A da li si ti imala problem sa alergijom... ili bilo kakvim svrabom po koži? To sam čitala ne nekom forumu da imaju tih problema. Ja sam s počela češati čim sam pročitala, tako da to ne uzimam zaozbiljno.
Ja bih da siđem na 55kg, i da onda nekako oblikujem mišiće, pošto ovu vožnju bajsa i steper ne znam u šta da računam.
Ovaj početak dijete nije nimalo zdrav... jesti meso bez povrća je katastrofa, ali zažmuriš to neko vrijeme... zato ću sjutra salatice uz možda šniclu ili tunjevinu. Ja nisam izbacila svinjetinu. Nju imam u zamrzivaču, a sada sam tanka sa parama da kupujem posno meso, nego svinjče i koka. Takođe i kefir, pravim ga nekada sa 2.8%.
I sir mi je neki mladi, ali nije onaj sa nula do nula.pet%... to stvarno ne mogu da jedem.
Vaga pokazuje 61kg.. pa ćemo vidjeti dokle ću dogurati.
Lavanda, mmmmmmm. to bih mogla probati. hvala
Ja nisam imala (da kucnem u drvo x 3) nikakve alergije...svrab i sl.
Ali ja ne jedem meso, tj. jedem samo ribu, vec nekih 6, 7 godina...samim tim i nista suhomesnato/pastete...itd. Pa mi i nije bas nezdrav pocetak bio, osim tih famoznih jaja, posto sam jela 1 svaki dan...na razne nacine

Uzmi ribu i povrce-npr. girice, srdele, oslic, skusu (u rernu i na papir ili foliju)...one su najjeftinije od mesa/riba, sampinjone, bukovace... (a tu svinjetinu na gril, odvoji vidljivu masnocu, i podesi kolicinski, i sto da ne, nemas problema sa holesterolom? Malo gice, nista.

)
I "zelenjavu"-tivice, kupus, blitvu, spinat, boraniju...sad je sezona...mrkvu, celer...meni je najlakse skuvati povrce da imam osnovni obrok, i onda dodam ili komad sira ili nesto...
Ja sir uzimam onaj Sabacki mladi, nije neukusan

, ono pakovanje od 450g mi bude bar 5 dana...
(...da je meni tvoja trenutna kilaza, uh...

...)
Koto ...Moj brat ima alergije na sve i svasta, najvise na polen i prasinu, i blazi oblik astme...i prosle god. smo dobili ovaj recept, prodise bukvalno... Popravili su mu se nalazi prilicno...Naberu se mlade borove iglice (izdanci), i u vecu teglu, red iglica, red meda, pa red iglica, red secera...i tako do vrha, stoji 40 dana, s vremena na vrijeme se promucka, poslije procijedis, i bude kao sirup. Uzima se ujutro po 2 kasike.
Slatko pogoduje razvoju bakterija, pogorsava svaku mogucu upalu i sl. ... Batali bar neko vrijeme i pij kefir i sirutku/surutku... Pogotovo "domaci" kefir, od tibetanske/kefir gljive...ima je kupiti, nije skupa, a imas je stalno, i "mnozi" se, ako ima neko moze ti dati, posto se uvacava stalno...

Za lice, Shaljic, Mentaten, stvarno smiri kozu sta god...