- Poruka
- 21.131
Ludi zaista imaju razlicite potrebe
Ja taj dorucak ne znam da li pojedem za dva cela dana. A moja drugarica npr. isto ovako, dosta jede za svaki obrok.
ma ti imas super liniju, cuti tu i muci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ludi zaista imaju razlicite potrebe
Ja taj dorucak ne znam da li pojedem za dva cela dana. A moja drugarica npr. isto ovako, dosta jede za svaki obrok.

meni je to preobilan obrok za dorucak
to bih nekim danima mogla da pojedem za ceo dan
ne bih da te uvredim, ali bih ja na tvom mestu smanjila taj obrok, ako hoces da rezultati budu brzi
iskreno msilim da je to mnogo hrane za dorucak

meni je to preobilan obrok za dorucak
to bih nekim danima mogla da pojedem za ceo dan
ne bih da te uvredim, ali bih ja na tvom mestu smanjila taj obrok, ako hoces da rezultati budu brzi
iskreno msilim da je to mnogo hrane za dorucak

Jeksi je bila na Hi, i postigla je odlične rezultate. Tako da, dobro zna ona šta radi.
- - - - - - - - - -
Ups, tek sada videh da je Jeksi odgovorila, a ja izigravam drvenog advokata.![]()

ja sa tom kilazom izgledam ko mecka, a nisam puno niza od tebe. 

Divni ti klinci a izgledas bas odlicno, Ja isto ne volim da sam mrsavica, najlepsa sam sebi kad imam 70-73 kg, sve je podjednako rasporedjeno a tada nemam stomak i zbog toga izgledam vitko

...pa dobro ko smatra da treba da baci neka baci, ja necu meni je zao...
То жуманце је најбољи део јајета, уосталом.
Realno, ali ne znaš ti šta je fenseraj, to satire racionalno razmišljanje.
Umesto npr celog jajeta + 2 belanca da pojedu 1,5 celo jaje i docnije za užinu onih pola celog jajeta... a ček, ček, pa to ne piše tako u bolivudskim izveštajima!
Значи болес'.
Najsmesnija mi ta ekipa sto ne jede zumance a ne broji kalorije ili makronutriente (u kom slucaju se "nisani" tacna kolicina proteina, UH i masti na dnevnom nivou).
Procitali u casopisima "kako dobiti plocice za 8 dana" ili im reko Mile u teretani, razumevanje sedi 1
Koja je poenta?
Zumance je deo jajeta koji sadrzi sve vitamine i zdrave masti. Belance je cist protein - oko 3-4 g proteina.
Dijetetski holesterol nije povezan sa holesterolom u nasem telu, tako da to da treba izbegavati zumance je jos jedan mit.
Jedno vreme sam 6 meseci jeo 4 cela jajeta skoro svaki dan i pratio holesterol povremeno tek radi eksperimenta. Sve vrednosti su uvek bile perfektne.
Holesterol u nasem telu je povisen kada jedemo previse zasicenih masti, a ne kada unosimo hranu s visokim sadrzajem holesterola.
Znaci, il' da radite kako se radi il' da se tresnete po celu kad bacate hranu, tj. zumance, dok Afrika i jos neki delovi sveta gladuju.
Strasno.
izgledas vitko sa 73 kg?...
Jesi li ti 190 cm?![]()
Ti nikako da prestaneš da se porediš sa ljudima, a boga mi i ženama koje su od tebe starije po dve-tri decenije, koja ti je to fora blage veze nemam. Idi na tinejdže pa tamo prosipaj mudrosti.
A stvarno kako te nije sramota?
izgledas vitko sa 73 kg?...
Jesi li ti 190 cm?![]()
O cemu ti pricas? Ja pricam o tome da ljudi nepotrebno bacaju hranu, dajem primere zato sto u suprotnom dobijam pitanja "da li ti brojis kalorije" i slicno. Godine su samo izgovor, gde postoji snaga volje postoji i sansa. Metabolizam uspori svega 200-300 kalorija za te 2-3 decenije...samokontrolom nije neka frka ne pojesti tih 200-300 kalorija. Nikakva mudrost, samo istina. A istina ponekad boli.
Treba imati realan pogled na svet a ne ziveti u bajci...![]()

Opustite se, lepotice![]()
Mrzi me dalje u raspravu...nemate argumente sem nekih iracionalnih
Ja ovde pricam samo o ishrani i kompoziciji tela zato sto o toj temi imam ogromnu kolicinu znanja koje moze koristiti ucesnicima teme, nisam dosao da titram nekom ego ili brinem o emocijama ljudi. Tema je o dijeti. Ako nesto stoji, ja cu to izneti. Uostalom najbolji rezultati se postizu kad se ne "titra" ego
Sorry![]()

Nastavljam dalje da se hranim po istom principu, još 28 dana, bez obzira što nisam baš najzadovoljnija. Nastavljam, jer sam se baš navikla nanačin ishrane, odgovara mi jer je najzastupljenije meso, a ja sam tipičan mesožder, odgovara mi satnica, psihički mi odgovara da znam kakva imam ograničenja, tako da ostajem na HI. Moji rezultati su jedni od lošijih u grupi na FB, ali valjda svaki organizam deluje na svoj način.
Ček bre Mileva pa to nije za zezanje.![]()
pa verovatno nije
narocito imajuci u vidu mogucnost da od majke ne nasledim milion dilara vec Hashimotov tireoiditis
no sve se kao tesim hormoni su za sad ok
pa kad ne bud moreci su na lekove,,,,