Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Ok.bajs ko ima...stepenice su delotvorne samo tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vozim ja bajs za kardio,al hocu vezbe,nemoj sad da mi zatrpate pitanje![]()
za tricepse?radim po 100-150 tako

Moram da se upišem ovde,pa ću se ispisati kada opet bude standardnih 68kg.zemske dosadile su mi moje vezbe (ako nekog zanima mogu da stavim linkove)
da li imate neke predloge za ruke i dupe,ono workout za svaki deo po 15min recimo,moze advanced za dupe,a za ruke recimo neka srednja tezina moze tegovi,uglavnom za definiciju dajte da vezbam![]()

Praznici, pa bolesna i sada treba taman da uplatim: da li ponovo teretanu ili plivanje?
Bazen ima super termin od 6:30-7:30 ujutruAli, koliko je plivanje efikasno za zatezanje?
Ok.bajs ko ima...stepenice su delotvorne samo tako.

Kraj zime i ja opet na 70 kg.Stigla sam do table čokolade dnevno.Moram da se upišem ovde,pa ću se ispisati kada opet bude standardnih 68kg.

visina?![]()

i jel imas dupe i noge ko njeno![]()

Хахахах, па колико хоћеш да имаш кила на ту висину? 50? Си ти нормална?
Svake zime dobijem 2kg,pa ih skinem do početka leta.Moja težina je 68kg.Tada se najbolje osećam.
ako moze 15min,to mi je onako ok duzina za deo tela
pogledacu posle sad stvarno moram da palim
hvala![]()

ne znam sta radis, al na tubisi mos sve da pronadjes, i slobodno uzmi vece tegove za ruke, odlicno ce da ti zategne i ocvrsne ruke a nece se nabildovati niti bilo sta tog tipa jer smo mi zenice mlohave pa to slabo ide za nas. ja koristim dva od po pet kila i rezultati su super, ruke su mi se bas promenile na bolje, sad sam ko muskarci kad prodjem pored ogledala slucajno nategnem misic da vidim kako super izgleda, a sve nadajuci se da me nece niko primetiti, a mozda i da oce,nisam sigurna koja je muska logika kad se budze takozemske dosadile su mi moje vezbe (ako nekog zanima mogu da stavim linkove)
da li imate neke predloge za ruke i dupe,ono workout za svaki deo po 15min recimo,moze advanced za dupe,a za ruke recimo neka srednja tezina moze tegovi,uglavnom za definiciju dajte da vezbam![]()
missim triceps mi je ko nikad u zivotu sto nije bio
))))vozim ja bajs za kardio,al hocu vezbe,nemoj sad da mi zatrpate pitanje![]()
) i vežbe za gornji deo tela odrađeni.... napokon se pokrenuh!