Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zemske dosadile su mi moje vezbe (ako nekog zanima mogu da stavim linkove)
da li imate neke predloge za ruke i dupe,ono workout za svaki deo po 15min recimo,moze advanced za dupe,a za ruke recimo neka srednja tezina moze tegovi,uglavnom za definiciju dajte da vezbam :D

aj postavi vezbe ako mozes :)

Praznici, pa bolesna i sada treba taman da uplatim: da li ponovo teretanu ili plivanje?
Bazen ima super termin od 6:30-7:30 ujutru :) Ali, koliko je plivanje efikasno za zatezanje?

plivanje

Ok.bajs ko ima...stepenice su delotvorne samo tako.

ja se patim sa stepenicama. nemam sobni bajs a za ovaj obican hladno, a hladno mi je i za trcanje :(

- - - - - - - - - -

Kraj zime i ja opet na 70 kg.Stigla sam do table čokolade dnevno.z:cry: Moram da se upišem ovde,pa ću se ispisati kada opet bude standardnih 68kg.

visina? :)

zemske dosadile su mi moje vezbe (ako nekog zanima mogu da stavim linkove)
da li imate neke predloge za ruke i dupe,ono workout za svaki deo po 15min recimo,moze advanced za dupe,a za ruke recimo neka srednja tezina moze tegovi,uglavnom za definiciju dajte da vezbam :D
ne znam sta radis, al na tubisi mos sve da pronadjes, i slobodno uzmi vece tegove za ruke, odlicno ce da ti zategne i ocvrsne ruke a nece se nabildovati niti bilo sta tog tipa jer smo mi zenice mlohave pa to slabo ide za nas. ja koristim dva od po pet kila i rezultati su super, ruke su mi se bas promenile na bolje, sad sam ko muskarci kad prodjem pored ogledala slucajno nategnem misic da vidim kako super izgleda, a sve nadajuci se da me nece niko primetiti, a mozda i da oce,nisam sigurna koja je muska logika kad se budze tako :mrgreen: missim triceps mi je ko nikad u zivotu sto nije bio :)))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back