27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
kivi, mandarina
pa zeleni caj
14 - ti dan na rezimu
pa zeleni caj
14 - ti dan na rezimu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...ja sam kao slon..koji je progutao veelikiii balon
...da li je neko korisito aktivni ugalj umesto probiotika?
...kakva su vam iskustva ako jeste?
Ja, ali samo za psa kad je imao proliv, ali mu nije pomogao.
Zasto da to koristis?

...da malo procisti ova creva, nemoguce da sam naduvena tek tako...nesto postoji....a t onesto se ne vidi
bar u dosadasnjim analizama...ili je sve napravilo problem to sto vec 4 godine jedem sa posluzavnika savijena,
nad malim stocicem? to mi je dr dala kao mogucnost da totalno "sredim" zeludac...ne znam...![]()
Pa caj od heljde je za lijecenje disajnih organa,a zeleni caj nebi trebala pit jer patis od nesanice.A ti imas problema sa stomakom.
A aktivni ugalj se koristi kod trovanja.
Sjemenke i korijen komorača sastavni su dijelovi čajeva za čišćenje organizma, što se pripisuje eteričnom ulju koje suzbija nadutost, smiruje grčeve želuca i crijeva i djeluje protiv vrenja.
Affro, nana resava sve probleme sa stomakom i ni jedan drugi caj mi nije pomogao kao nana. Ona se uvek preporucuje ko dstomacnih tegoba. Ali kupis lisce nane, pa od njega pravis caj. I pusti ga da odstoji 10-15 min, pa ga procedi. Nadutost, gasovi, mucnina, kad god sam imala stomacni virus samo njega sam pila bez lekova...
Medicinski ugalj se koristi da otvrdne stolica. Kao i Rayela i ja sam ga davala macki kada je imala proliv, s tom sto je mojoj macki pomoglo. Mozda psu nije dala odgovorajucu kolicinu.
Aji hoces nesto da ti ostruze stomak, ujutro jedi musli, zitarice od celog zrna. Imas na internetu da nadjes razne kombinacije, ja koristim Fun&Fit marku, 1 kg moze da se nadje za 300 din, a kada su akcije po super marketima i za manje. Cak ne moras ni svaki dan. Mada bih to tebi u pocetku preporucila. Ili kombinuj sama zitarice, to ce te jeftinije izaci. Ja sam uspomoc ovoga regulisala kilazu, bez ikakve dijete sam izgubila 10 kila i dan danas ih nisam vratila. Jedino sto ne pijem gazirano, kontrolisem se sa slatisima i ne jedem iz pekare. Hleb jedem normalno, kupujem razani.
Skuvaj Afro kilo jabuka i pregrst suvih sljiva u dva litra vode i to pij i jedi ceo dan. Em ces smrshati, em ces srediti stomak.

..sta ce meni suve sljve nemam ja zatvor
..samo mi one fale, i ovako mislim da idem previse cesto u wc...
Nisu one samo za zatvor, nego i ciste zeludac.
Prvi put cujem da se neko od zitarica ugojio. A sto se setnje tice, pa to mozes i oko zgrade. Tako moja mama radi.
ni po naselju ne mogu jer me udavise ovi sto loze, kao da loze trakorske gume.....ne mogu oko zgrade basni po naselju ne mogu jer me udavise ovi sto loze, kao da loze trakorske gume...
..a bas nesto ne znam da su sljive univerzalni lek za sve...
...e pa nisi u toku, od skoro si ti na temi pa ne znas...od tih muslija i gluposti su se mnogi gojili...mene to inace ne drzi sitom ni 2h...