Majstor Života
Domaćin
- Poruka
- 3.277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti i ja smo za primer kako treba bitiJok, nego će mene da kažnjavaju.![]()
Pa nije fer...em svršite (što mi ne možemo) em utonete u slatku uspavljujuću euforiju, a mi brojimo šare na tapetama.Kakve veze ima ko koliko brzo zaspi?![]()
Ti i ja smo za primer kako treba biti
![]()
E da ovi nisui napisao, svetski stručnjaci bi i dalje bili u dilemi u čemu je problemŽene i ravnopravnost.
Vozim ja a žena gleda u navigaciju. Kaže skreni levo, okk ja polako skrenem a ona pa što nisi skrenuo levo znaš da je meni levo u stvari desno. Pa je ti slobodno stavi negde na odgovorno mesto da skreće![]()
Ko ce da banuje tabaSrce moje ravnopravno
Spavaj baba, spavaj.
Sa ženom možeš po ceo dan da skrećeš pogrešno ako je voliš i ceo životE da ovi nisui napisao, svetski stručnjaci bi i dalje bili u dilemi u čemu je problem![]()
Zato što su protiv rata....osim, ako se nadaju da protivnik pobedi....sobzirom da se bas bore za ravnopravnost poslednjih godina
sto podrzavam da se razumemo
zasto se ne bore i da imaju obavezni vojni rok?
Za bolje i nijevitamin
![]()
A menstruacija?Zato što su protiv rata....osim, ako se nadaju da protivnik pobedi....
Realno više je žena dobrovoljnih vojnika nego muškaraca, samo što je većina žena....normalno, pa neće da ih nasilno privode na odsluženje, i naravno, dvolično, misle da muškarci treba da idu u vojsku....
A muškarci se bore za obavezni vojni rok?sobzirom da se bas bore za ravnopravnost poslednjih godina
sto podrzavam da se razumemo
zasto se ne bore i da imaju obavezni vojni rok?