Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako: posle 28 dana HI, strogog poštovanja pravila, bez ijednog brljanja i filozofiranja "zašto ovako, a ne onako", vaga kaže -6,3kg. U principu, ja sam zadovoljna brojkom, ali nešto vizuelno ne primećujem nikakav minus. :( Nastavljam dalje da se hranim po istom principu, još 28 dana, bez obzira što nisam baš najzadovoljnija. Nastavljam, jer sam se baš navikla nanačin ishrane, odgovara mi jer je najzastupljenije meso, a ja sam tipičan mesožder, odgovara mi satnica, psihički mi odgovara da znam kakva imam ograničenja, tako da ostajem na HI. Moji rezultati su jedni od lošijih u grupi na FB, ali valjda svaki organizam deluje na svoj način.

Evo i slike u prilog tome što pričam, i ja jedino što primećujem je da na drugoj slici imam naočare. :)

Pogledajte prilog 348738
Примети се.
Стомак је мање изражен и линија је издуженија.

Примети се.
Стомак је мање изражен и линија је издуженија.

Ako si ti primetio, onda je to nešto. :zkez:

Domaćice nastavi sa takvim načinom ishrane, ali probaj da odvojiš vreme za šetnjicu, idu lepi dani, iskoristi to, videćeš biće bolji rezultati. :heart:

Šta ti je, kakvo crno šetanje sada? Ja od ponedeljka kada počnem naizmenično njiva/plastenik, ulazim u kuću samo da spavam. Od 6 do 6 ne stajem, ne znam gde ću pre, kakva crna šetnja. :(

E ovako: posle 28 dana HI, strogog poštovanja pravila, bez ijednog brljanja i filozofiranja "zašto ovako, a ne onako", vaga kaže -6,3kg. U principu, ja sam zadovoljna brojkom, ali nešto vizuelno ne primećujem nikakav minus. :( Nastavljam dalje da se hranim po istom principu, još 28 dana, bez obzira što nisam baš najzadovoljnija. Nastavljam, jer sam se baš navikla nanačin ishrane, odgovara mi jer je najzastupljenije meso, a ja sam tipičan mesožder, odgovara mi satnica, psihički mi odgovara da znam kakva imam ograničenja, tako da ostajem na HI. Moji rezultati su jedni od lošijih u grupi na FB, ali valjda svaki organizam deluje na svoj način.

Evo i slike u prilog tome što pričam, i ja jedino što primećujem je da na drugoj slici imam naočare. :)

Pogledajte prilog 348738

Evo baš sam detaljno zagledala, ok nije razlika znatno uočljiva, ali nije ni da su samo naočari.
Kao da ti je stomak manji i butine malo tanje, odnosno, rekla bih da si manje, heh, 'naduvana'.
Kao da si splasnula, tako izgledaš.
Sama znaš kako se osećaš i koliko još treba da skineš, ali uspeh koji si napravila, prvenstveno sa samokontrolom je za svaku pohvalu! :D

Meni idu sporije ali nisam se nešto ni pridržavala, 4kg za mesec dana, al zadnjih nedelju dana sam jela svega i ležala kao mumija jer sam bila bolesna.
Iduće nedelje će valjda biti lepše vreme pa da idem malo napolje, imunitet a i kondicija su mi krš ovog proleća, od svih tih prehlada i razboljevanja :neutral:
Meni je cilj još 8 da skinem da se vratim u svoje zmijsko tijelo kad nemam ni pedu ni sesi ni stomak, samo ofinger da nosim krpice :))))))

Meni idu sporije ali nisam se nešto ni pridržavala, 4kg za mesec dana, al zadnjih nedelju dana sam jela svega i ležala kao mumija jer sam bila bolesna.
Iduće nedelje će valjda biti lepše vreme pa da idem malo napolje, imunitet a i kondicija su mi krš ovog proleća, od svih tih prehlada i razboljevanja :neutral:
Meni je cilj još 8 da skinem da se vratim u svoje zmijsko tijelo kad nemam ni pedu ni sesi ni stomak, samo ofinger da nosim krpice :))))))

a sta kaze zmu, jel se i njemu tako svidja?

Pogledajte prilog 348738

...bogme se vide rezultati, na ovoj drugoj fotki se struk nazire, na prvoj ga nema...i stomak mi se cini manji....malo, ali manji...
...nije to malo 6 i 300, to je taman, sve preko toga je extrem, ja bi bila srecna da skinem 4 za pocetak, al dobro ja brljavim stalno nesto...pa
koliko skinem skinula sam dok ne podvucem crtu kao ti....
...bravo, guraj dalje pa i neka i sledecih 28 dana ode toliko to je po meni bas uspeh:ok:

...ja od svega nabrojanog imam stomak, al i on ode kad se dovedem u red...ovo drugo nisam nikad ni imala pa mi nije ni vazno...:)
...volim da sam kao ofinger

...ja od svega nabrojanog imam stomak, al i on ode kad se dovedem u red...ovo drugo nisam nikad ni imala pa mi nije ni vazno...:)
...volim da sam kao ofinger

Stomak već ni sada nemam ali su ostali šlaufi sa strane, moram njih da odeljem.
Inače stomak nikad nisam ni imala do ove zime, katastrofa kako sam se ugojila, nije puno, 4kg, već sam ih skinula, ali nikad nisam bila tolika.
Iako imam visinu da iznesem veću težinu - ne volim, volim da budem glista :)))))

Stomak već ni sada nemam ali su ostali šlaufi sa strane, moram njih da odeljem.
Inače stomak nikad nisam ni imala do ove zime, katastrofa kako sam se ugojila, nije puno, 4kg, već sam ih skinula, ali nikad nisam bila tolika.
Iako imam visinu da iznesem veću težinu - ne volim, volim da budem glista :)))))

...znam o cemu pricas, ja sam do 47-me bila vitka bas, i od kad sam krenula da ulazim u klimax poceli su problemi....ok, trudim se ja da to saniram na vreme,
ali me vise nervira sto uopste dozvolim sebi takve situacije, celi zivot sam jela da bi zivela i cudila se ljudima koji zive da bi jeli...a sve cesce kad sam nervozna
ja trazim utehu u hrani, e to mi dodje glave za cas....ili me deca uhvate pod svoje pa ajde samo malo sa nama...i tako, a mene "tesko" nagovoriti...:)
..sve u svemu jedna baka ne moze da ocekuje da bude ko devojka jelte, ali ne mora da bude ni kao pokrenti pretrpani dzak...moze to da se dovede u neku finu
normalu...mada i dalje tvrdim da su mi drage bake debeljuce, ali su mi draze bake mrsavice :)

izgledas vitko sa 73 kg?...
Jesi li ti 190 cm? :lol:

Izgledam...i sebi se bas svidjam tada, ne volim da sam tanja

Pogledajte prilog 348738

Izgledas divno, vidi se razlika: tanji struk, kuk i manje stomaka.

Inace hvala xella, zadovoljna domacice na podrsci

Inace danas sam bas malo pojela...ako ne racunam celu cokoladu. Istina crnu al sta cu, doneo mi brat iz Moldavije pa da probam :D. I jako mi lepa, lepsa cak od Sogeten a ta mi do sad bila najbolja
Ali sutra je novi dan, idemo dalje

Poslednja izmena:
Pa pazi Neo, nisam ni na mrsavica da se razumemo :)
a i nisam se gojila od vazduha, volim brate da jedem
i sad izgledam pristojno iako imam stomacic od dve trudnoce i dva carska reza koji mozda budem smanjila ako ikada vise budem imala vremena za neke treninge
ono sto mene cini zadovoljnom, izmedju ostalog, je sto sam primetila na slikama da nemam vise one slojeve ruzne ispod brade kad se nasmejem :)
i lepo
pokusacu da docaram
Pogledajte prilog 348718Pogledajte prilog 348719

Bogte, sad kad uporedim ove dve slike, najvise se razlika vidi na mojoj levoj ruci :) :)
:) Bas ste mi razvukli kez ovoga jutra. Obozavam slike sa decicom :heart:

Pogledajte prilog 348738
Jos kako se primeti. Ne bi ni valjalo da si skinula vise za taj period, bolje polako a zdravo ;)

...e tako...jos malo pa kraj dana...
...dorucak 2 tosta sa puterom i po 2 koluta domace pecenice + ajvar...
...ruccak krmenadka + baren brokoli + sarena salata od crvenog kupusa i sargarepe...

..a onda dodje komsinica i donee mi dve male vruce projice...pa naravno da nisam odolela:mrgreen:
..nes kafa x2 danas...

...e sta cu za veceru pojma nemam...

...a vi kako ste?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back