Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja maslinovo domace koristim samo za zacin za salatu i eventualno kad mariniram neko meso....i to je to...
...neka nema potrebe da zurim za mesec dana cu skinuti bar 3kg...za dva meseca ono sto smatram i da treba da skinem,
nemam ja 15kg viska pa da moram da zivim na takvim rezimima....ovo mi odgovara lepo doruckujem, prija mi, plus sto pijem
lekove ujutro pa bar stitim svoj zeludac, a ne prejedem se nikad...nego samo budem fino sita....5h pauza i da vidis...ide lagano...
kazu grci eat butter go to sleep eat olive oil come to me

Доручак ораЈи и мед у количинама.
Ко је на дијети нека поједе мање, али језграста воћа јако дуго држе ситост и права су ризница драгоцених нутријената.
Сад грицкам бадеме који су језиво скупи(чини ми се да сам их купио по 1.700 динџи кила), али су претходно поменути ораЈи домаћи па су ме изашли 0 динара, тек толико да се скупе, просуше и очисте... а ово последње дам деци.:mrgreen:

Доручак ораЈи и мед у количинама.
Ко је на дијети нека поједе мање, али језграста воћа јако дуго држе ситост и права су ризница драгоцених нутријената.
Сад грицкам бадеме који су језиво скупи(чини ми се да сам их купио по 1.700 динџи кила), али су претходно поменути ораЈи домаћи па су ме изашли 0 динара, тек толико да се скупе, просуше и очисте... а ово последње дам деци.:mrgreen:

Јабуке и ораЈи су јако добра комбинација, пробај.

Јабуке и ораЈи су јако добра комбинација, пробај.
Пробаћу.
Некад на треници нарендам јабуке и додам у њих свеже пшеничне клице + мед посебно дрвеном кашикицом...
Кажу да се мед не узима металним кашикама јер оксидише у њима, сем ако су златне... морао би да порадим на томе.:)

Пробаћу.
Некад на треници нарендам јабуке и додам у њих свеже пшеничне клице + мед посебно дрвеном кашикицом...
Кажу да се мед не узима металним кашикама јер оксидише у њима, сем ако су златне... морао би да порадим на томе.:)

Не мораш рендати јабуке, само их исеци на комаде.

За мед је најбоља дрвена кашика.

Пробаћу.

super, vec sam se zabrinuo

Пробаћу.

ja obarim ovas i drzim ga u frizideru dok ne pojedemo
mesamo ga sa medom i orasima..nekad dodam i neku vocku
za orahe vazi da je dovoljno 5-6 jezgra svaki dan i da su odlican kardio protektor, jer su puni omega masti, pa bukvalno ciste krvne sudove od mogucih trombova..

...pa dobro bre Dzordzi jesam li te pitala za savet ili misljenje?
...nisam ni rekla da ima veze, HI i onako nije dijeta....jedem kako mi prija,
kilogrami idu lagano dole i to je jedino vazno...
pa sta se brecas odma samo nemoj da se zavaravas to je bitno a ne da idu kg dole,kao jedem sladoled manje je zlo od kikirikija i super sam,mislim da je to prvi korak ka prosvetljenu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back