...e tako, svi pisemo iz svog ugla i kukamo na sebe same i svoj organizam, svi bi da jedemo isto i da smrsamo isto ili vise, a ne moze bas uvek...
...tacno je da bez fizicke aktivnosti nema nista, nema to se dokazalo u mom slucaju, mogu da smanjim koliko god, ako se ne krecem nema tu
nekog pomaka, ustvari nema nikakvog....
...ja volim sve i Mek obozavam, i cvarke i kolace...al ne moze bas stalno, mada ni ne mogu sve i da hocu...
...dobar mi je HI jer doruckujem sto nisam radila godinama....i prija mi taj dorucak i ne budem gladna taman do rucka....ja kuvam samo za sebe
i mogu da kupim sebi 3 cevapa recimo i obarim par cvetova karfiola...ili brokoli ili da izgrilujem pola tikvice...neku salatu uz to i dovoljno, sve u
svemu taj rucak ne bude nesto skup...salatu napravim pa imam nedelju dana ili eventualno 5..sto je dobro, ne kupujem zelenu, nego kupuse
i sargarepu..i to je to....prija mi...
...za veceru ne jedem belanca, ako bas nemam nista drugo pojedem jedno celu jaje i salatu...ne mogu da bacam zumanca, a ne znam ni sta
bi sa tolikim svezim zumancima kad bih recimo przila belanca, a ni sta sa kuvani...
meni je to prosto zao da bacim, i necu...ako ce jedno zumanceo
da me nacini debelom neka ce vala...
..slatko nemam nista u kuci , i nemam izazove kao Domacica da mi neko suska kesama, mada nisam nesto ni luda za cipsevima i smokijem, gazirano
ne pijem nikad u zivotu, ni kiselu vodu, a o koka koli i tome tek ne razmisljam...Milku nisam pojela ima vise od 2 godine, niti to kupujem...po nekad
pojedem 2 koce crne cokolade...mada sam se tu bial obezobrazila pa resla, na red, pa na pola cokolade...a onda prestala i to da kupujem...ako nema
ne jede mi se...
...ne mesim nista, e znaci meni stitna hoce kretanje i to moram da uvedem cim se ovo vreme stabilizuje inace mi dzaba sva muka...
...ajde srecno vam bilo svima, pa da sve na leto budete u kopacem iz dva dela...