Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...e danas sam uprskala dan totalno, a lepo sam pocela jutros....al nema veze, sutra je nov dan...jos sam kupila dve vrste brasna da
malo promenim izbor uh za dorucak...plan je da krenem u rekstrikciju pa ako izdrzim tih 28 dana bice ok, ako ne, nema ni veze..a
rezultata bi trebalo da bude...
..cilj mi je da skinem tih famoznih 5.-6kg...a hocu li uspeti pre kraja proleca videcemo....
..eto tako...:)

ja i 5. dan ne jedem nista slatko, masno, ne pijem sokove i gazirano, unosim puno tecnosti
i stvarno se lepo osecam
znam da ce trebati dosta vremena da skinem zeljeni broj kg, ali je bitno da mi se vratila volja i da su me prvi rezultati obradovali i dali motiv da nastavim
moj cilj je da se stesem do mora
a do tad to je 4 meseca
osecam se pokretno ko zmaj poslednjih dana i osecaj je super :zskace:

...bravo Ljubinka...ja cu ako bude srece takodje skinuti sve sto mislim da treba do leta...videcemo hocu li istrajati...
...od danas sam zavela malo drugaciji rezim, ali mi je definitivno vazno da legnem ranije...kad odem na spavanje pre
ponoci...cim sam budna posle ponoci ja krenem da fantaziram sta bi jela u to neko nedoba i eto belaja...

...bravo Ljubinka...ja cu ako bude srece takodje skinuti sve sto mislim da treba do leta...videcemo hocu li istrajati...
...od danas sam zavela malo drugaciji rezim, ali mi je definitivno vazno da legnem ranije...kad odem na spavanje pre
ponoci...cim sam budna posle ponoci ja krenem da fantaziram sta bi jela u to neko nedoba i eto belaja...

ne daj se :ok:
meni je leganje na vreme i ranija vecera zakon, mnogo se bolje osecam celokupno

Vidim lepo vam ide,polako skidate kilazu.Bravo
Da se pohvalim jutros sam se merila i 3 kg manje od merenja 24 februara. Istina, malo sam i brljala sa hranom, pazim sta jedem i koliko pa malo/malo prekrsim. Ali hodam puno, oko 5-6 km dnevno, radim u basti oko cveca. A danas sam oko 13 km hodala brzim tempom. Sve hocu da se slikam, kao zadovoljna domacica pa zaboravim, moram to sutra da uradim, da vam pokazem razliku ( kad skinem jos koji kg )

...super si ti Duso, ja kad bi prehodala 13km poneli bi me, a ako bi to i pretekla znam sigurno da sutra dan ne bi mogla da ustanem iz kreveta...sto znaci da mi je kondicija 0,
a tako mrzim sama da hodam bez cilja da je to strasno...i onda ili idem nekud sto nije ustvari dobro, trebala bi da obujem patike i da tas to radim..ali cvrc, mene uvek tad uhvati
neka tuga i ne mogu...vratim se kuci...

...slikaj se...bas bi bilo lepo da se vidi razlika..a hoce sigurno...

Ja svaki dan idem do pijace ( tu pored mi pekara) i nazad - to je oko 1,5 km. A kad sam pocela da hodam vise ne samo da me bolele noge nego mi i oticale, clanci mi se nisu videli. Ali sad lako predjem tih 5 km, to mi je oko sat vremena. Danas sam prvi put hodala duplo vise, muz me zeza da ujutru necu ustati :D ali za sad ne osecam nista. Moras polako da povecavas duzinu, ali to znas i sama
Ja hodam sama, muza tek retko namolim da ide sa mnom. Ranijih godina sam setala kuce ali onda ne mogu da zurim, ona diktira tempo...pa sam probala da setamo ja i komsinica ali ona polako hoda, pa ono "pod ruku", mene to lagano hodanje umori, kukovi me bole posle takve setnje.
Najlepse setamo ja i cera, vikendom kad dodje , obe zurimo kao da ce nam autobus pobeci :zcepanje:
Samo sto ja nedelju/dve hodam, pa onda isto toliko ne ali sad sam resila da ne odustajem

Steta sto se nisam odmah slikala, vidi se razlika, stomak mi je tanji..

Neki dan sam bila kod bake i kako sam završila sa poslom oce ona meni da pokloni čokoladu Medjutim pošto živim vegan nisam je htela uzeti i kažem "hvala vam ali nemogu uzeti čoki jer sam na dijeti " baka skroz u čudu I kazuje "šta? Pa što? Jel to momak ili muž tako hoće "

Tu sam se pokajala što to nisam uzela i utrapila nekom ,gledam je kazujem " pa i sami vidite da imam viška a i on hoće da oslabim " tad je baka skroz poludela i kazuje vako " vi ste tako lijepa žena ,stvarno ste lijepi a vi pozdravite muža i recite mu da sam ja rekla da on može biti sretan što vas ima u naručju a ako i dalje nastavi da vas pati da smršate onda vo draga sestro treba da nađete novog čoveka "!

Dugo sam o tome razmišljala :)

Affro, samo kreni... ja volim kad setam po kraju gde su kuce sa bastama, gledam kako je koja uredjena, uzivam i brzo mi prodje vreme...ispocetka mi bilo glupo da sama setam al me proslo

Paranormalna, baka je u pravu... Ali i obrnut slucaj nije dobar .Kad sam najavila da hocu da se stanjim moj muz mi kupio kesu bombona...800 grama :mrgreen:

Affro, samo kreni... ja volim kad setam po kraju gde su kuce sa bastama, gledam kako je koja uredjena, uzivam i brzo mi prodje vreme...ispocetka mi bilo glupo da sama setam al me proslo

Paranormalna, baka je u pravu... Ali i obrnut slucaj nije dobar .Kad sam najavila da hocu da se stanjim moj muz mi kupio kesu bombona...800 grama :mrgreen:

Imas dobrog muža ćuvaj ga ko oči u glavi :))))))

...ima kod mene u kraju deo sa tim privatnim kucama, vidis nikad ne odoh na tu stranu za sve ove godine, tacno bih mogla tamo, valjda bi se kao
ti zabavila....ja se uglavnom u tim setnjama oseccam jako, jako usamljeno, ne znam sve me sustigne....i tako...ali evo ako me nista ne omete
odoh sutra pa javim ovde kako je proslo...
...hvala Duso na podrsci i savetima....
...ja sam obecala sebi da se dovedem u red bar onoliko da me za pocetak nista ne zateze, a posle je lakse dalje...

Affro, samo polako, ne dozvoli da ti se stuzi, misli na nesto lepo, proci ce te usamljenost, veruj mi. Ja sad vec imam obicaj i da zastanem i "popricam" sa nekom kucom, macom, uhvatim sebe da pevusim nekad ...I lepo mi je, narocito kad je suncan dan, odmah sam i ja vesela i srecna
Hvala, I javljaj kako ti ide

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back