електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
jel bre elektrika i djole
jeste vi nekad bili ono debeli ili deblji nego sada ili bili na dijetama
eto samo da/ne na tu temu
Јесам, после оба порођаја. Избацила вечеру, ходала и то је то.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel bre elektrika i djole
jeste vi nekad bili ono debeli ili deblji nego sada ili bili na dijetama
eto samo da/ne na tu temu
ok porodjaj je vanredno stanje a i deca su ti matora

bravo. bices jos bolje. samo se ne ogranicavaj na par nedelja .
ja teram vec treci mesec, i super mi je

...bravo Ljubinka...ja cu ako bude srece takodje skinuti sve sto mislim da treba do leta...videcemo hocu li istrajati...
...od danas sam zavela malo drugaciji rezim, ali mi je definitivno vazno da legnem ranije...kad odem na spavanje pre
ponoci...cim sam budna posle ponoci ja krenem da fantaziram sta bi jela u to neko nedoba i eto belaja...

ne daj se
meni je leganje na vreme i ranija vecera zakon, mnogo se bolje osecam celokupno

Affro, samo kreni... ja volim kad setam po kraju gde su kuce sa bastama, gledam kako je koja uredjena, uzivam i brzo mi prodje vreme...ispocetka mi bilo glupo da sama setam al me proslo
Paranormalna, baka je u pravu... Ali i obrnut slucaj nije dobar .Kad sam najavila da hocu da se stanjim moj muz mi kupio kesu bombona...800 grama![]()
)))))Affro, samo kreni... ja volim kad setam po kraju gde su kuce sa bastama, gledam kako je koja uredjena, uzivam i brzo mi prodje vreme...ispocetka mi bilo glupo da sama setam al me proslo
Paranormalna, baka je u pravu... Ali i obrnut slucaj nije dobar .Kad sam najavila da hocu da se stanjim moj muz mi kupio kesu bombona...800 grama![]()
Imas dobrog muža ćuvaj ga ko oči u glavi)))))

Dobar je, najbolji... 34 godine braka nam bilo pre neki dan...