Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja, ali samo za psa kad je imao proliv, ali mu nije pomogao.
Zasto da to koristis?

...da malo procisti ova creva, nemoguce da sam naduvena tek tako...nesto postoji....a t onesto se ne vidi
bar u dosadasnjim analizama...ili je sve napravilo problem to sto vec 4 godine jedem sa posluzavnika savijena,
nad malim stocicem? to mi je dr dala kao mogucnost da totalno "sredim" zeludac...ne znam...:zblesav:

...da malo procisti ova creva, nemoguce da sam naduvena tek tako...nesto postoji....a t onesto se ne vidi
bar u dosadasnjim analizama...ili je sve napravilo problem to sto vec 4 godine jedem sa posluzavnika savijena,
nad malim stocicem? to mi je dr dala kao mogucnost da totalno "sredim" zeludac...ne znam...:zblesav:

To jeste, ne smes biti savijena kad jedes, msm, ne bi trebalo
Zezas stomak samo tako

Affro* suve sljive jedi par dana i caj od nane sa dumbirom i limunom,a moze i caj od komoraca 1 kafena kasicica na 250 ml vode,kad provri kuvaj 5 min i da odstoji 10-15 min.Caj od komoraca je dobar i za skidanje kilaze.

...pijem caj od heljde i zeleni caj sa narandzom...kad to popijem sto imam pa onda...

...meni je bio problem da nadjem mali sto koji mogu da uklopim u prostor, a da ga ne uzme previse...i jedva nadjoh, onda su se izdeavale
havarije po stanu tako da sam porudzinu morala da stopiram do daljnjeg....cekace 2 nedelje da se javim i kazem kad da salju ali mi je sad
i ta suma nedostizna....videcemo..bem ti srecu...

..neki su mi rekli da je caj od kadulje lek za mnogo toga, ali ja ne mogu da gomilam cajeve i kupujem sta je ko rekao..prosto to finansijski ne mogu
da izdrzim....

Pa caj od heljde je za lijecenje disajnih organa,a zeleni caj nebi trebala pit jer patis od nesanice.A ti imas problema sa stomakom.
A aktivni ugalj se koristi kod trovanja.

..caj od heljde je dobar za vene, a ja imam trombozu, zeleni je dobar za mrsavljenje inace...pijem 1 dnevno pre podne i ne piem one velike solje nenormalne...ja nemam
zatvor, naprotiv imam urednu stolicu, samo imam problem sa nadimanjem...a to bas ne znam kako ce da resi nana..al dobro pitacu u apoteci...za ugalj mi je receno da
se koristi za detoksikaciju organizma...

Affro, nana resava sve probleme sa stomakom i ni jedan drugi caj mi nije pomogao kao nana. Ona se uvek preporucuje ko dstomacnih tegoba. Ali kupis lisce nane, pa od njega pravis caj. I pusti ga da odstoji 10-15 min, pa ga procedi. Nadutost, gasovi, mucnina, kad god sam imala stomacni virus samo njega sam pila bez lekova...

Medicinski ugalj se koristi da otvrdne stolica. Kao i Rayela i ja sam ga davala macki kada je imala proliv, s tom sto je mojoj macki pomoglo. Mozda psu nije dala odgovorajucu kolicinu.

Aji hoces nesto da ti ostruze stomak, ujutro jedi musli, zitarice od celog zrna. Imas na internetu da nadjes razne kombinacije, ja koristim Fun&Fit marku, 1 kg moze da se nadje za 300 din, a kada su akcije po super marketima i za manje. Cak ne moras ni svaki dan. Mada bih to tebi u pocetku preporucila. Ili kombinuj sama zitarice, to ce te jeftinije izaci. Ja sam uspomoc ovoga regulisala kilazu, bez ikakve dijete sam izgubila 10 kila i dan danas ih nisam vratila. Jedino sto ne pijem gazirano, kontrolisem se sa slatisima i ne jedem iz pekare. Hleb jedem normalno, kupujem razani.

Affro, nana resava sve probleme sa stomakom i ni jedan drugi caj mi nije pomogao kao nana. Ona se uvek preporucuje ko dstomacnih tegoba. Ali kupis lisce nane, pa od njega pravis caj. I pusti ga da odstoji 10-15 min, pa ga procedi. Nadutost, gasovi, mucnina, kad god sam imala stomacni virus samo njega sam pila bez lekova...

Medicinski ugalj se koristi da otvrdne stolica. Kao i Rayela i ja sam ga davala macki kada je imala proliv, s tom sto je mojoj macki pomoglo. Mozda psu nije dala odgovorajucu kolicinu.

Aji hoces nesto da ti ostruze stomak, ujutro jedi musli, zitarice od celog zrna. Imas na internetu da nadjes razne kombinacije, ja koristim Fun&Fit marku, 1 kg moze da se nadje za 300 din, a kada su akcije po super marketima i za manje. Cak ne moras ni svaki dan. Mada bih to tebi u pocetku preporucila. Ili kombinuj sama zitarice, to ce te jeftinije izaci. Ja sam uspomoc ovoga regulisala kilazu, bez ikakve dijete sam izgubila 10 kila i dan danas ih nisam vratila. Jedino sto ne pijem gazirano, kontrolisem se sa slatisima i ne jedem iz pekare. Hleb jedem normalno, kupujem razani.

...ne mogu ja te zitarice, jela sam ih godinu dana i ugojila se, nisam jela hleb niti ikad pijem gazirano, ni alkohol nista...iz pekare ne jedem, ni nemam je blizu ....ok jela sam slatko tu i tamo, ali to kod mene tako ne ide, jer imam taj grozni Hasimoto, pa onda bas mora da se vodi racuna sta se i koliko i kad jede...druga stvar mene ubi ne kretanje u meri u kojoj bi trebala da se krecem...
sad prosto to ne mogu iz mnogo razloga...bice i to samo jos malo...nadam se...
...picu nanu, nije mi to problem ima valjda u zdravoj hrani.....a valjda uskoro bude i situacija da konacno stigne sto i stolice pa da ne jedem presavijena....od skoro mi to smeta,
tacno sam tako zeznula stomak...

Nisu one samo za zatvor, nego i ciste zeludac.

Prvi put cujem da se neko od zitarica ugojio. A sto se setnje tice, pa to mozes i oko zgrade. Tako moja mama radi.

..ne mogu oko zgrade bas :P ni po naselju ne mogu jer me udavise ovi sto loze, kao da loze trakorske gume...
..a bas nesto ne znam da su sljive univerzalni lek za sve...
...e pa nisi u toku, od skoro si ti na temi pa ne znas...od tih muslija i gluposti su se mnogi gojili...mene to inace ne drzi sitom ni 2h...

..ne mogu oko zgrade bas :P ni po naselju ne mogu jer me udavise ovi sto loze, kao da loze trakorske gume...
..a bas nesto ne znam da su sljive univerzalni lek za sve...
...e pa nisi u toku, od skoro si ti na temi pa ne znas...od tih muslija i gluposti su se mnogi gojili...mene to inace ne drzi sitom ni 2h...

I muslija imas raznih.

Ja sam smrsala.

Nisu sljive univerzalni lek, ali za stomak jesu. Kao sto napisah meni su bile jake, ali mi nana vrsi posao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back