gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Aaaaa faaaak, kako si se setila te teme...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mjau, kakav avatar.
Pa šta će mu bubreg tamo?
Verovatno se još ni osvestio nije, jadničak. :-(
Izbrisao sam onaj prethodni avatar i sada vise ne mogu da njadjem tu sliku na netu... 
Nedavno sam cuo pricu o jednom paru koji nakon nekoliko godina zabavljanja i po svemu sudeci stabilnoj vezi odluci da se venca, (tim pre sto je ona bila u trecem ili cetvrtom mesecu trudnoce). Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
Mozete li zamisliti takvu situaciju, i sta bi ste uradili da vam se slicno dogodi?

gde si manni...vazno je samo dobro se zezati...
![]()

kontaminiras okolinu svojom kvarnocom.
ali ti je oprosteno jer si plitka, pa ne umes bolje![]()

E sad si ti prva uvredila samo da se zvanicno uvede u zapisni 14 sednice CKSKJu-a.![]()

Nedavno sam cuo pricu o jednom paru koji nakon nekoliko godina zabavljanja i po svemu sudeci stabilnoj vezi odluci da se venca, (tim pre sto je ona bila u trecem ili cetvrtom mesecu trudnoce). Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
Mozete li zamisliti takvu situaciju, i sta bi ste uradili da vam se slicno dogodi?
Ona nije abortirala jer su se dogovorili da osnuju porodicu.
On je lagao da hoche.
Nije se u momentu prepao i u afektu pobegao.
Zato shto se za nemachku ne bezzi preko nochi. potrebne su pripreme, viza, posao pare itd...
Znao je najmanje mesec i po dana ranije da che otichi....
Venchanje se zakazuje mesec dana unapred...
I tako...saberite shta je chovek radio iza ledja svom detetu dok je istovremeno lagao potpuno nepotrebno majku svog deteta i njihove porodice da je sve ok....i pravio budale od svih njih....
Jer nije imao muda da kazze ja nechu.
Ili mu je bash bilo zabavno da ih glaeda kako mu veruju dok on smishlja psinu...
Ništa. On će sam sebe dovoljno sj.ebati kada se opasulji. Savest je čudna stvar. Proradi kada smo najslabiji. Ostavio je dete.
Da se meni dogodi, daleko bilo, naravno da bih bila očajna neko vreme, ali bih mu zatvotila vrata za vjek u vjekov. Mogao bi dete da vidi samo ako dete to želi, kada poraste i gledala bih da li mogu nekako da ga sj.ebem. To je siguno. A što kažu, osveta se servira hladna, pa bih imala vremena da smislim kako i šta, a taman bih se i smirila, pa bih udarila gde je najtanji, a ne onako u besu kada ljudi počnu sebe da zezaju i uništavaju bez računa.
To je toOna nije abortirala jer su se dogovorili da osnuju porodicu.
On je lagao da hoche.
Nije se u momentu prepao i u afektu pobegao.
Zato shto se za nemachku ne bezzi preko nochi. potrebne su pripreme, viza, posao pare itd...
Znao je najmanje mesec i po dana ranije da che otichi....
Venchanje se zakazuje mesec dana unapred...
I tako...saberite shta je chovek radio iza ledja svom detetu dok je istovremeno lagao potpuno nepotrebno majku svog deteta i njihove porodice da je sve ok....i pravio budale od svih njih....
Jer nije imao muda da kazze ja nechu.
Ili mu je bash bilo zabavno da ih glaeda kako mu veruju dok on smishlja psinu...
Где нестадоше постови Треће, малопре су били овде?![]()

Neka..samo da si bolje raspolozena.
Svasta...... Imam samo jednu rec.. *****.. Da tako kukavicki napusti zenu dete.. I to pred oltarom...
Eto opet donosis neke bzvz zakljucke na osnovu slova sa ekrana.

Samo razumem da imas promenu raspolozenja veoma cesto..ne znam sta utice na to.
А ја помислио да сам онако сањив умислио да је ишта ту и стајало...

ops: