aktivno se vraćam na temu i izveštavam o pomacima
jesam, svinjče jedno...
stresan period i eto...tako ja reagujem
idemo dalje, ponovo
znam da mogu opet, samo sam trebala i dalje, a ne opet
Протеини се дуго варе, тако да ако је вечера 4-5 сати пре спавања онда је ОК, иначе ће ући у крв током спавања када је метаболизам на минимуму.voce se nikad ne jede za veceru, pogotovo ne ako je neko na dijeti..
zelena salata sa piletinom je savrsen izbor..proteini sa vlaknima bez skroba i ugljenih hidrata..
affro, ti super izgledaš, samo treba malo vežbica da se zategneš
ja sam povratila sve ono što sam bila lepo skinula prošle godine
neću čekati ponedeljak-od sutra sam na dijeti, aktivno se vraćam na temu i izveštavam o pomacima
Протеини се дуго варе, тако да ако је вечера 4-5 сати пре спавања онда је ОК, иначе ће ући у крв током спавања када је метаболизам на минимуму.
Знам за ту фаму о воћу, али погледај колику мизерију од Кцал имају јагоде(43), купине(57),јабуке(58),крушке(57), кајсије(51), лубенице, које су, додуше, поврће(28)....Све то на 100г.
Нико ко не уноси чоколаде, еурокремове, разне кексове и сл није натпросечне масе, ма колико јео воће.
Није калорично, сем сувог и језграстог воћа, а најздравији и најбољи је десерт.
Eеее, да знаш како банана+шоља топлог млека успављују....Da, najbolji je desert a ne vecera. Jedan tost sa mladim sirom i nekim posnim mesom ima oko 200cal...jedna banana ubije skoro stotku...nije isto pojesti bananu i pojesti sendvic, ni fizicki ni psihicki...ako se uz sendvic narecka i povrce recimo uz par kapi maslinovog ulja eto kompletnog obroka za sitne kalorije a stomak pun.
Воће је скоро ,,чиста" вода, тј око 90%+ воћа је вода.jeste najbolji desert i jede se kao uzina, a nikako kao vecera..
nije bitna kcal vrednost, nego je bitan sastav..voce je cist secer koji kao materija daje energiju koja treba da se potrosi..iz tog razloga se i unosi na pocetku, a ne na kraju dana..
Воће је скоро ,,чиста" вода, тј око 90%+ воћа је вода.
А приликом спавања најчешће се троши око 50 Кцал(срце, бубрези, јетра, терморегулација, чак и наш драгоцени мозак је изузетно активан, мада не онај свесни део), ма колико мирно спавали.
Е сад, рекао сам да знам за ту причу о воћу, фруктози итд, али једном ако будете имале воље покушајте и са воћем као вечером, или ма којим оброком, а не као ужином.
Једноставно се одвалите од неког сезонског воћа,не заборавите да постоји и она дијета са јабукама као искључивим оброком неколико дана узастопно.
Знам да делује, по жени, а она ми ионако пребацује да сам од оних кроз које може читати новине.Мени так'ом воћару!
evo, krenula sam...početna cifra 92kg
držim dijetu dobijenu iz bolnice -traje 15 dana, tri ciklusa po 5 dana i kao treba da se smrša do 15 kg
znam da ne valja tako, ali ja sam i povratila ove kg u veoma kratkom roku, pa računam da mogu tako brzo i da ih izgubim
a i zdravstveno počinje da mi smeta, vrućine su i skače mi pritisak od debljne-tako da mi treba nešto efikasno
doručak mi se za sada sviđa-isti je svaki dan:
-1 pomorandža
-1 dvopek
-kafa ili čaj bez šećera
za ručak danas:
-1 pomorandža
-1 kuvano jaje
-1 kiselo mleko
za večeru:
-2 paradajza
2 kuvana jajeta
-1/1 zelene salate ili 1 krastavac
ako izdržim javljam se sutra
primeniću istu taktiku kao za odvikavanje od pušenja-flašica vode i ispijanje kad god osetim potrebu da nešto gricnem
evo, krenula sam...početna cifra 92kg
držim dijetu dobijenu iz bolnice -traje 15 dana, tri ciklusa po 5 dana i kao treba da se smrša do 15 kg
znam da ne valja tako, ali ja sam i povratila ove kg u veoma kratkom roku, pa računam da mogu tako brzo i da ih izgubim
a i zdravstveno počinje da mi smeta, vrućine su i skače mi pritisak od debljne-tako da mi treba nešto efikasno
doručak mi se za sada sviđa-isti je svaki dan:
-1 pomorandža
-1 dvopek
-kafa ili čaj bez šećera
za ručak danas:
-1 pomorandža
-1 kuvano jaje
-1 kiselo mleko
za večeru:
-2 paradajza
2 kuvana jajeta
-1/1 zelene salate ili 1 krastavac
ako izdržim javljam se sutra
primeniću istu taktiku kao za odvikavanje od pušenja-flašica vode i ispijanje kad god osetim potrebu da nešto gricnem