Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
navikao sam na maslinovo ulje i mogao bih da popijem gutljaj

- - - - - - - - - -

...pa dobro bre Dzordzi jesam li te pitala za savet ili misljenje?
...nisam ni rekla da ima veze, HI i onako nije dijeta....jedem kako mi prija,
kilogrami idu lagano dole i to je jedino vazno...

dokle god se jede manje kalorijski nego sto su dnevne potrebe gubi se tezima. a bilo bi dobro da je ishrana raznovrsna.

moj rezim ne odredjuje sta jedem dok se drzim gornje recenice. i nemam odredjeno vreme za duzinu u danima. ide mi ok, a nadama se da cu i bar jos ovoliko da izguram.

onda cu da razmislim sta cu i kako, ali se nece puno razlikovati od ovog sada

maslinovo je zdravo samo ako se konzumira termicki neobradjeno. stavis ga u salatu malo jbg necu da ga pije iz case za vino :D
ja svako jutro kasicicu maslinovog i limuna vid sta kaze
Jetra u našem organizmu ima ulogu fabrike krvi. Ona učestvuje u procesu obnavljanja krvi. Takođe, pomaže jačanju i stimulaciji varenja u organizmu. Obavlja jos jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lijep izgled i dobro raspoloženje.
Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje - svako jutro na prazan stomak popijte kašiku maslinovog ulja pomiješanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku. Ovaj „koktel“ mozete pripremati cio zivot, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Poslije mjesec dana osjetićete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svjež, a izgled podmlađen. Crijeva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme sa varenjem. Osjećaćete se zdravo sa puno pozitivne energije

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i zučne kese. Žuč je aktivan učesnik u procesu varenja koji ubrzava rad vaših crijeva. Isti efekat na varenje imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi. Mozete i u frizideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav uticaj na njegove osobine.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on efikasno čisti krvne sudove od naslaga holesterola. I kao što je gore navedeno – doprinosi čišćenju jetre.

:zskace:
skinula 2 kg za 7 dana
bas sam happy :D
i zanimljivo nisam uopste mnogo gladna
posto pijem mnogo tecnosti, ne verujem da je visak vode
ali sam zato smanjila ishranu

juce sveukupno 1 batak, porcija kupusa, lepinja, a za veceru parce mesa (pola snicle) i oko 4 kasike graska i parce hleba. Nista slatko, nista nebuloze
pojela bananu
i pila puno vode

:zskace:

Ako je život jedino salata, voće i voda to nije život već patnja

:)

moze i samo salata i voce . i slicno

treba da izdrzis bar dva meseca, i pocece stav da ti se menja. kad se stav promeni sve je lakse, i zdravije

ja odem na svadbu i pijem samo kiselu vodu i sok od pomarandze, jedem corbu, salatu, parce sira i ribu ako ima. i veselim se ne manje nego da mezim i cepam omiljenu radzu

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back