Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja vratila 1 kg, teškom mukom skinut :rida:

a besna sam ko ris, ćerka otišla i kupila preskupe sandale za matursko :histericna: :tiganj: :azdaja: i sad bi da ih vrati, kad je shvatila koliko je to glupo
i kako sad da ne navalim da se tešim hranom :rostilj: :zjede: :kolac: :jede:
a ne mogu da idem u šetnju, na trčanje, na nešto tako, moram da sedim i radim :ajmo: :dash:

Ja sam zgrešila juče :cool: Muž i ja bili umorni, nije nam se ništa spremalo pa smo naručili da nam donesu picu i odmah je smazali. A posle nje sam morala da probam onaj Top Gan Mohito kornet (i ništa mi se nije svideo, ali znam da bih crkla da ga nisam probala :whistling: )
Danas me zeza grlo i kašljucam, tako da mi se ništa ni ne jede.

p.s. Dobrodošla, Marge Simpson :brus:

Pocela sam na sve slano da stavljam pavlaku, a na sve slatko slag, propashcu

Daa, naiđe tako period kad ti se svaki dan jede ista stvar. Preostaje samo da čekaš da prođe ta faza. Sreća pa ja ne volim ni pavlaku ni šlag.

Kod mene danas: za doručak 2 jabuke i čaj, za ručak supa od paradajza i parče tosta, a za večeru zelena salata s kuvanom piletinom).

Daa, naiđe tako period kad ti se svaki dan jede ista stvar. Preostaje samo da čekaš da prođe ta faza. Sreća pa ja ne volim ni pavlaku ni šlag.

Kod mene danas: za doručak 2 jabuke i čaj, za ručak supa od paradajza i parče tosta, a za večeru zelena salata s kuvanom piletinom).
А да помериш болдовано за неки од дневних оброка?!?Лакше и брже се свари, а и током дана се више крећеш.
За вечеру, пак, само неко воће,бар га сада има по вољи много.
:think:

А да помериш болдовано за неки од дневних оброка?!?Лакше и брже се свари, а и током дана се више крећеш.
За вечеру, пак, само неко воће,бар га сада има по вољи много.
:think:

voce se nikad ne jede za veceru, pogotovo ne ako je neko na dijeti..
zelena salata sa piletinom je savrsen izbor..proteini sa vlaknima bez skroba i ugljenih hidrata..

...ovih dana pristojno jedem, drzim se nekih pravila...nekih bas i ne...ali jako puno se krecem, malo radim vezbe....i tako, trcala sam jedno jutro,
ali kako me noga i dalje boli...izbegavam to....bice rezultata sigurno, samo treba vremena...

affro, ti super izgledaš, samo treba malo vežbica da se zategneš

ja sam povratila sve ono što sam bila lepo skinula prošle godine:rumenko::dash::evil:

neću čekati ponedeljak-od sutra sam na dijeti, aktivno se vraćam na temu i izveštavam o pomacima

ja sam povratila sve ono što sam bila lepo skinula prošle godine:rumenko::dash::evil:

neću čekati ponedeljak-od sutra sam na dijeti, aktivno se vraćam na temu i izveštavam o pomacima

....hvala Boko, zalud kad ja nisam zadovoljna....a da mi treba vezbica, treba, bice ih sigurno, do kraja leta bi sve viskove
trebala da skinem...videcemo i to cudo....

....nisi valjda sve vratila od onoga sto si onolikom mukom skinula...???
....vazno je da se ne razocaras, i da pozitivno mislis, ako si mogla onda
mozes opet:heart:

voce se nikad ne jede za veceru, pogotovo ne ako je neko na dijeti..
zelena salata sa piletinom je savrsen izbor..proteini sa vlaknima bez skroba i ugljenih hidrata..
Протеини се дуго варе, тако да ако је вечера 4-5 сати пре спавања онда је ОК, иначе ће ући у крв током спавања када је метаболизам на минимуму.
Знам за ту фаму о воћу, али погледај колику мизерију од Кцал имају јагоде(43), купине(57),јабуке(58),крушке(57), кајсије(51), лубенице, које су, додуше, поврће(28)....Све то на 100г.
Нико ко не уноси чоколаде, еурокремове, разне кексове и сл није натпросечне масе, ма колико јео воће.
Није калорично, сем сувог и језграстог воћа, а најздравији и најбољи је десерт.

Da, najbolji je desert a ne vecera. Jedan tost sa mladim sirom i nekim posnim mesom ima oko 200cal...jedna banana ubije skoro stotku...nije isto pojesti bananu i pojesti sendvic, ni fizicki ni psihicki...ako se uz sendvic narecka i povrce recimo uz par kapi maslinovog ulja eto kompletnog obroka za sitne kalorije a stomak pun.

draga boki, nije lepo ovde reći "dobro došla", a pogotovo "dobro nam se vratila", jer bolje da nisi.... ali mi drago da te ponovo vidim. Rasulo se ono naše staro društvo....
Ja nisam vratila sve, ali jesam 1 kg, koji moram odmah da eliminišem da se ne bi pretvorio u 2. Sad su mi prošle sve vanredne situacije (putovanje, svadba, ćerkino matursko veče (upravo večeras) i trebalo bi da opet uhvatim neki ritam i osmislim zdrave i lagane obroke

Протеини се дуго варе, тако да ако је вечера 4-5 сати пре спавања онда је ОК, иначе ће ући у крв током спавања када је метаболизам на минимуму.
Знам за ту фаму о воћу, али погледај колику мизерију од Кцал имају јагоде(43), купине(57),јабуке(58),крушке(57), кајсије(51), лубенице, које су, додуше, поврће(28)....Све то на 100г.
Нико ко не уноси чоколаде, еурокремове, разне кексове и сл није натпросечне масе, ма колико јео воће.
Није калорично, сем сувог и језграстог воћа, а најздравији и најбољи је десерт.

jeste najbolji desert i jede se kao uzina, a nikako kao vecera..
nije bitna kcal vrednost, nego je bitan sastav..voce je cist secer koji kao materija daje energiju koja treba da se potrosi..iz tog razloga se i unosi na pocetku, a ne na kraju dana..

Da, najbolji je desert a ne vecera. Jedan tost sa mladim sirom i nekim posnim mesom ima oko 200cal...jedna banana ubije skoro stotku...nije isto pojesti bananu i pojesti sendvic, ni fizicki ni psihicki...ako se uz sendvic narecka i povrce recimo uz par kapi maslinovog ulja eto kompletnog obroka za sitne kalorije a stomak pun.
Eеее, да знаш како банана+шоља топлог млека успављују....
Не гоји+сита+спаваш к'о бебица....
:ok:

jeste najbolji desert i jede se kao uzina, a nikako kao vecera..
nije bitna kcal vrednost, nego je bitan sastav..voce je cist secer koji kao materija daje energiju koja treba da se potrosi..iz tog razloga se i unosi na pocetku, a ne na kraju dana..
Воће је скоро ,,чиста" вода, тј око 90%+ воћа је вода.
А приликом спавања најчешће се троши око 50 Кцал(срце, бубрези, јетра, терморегулација, чак и наш драгоцени мозак је изузетно активан, мада не онај свесни део), ма колико мирно спавали.
Е сад, рекао сам да знам за ту причу о воћу, фруктози итд, али једном ако будете имале воље покушајте и са воћем као вечером, или ма којим оброком, а не као ужином.
Једноставно се одвалите од неког сезонског воћа,не заборавите да постоји и она дијета са јабукама као искључивим оброком неколико дана узастопно.
Знам да делује, по жени, а она ми ионако пребацује да сам од оних кроз које може читати новине.Мени так'ом воћару!

Воће је скоро ,,чиста" вода, тј око 90%+ воћа је вода.
А приликом спавања најчешће се троши око 50 Кцал(срце, бубрези, јетра, терморегулација, чак и наш драгоцени мозак је изузетно активан, мада не онај свесни део), ма колико мирно спавали.
Е сад, рекао сам да знам за ту причу о воћу, фруктози итд, али једном ако будете имале воље покушајте и са воћем као вечером, или ма којим оброком, а не као ужином.
Једноставно се одвалите од неког сезонског воћа,не заборавите да постоји и она дијета са јабукама као искључивим оброком неколико дана узастопно.
Знам да делује, по жени, а она ми ионако пребацује да сам од оних кроз које може читати новине.Мени так'ом воћару!

ako pricas o tome sta je zdrava hrana - to je jedno.
voce je zdravo.
ako pricas o tome kako obroke treba balansirati na dnevnom nivou i kad se koja vrsta materija unosi - nisi u pravu.
voce se ne unosi uvece.
ovo je tema - podrska za dijetu.
to sto je tvoja zena skinula kilograme sa jabukama kao jedinom namirnicom koju unosi u tom periodu - i sam znas da nije do voca, nego do restrikcije ostalih namirnica koje je sebi uskratila..i da jedes samo cokoladu bez unosa ostalih namirnica, isto ces oslabiti (moj primer)..
funkcionalno, fizioloski i biohemjski - voce se ne unosu uvece i ne unosi se kao obrok, nego kao uzina.

evo, krenula sam...početna cifra 92kg
držim dijetu dobijenu iz bolnice -traje 15 dana, tri ciklusa po 5 dana i kao treba da se smrša do 15 kg
znam da ne valja tako, ali ja sam i povratila ove kg u veoma kratkom roku, pa računam da mogu tako brzo i da ih izgubim
a i zdravstveno počinje da mi smeta, vrućine su i skače mi pritisak od debljne-tako da mi treba nešto efikasno

doručak mi se za sada sviđa-isti je svaki dan:
-1 pomorandža
-1 dvopek
-kafa ili čaj bez šećera

za ručak danas:
-1 pomorandža
-1 kuvano jaje
-1 kiselo mleko

za večeru:
-2 paradajza
2 kuvana jajeta
-1/1 zelene salate ili 1 krastavac

ako izdržim javljam se sutra;)
primeniću istu taktiku kao za odvikavanje od pušenja-flašica vode i ispijanje kad god osetim potrebu da nešto gricnem

držim dijetu dobijenu iz bolnice -traje 15 dana, tri ciklusa po 5 dana i kao treba da se smrša do 15 kg
znam da ne valja tako, ali ja sam i povratila ove kg u veoma kratkom roku, pa računam da mogu tako brzo i da ih izgubim
a i zdravstveno počinje da mi smeta, vrućine su i skače mi pritisak od debljne-tako da mi treba nešto efikasno

-1 pomorandža
-1 dvopek
-kafa ili čaj bez šećera

za ručak danas:
-1 pomorandža
-1 kuvano jaje
-1 kiselo mleko

za večeru:
-2 paradajza
2 kuvana jajeta

primeniću istu taktiku kao za odvikavanje od pušenja-flašica vode i ispijanje kad god osetim potrebu da nešto gricnem

Za 15 dana 15kg?:eek:pa to ne bi moglo ni nozem jer se maximalno skida do 5

-1 pomorandža
-1 dvopek
-kafa ili čaj bez šećera

za ručak danas:
-1 pomorandža
-1 kuvano jaje
-1 kiselo mleko

za večeru:
-2 paradajza
2 kuvana jajeta

u fazi restriktivne ishrane voda je jako bitna..i kolicina koja se unese..
dobrim hidriranjem revitalizujemo ceo organizam..bukvalno - deceniju izgledamo mladje samo zahvaljujuci izbacenim stetnim materijama koje su nastale kao produkt loseg metabolizma..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back